• NiVi

    hjälp snälla!

    åh får jag sno ditt rim och göra om det så det passar våra önskemål bättre? Vi kommer nämligen önska oss byggvaror alt.presentkort på någon bygghandel troligtvis byggmax eftersom vi håller på och renoverar och vill bygga ut huset! Eller så lämnar vi in en önskelista på byggmax kanske? Så jag tänkte man kunde ändra så här:

    Den största present ni kan ge,
    är att vi er närvaro får se.
    Vi hus och hem redan har,
    där vi kan leva lyckliga i alla dar.
    Kan ni ändå inte låta bli,
    en dröm för framtiden har vi.
    Att få bygga ut o renovera,
    kanske göra rum för flera?
    Så när det för presenter är dax,
    ni vänder er till bygg-max.


    tågjäntan skrev 2010-02-18 15:37:42 följande:
    Jag tycker det var bra skrivet, men är som sagt inte ett rim direkt. Jag gillar att rimma, så jag gör ett försök här:Den största present ni kan geär att vi er närvaro får se.Vi redan hus och hem hardär vi kan leva lyckligt i många (eller alla) dar.Kan ni ändå inte låta blien dröm för framtiden har vi.Att till Tailand åka få och njuta och gott må.Presentkort kan ordnas lätt;Resia hjälper er på bästa sätt.Hmmm... Jag vet inte om det var så bra. Ni får lägga till, dra i från eller inte använda alls. Lycka till!
  • NiVi

    Jag har haft de raderna jag fortsatte med klara i huvudet men inte haft någon bra början och när jag läste ditt rim så kändes det som det bara klaffade med mina rader med detsamma!

Svar på tråden hjälp snälla!