• Villemoa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Heloise & Panzer: Grattis, grattis, grattis!!! :-P

  • Villemoa

    Det är bra Sonja, på dem bara! *hytter med fingret*

    Sicka finesser BT har lagt sig till! Fast det är skönt att kunna skriva med fet stil och kursiverat om man hellre vill det!

  • Villemoa

    Idag firar vi första bröllopsdagen Vi har varit ute precis hela dagen och fixat på tomten. Nu ska vi äta en god tvårätters och sen bara mysa, precis som vi vill ha det!

  • Villemoa

    Ingis: många kramar!

    Hvidis:

    Blomman: huvva för att ta reda på så mycket ved! {#lang_emotions_surprised}

    Daa: har ingen aning om huruvida det är potential för trillingar men äl-stickor är bra om man vill ha exakt koll. Billiga tester har jag beställt ifrån och den har snabb leverans.

  • Villemoa

    Daa: det går bra att jobba, över förväntan faktiskt. Men idag har jag mått illa precis hela dagen trots intaget av tabletter och att jag äter hela tiden. Övergående hoppas jag!

  • Villemoa

    Flickor, jag tänker ta en paus från BT. Jag känner att jag inte tillför tråden något längre, hinner knappt läsa vad ni skriver. Det är full rulle på jobbet med utvecklingssamtal och slutspurten inför sommarlovet har börjat. Jag mår fortfarande illa och är trött, orkar inte med mycket.

    Jag kommer inte ge upp er helt utan kommer försöka komma in och läsa för att hålla mig uppdaterad lite.

    Många kramar från mig!!

    ps har Leksis bebis kommit än? ds

  • Villemoa

    Vad söta ni är!

    Det går alltid bra att inboxa mig också om det är nåt, för er som inte har mig på FB jag kikar in med jämna mellanrum för att läsa lite.

    lanovia: jag är i v.11+6 idag och BF enligt BM är 11 november. Får se vad RUL kommer fram till i juni.

    Kramar till alla!

  • Villemoa

    Åh så spännande det är för Leksi idag; lycka till!

    lanovia:  hoppas det gick bra på BVC och med 3-månaderssprutan!

    Blomman: fy för PMS och KRAM!!

  • Villemoa

     


    Daa skrev 2010-05-04 21:02:00 följande:
    Efter middagen idag fick vi ett plus. Nedan följer en liten uppsats om vad vi känner kring det (nu blir det mycket "vi"-prat, men vi har hunnit prata om det en del): Som de småbittra cyniker vi dessvärre blivit har vi svårt att tro att det ska gå bättre den här gången. Vi tror det när vi ser det att det blir en bebis och fram till dess kommer vi att känna en hel del oro, som det känns nu. Givetvis är vi glada och tacksamma över att den långa och jobbiga plusjakten vi (eller mest jag kanske) befarade tidigare i år inte blev lång alls och inte heller fullt så jobbig. I och med det här plusset går det framåt. Skulle det hemska hända oss igen, så blir det utredning. Då kan vi få svar om hur vi går vidare, om det är någon idé alls eller om vi ska lägga all energi på att försöka bli föräldrar på ett annat, också det underbart, sätt. Och får vi ett barn genom det här plusset är det underbart bortom all beskrivning. Jag är också tacksam över att det har gått så lätt att bli gravid genom allt det här. Men den känsla som överskuggar allt just för tillfället är mycket skum känsla av triumf. Jag är löjligt självbelåten över att ha gissat rätt.

    Men Daa; GRATTIS!! Jag kan inte säga annat än grattis för det är ju så underbart!! Samtidigt så förstår jag precis hur du känner. Jag håller mina tummar och tår allt jag kan för att det ska gå vägen den här gången. Alla lyckönskningar till er. KRAM!

  • Villemoa

    Hurra och grattiskramar härifrån också fru Bygg!! idag har vi storstädat hela huset och så har en av mina allra bästa vänner hälsat på. Nu ska det bli gött att slumra in. Gör ett kors i taket för att jag är vaken så här dags, brukar ju oftast somna runt 20.30-21.00.....

  • Villemoa

    Käraste Daa, mitt hjärta höll på att stanna när jag läste !! "Tur" att det bara var ett sår och inget annat *puh*

    Leksi: tack för att du delade med dig av din berättelse! Det var så fint att läsa att jag fick en liten tår i ögonvrån Alfred är ett jättegulligt namn!

    Bruttan: Signe, vad fint!

    EA: hoppas också på mer blåsor för din del, KRAM!

    Fru Bygg: grattis till försäljningen, så härligt!

    Om jag glömt kommentera nån så f´låt, jag tänker på er alla ska ni veta! {#lang_emotions_heart} 

  • Villemoa

    lanovia: det är bättre med illamåendet. Jag tar bara morgontabletten nu och har skippat både eftermiddags- och kvällstabletterna för jag vill testa om det funkar utan och hittills har det gått bra. Vågar inte riktigt sluta med morgontabletten än eftersom jag vill kunna jobba om dagarna men jag hoppas att jag får sluta helt snart. Hatar verkligen att äta tabletter.
    Idag slog det mig att det är en månad kvar till RUL också

    EA: hurra för fler blåsor!

    Blommis: härlige, lille blompojken! Blir glad i både mamma- och lärarhjärtat när jag läser om utvecklingssamtalet! {#lang_emotions_heart}

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan