Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    ceke: Härligt! Skönt att slippa den kostnaden och nu kan du släppa det.

    Idag har vi kollat igenom låtlistan inför feste, lagt till och dragit ifrån. Marskalken kommer att vara ansvarig för musiken på festen. Skönt att släppa den biten.

  • Kärleken9

    Minimis: Jag köpte min bustier på Lindex 250:- och 129:- för trosa till. Jättefint och jag är supernöjd. 


     


    Mia 77: Aha då gifter vi oss inte så långt ifrån varandra vi vigs i en by utanför Halmstad.  


     


    KatjaB: Blir säkert bra, tror ingen synar brudgummens skor.


    Sarah: åhh va roligt att din far och faster kommer! <3 


    100703: Ja ha! Kul! Tycker du det funkar bra med LCHF? Några kanon tips? Kör ni båda på det eller bara du?


    Vi3: Är nog ett bra tips, gekås har också fina stödstrumpor men det beror ju på hur långt man har dit.  

  • Kärleken9

    miris: Vilken av dem köpte du? Jag valde den med lite spets på och så, hittade den inte på deras hemsida. Satt jättebra under klänningen, jag köpte 2 olika och kollade då jag köpte dem att det var ok att lämna tillbaka dem om de inte passat under klänningen.


    Igår satt jag och filade på vårt festhäfte, skrev in lite sånger och så. Hur många sånger har ni i ert? Vi har nu 8 och jag tror att det räcker! Ska in med ett korsord om oss och lite annat smått och gått också. Har än så länge 7 sidor. Hur många har ni andra?

  • Kärleken9

    miris: Jag köpte den med, utan spets, men fastnade för den andra och den passade under klänningen så jag prova inte ens den andra utan lämna tillbaka den. När blir din klänning klar? Jag ska skicka festhäftet till våra toastmastrar när det är klart så får de kika med. Tänkte också ha A4 som vi viker på mitten. 

  • Kärleken9

    Casmel: va en fin väska och ett strålande pris! Grattis!  


    Minimis: Vad är det för tråd du startat?  


    100703: Attans synd på skorna.

  • Kärleken9

    katja: Vet du vad vita kallor, stora, koster i juli och även små eftersom tärnan ska ha såna. Och hur mkt brukar va brukligt att ta för själva jobbet att binda, en enklare armbukett med vita kallor, lite grönt och band. Förstår de är olika men ca.  


     


    Sarah: Grattis till dem att de tillslut kunde få till rätt. Fick du någon kompensation?

  • Kärleken9
    KatjaB skrev 2010-05-29 21:03:11 följande:
      Om du ska ha de största kallorna ska du nog räkna med ca 50-55 kr st. Men du behöver ju inte mer än kanske max 10 st för de är väldigt maffiga (om din bukett ska ha såna liggande på armen tex) . Vad de tar för arbetet är jätteolika, vart bor du? I större städer är det ju i regel dyrare än på mindre. Sen så kan man ju komma billigt undan genom att gå till något inte fullt så populärt ställe. Tex blomsterlandet och plantagen har ju florster men de brukar ha vettiga priser på sina buketter. En handbunden bukett tar mindre tid än en i oasis, så då borde priset gå ner. Tärnan kanske bara ska ha en kalla med grönt till?
    Floristen sa nåt om ca 7-8 st stora kallor, och ja den ska ligga på armen. Vi gifter oss på en mindre ort och ortens ända florist eller eg trädgårdshandel ska göra buketterna. Har tänkt att tärnan ska ha en mindre bukett med små kallor vet inte hur många och nåt grönt. Ok men om man räknar med 1200:- för allt (inkl. sån liten blomma på kavajslaget för både bm och marskalk) kan det vara rimligt? Va snäll du är som hjälper.

     


    Vi3: Näääääääää men gud så förbannad jag hade varit, visste han inte er önskan???? 


    miris: Låter som en härlig dag.  


    Sarisen: Härlig dag för dig med.


     

  • Kärleken9

    Hej på er


    Har haft en lång vecka, massa med skolan, så därav min frånvaro. I fredags så blev jag hippad, igen! Mina kära klasskamrater som busade till det. Har väntat på det hela veckan men det har inte blivit av, trotts flera tillfällen då vi haft flera fester med skolan under veckan. Då det inte blivit något till fredag så slappnade jag av, många i min klass kommer från andra orter spridda över landet. Så när en av mina närmsta klasskompisar säger hon ska bjuda mig på lunch och att det är hemligheten så känns det kanon. Bara det att när vi väl kommer dit så sitter större delen av klassen där på lunchstället och har ätit. Med löpsedlar på mig och min bm, vi träffades på aftonbladetschatt. Sen fick jag olika lappar med uppdrag på. Iklädd narrhatt och löpsedel så sprang jag runt så i stan på studentfredagen. Men ok ändå. Sen vidare till en klasskamrat, där hade alla gjort pastasallad och annan god mat. Jag fick mer paket, en flaska vin, och en bok att skriva kärleksförklaringar i så vi inte glömmer det i vardagen. Vi spelade sen kubb och jag fick i uppdrag att rita mitt liv om 10 år på en tavla. Vi satt sen och surra och skratta till ca 23 på kvällen. 2 från Göteborg och 1 från Karlstad hade tom valt att stanna kvar på elevhemmet en extra natt för min skull. Så glad och tacksam för de två hipporna jag nu fått. Men nu räcker det


     


    Annars har det stått still med bröllopet. Är så less på folk som inte kan osa, hälften kvar som inte svarat och knappt en vecka till osa.


     


    Jolly: Jag håller inte med om att min bukett ska se ut som en bukett purjolökar på våra foton...


     


    Igår var jag och tog bilder till min bm:s morgongåva. Blev otroligt fina bilder jag är så nöjd. 500:- bara så det är det verkligen värt!


     


    Ha de gott alla brudar nu ska vi snart kolla över låtlistan för festen igen.

  • Kärleken9

    katjaB: Kul med fotografering, hur lyckas du få allt gratis? Jag gjorde ju mina secretbox foton i lördags, sjukt kul och OJ va fina de blev!!! Kul med pizzan och grattis till era pengar tänk att allt ska ta sån tid!

Svar på tråden Juli 2010