Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Hon vill bjuda kusin som hon har ett förflutet med

    Detta är väl eg 2 frågor, som råkar sammanfalla - vill man bjuda folk som hör till den andres historia i sex/relationer och vill man bjuda alla t ex i släkten?

    Det är lättare att välja ut några och stå för valet än att bjuda alla utom en, i frågan om man måste bjuda alla. Alla utom en blir väldigt utpekande.

    Sen har väl de flesta en sexuell historia och relationer före sitt äktenskap - det får de flesta av oss leva med att de repsektive har också. Har den respektive kommit över det ser jag inget skäl för den nuvarande partnern att hänga upp sig på det.

  • anne på grönkulla

    Det är ju nu ett faktum som inte går att ändra på. Kanske inte smart, men gjort.


    Sanna2010 skrev 2010-02-18 13:11:26 följande:
    Är det bara jag som reagerar på att hon haft sex med sin kusin?!?!I övrigt så tycker inte jag heller att kusinen ska komma på bröllopet! Det är er dag och ni bestämmer vilka som ska bjudas!!
  • anne på grönkulla

    Problemet med lösningen att bjuda honom och be honom tacka nej är ju att han får hela makten att bestämma hur det ska bli. Om han vägrar eller ändrar sig, vad gör ni då?

    Jag tror ni måste prata igen om det där och vad som eg är problemet. Uppenbarligen är ni inte färdiga med det och jag undrar varför?

  • anne på grönkulla

    Ja oavsett vad så måste ni ju vara överens. Men är han så otrevlig som du antyder så skulle jag inte lita på den strategin tyvärr - iaf tycker jag att ni isåfall ska fundera på hur ni hanterar om han kommer ändå - eller det blir en stor kalabalik o en massa offentligt bråk om det.


    nextstopsuburbia skrev 2010-02-18 15:23:33 följande:
    Tack alla än en gång för era tankar! Min plan blir nog att försöka komma överens med min fästmö om att bjuda kusinens familj, men sedan kontakta denna specifika person och be honom tacka nej. Hade jag själv blivit kontaktad av brudgummen med önskemål om att inte närvara av dessa skäl så hade jag visat respekt genom att inte dyka upp.
Svar på tråden Hon vill bjuda kusin som hon har ett förflutet med