• sarafalk

    hjälp snälla!

    Är inte så duktig på rim. Kan man skriva såhär i inbjudan:

    För oss är det alldeles tillräckligt att ni vill vara med och fira vår stora dag. Vi är lyckosamma med ett fint hus o hem. Men skulle vi ändå önska oss någonting så skulle det vara att få se mer av världen!

    Presenttips: Presentkort hos Resia

    Vad tycker ni? Tacksam för synpunkter!

  • Svar på tråden hjälp snälla!
  • sarafalk
    Rufsas skrev 2010-02-18 08:37:32 följande:
    För mig rimmar det inte men det kanske inte är meningen? Det finns annars en uppsjö av rim på det som du just vill beskriva. Kolla här och på övriga nätet!Lycka till!
    Har kollat men inte hittat något som beskriver riktigt det jag vill få med. Det är inte presentkort på bröllopsresa vi önskar oss. Bröllopsresan har vi redan fixat. Vi önskar presentkort till en framtida resa. Eventuellt en vinterresa till Thailand.

    Någon som kan hjälpa mig att få till mitt lilla rim?
  • sarafalk

    Kanske är bättre att bara skriva:

    " Det viktigaste för oss är att få dela vår dag med er. Vill ni ändå ge oss en gåva är bidrag till en framtida Thailandsresa det vi önskar oss allra mest!

  • sarafalk
    tågjäntan skrev 2010-02-18 15:37:42 följande:
    Jag tycker det var bra skrivet, men är som sagt inte ett rim direkt. Jag gillar att rimma, så jag gör ett försök här:Den största present ni kan geär att vi er närvaro får se.Vi redan hus och hem hardär vi kan leva lyckligt i många (eller alla) dar.Kan ni ändå inte låta blien dröm för framtiden har vi.Att till Tailand åka få och njuta och gott må.Presentkort kan ordnas lätt;Resia hjälper er på bästa sätt.Hmmm... Jag vet inte om det var så bra. Ni får lägga till, dra i från eller inte använda alls. Lycka till!
    Tyckte det var fint :)
Svar på tråden hjälp snälla!