Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Möhippa räknar jag inte med att få. Dels för att vi är spridda i landet och dels för jag vet inte när den ska klämmas in. Vi kommer ju ner på plats ca 1 vecka innan bröllopet och dagarna lär va fulla av aktiviteter. Jag är inte mkt för att stå på stan och skämma ut sig heller. Så OM jag får en hoppas jag den är snäll och trevlig istället, en dag att minnas. Jag har bara deltagit i en möhippa och det var min systers för 8 år så det ska väl va om hon vill ha pay back, men den va just snäll och rolig inte elak. 


     


    Vi skriver ut våra festhäften själv, måste bli mkt mkt mkt billigare än 25:-/st Men visst den va väldigt lång också, jag räknar på att vi kanske hamnar på 10 sidor inte mer. Började igår men sen dog datorn så det ska bli "spännande" att se hur mkt som är kvar. {#lang_emotions_innocent}

  • Kärleken9

    min mors slöja ska absolut på! hade min syster också så är lite tradition men däremot ska jag ha den mitt uppe på huvudet och över frisyren, min syster hade den fäst under uppsättningen, jag kommer troligen ta av den på festen.

  • Kärleken9

    Barnfritt bröllop förstår jag helt ärligt mig inte på. Men är kanske för att vi själva har 2 barn. Men sen ska erkännas att vi ifjol var på bröllop och var mycket glada vi lämnat barnen hemma. Skönt att bara va M och A inte mamma och pappa och passa och ha koll osv men det är en annan sak att aktivt välja det än att få ett förbjudet i näsan. Nää skulle jag inte gilla. Och jag skulle nog inte få för mig att gå själv heller om vi inte hittade barnvakt. Men som sagt alla är olika. Våra döttrar ska, så klart, vara med på både vigsel och fest. Och några till barn blir det och några blir kvar hemma. Helt fritt val! Men vi kommer se till så andra än vi har ansvar för våra barn just denna dag och kväll. Så mormor, farmor, faster, moster och kusiner får fixa med det. Sen kommer ju så klart barnen komma till oss också, men att ha denna dagen utan dem? Aldrig!

    m2b ska ha svart kostym, vit skjorta, väst, kravatt i samma som min klänning, marskalken ska ha svart kostym med kritstrecksränder i, vit skjorta (samma som m2b) silver slips. Samma blomma i kavajslaget som m2b. Tärnan ska ha silver klänning och liten tärnbukett. Så det knyts också ihop fint. Först tänkte vi ha dem lika, marskalk m2b, men ändrade oss sen så tärna och marskalk matchar istället.

    Trist med felskickningar, hoppas du får fin kompensation!

    Idag fick vi hem våra ringar. Snabba ryck beställde dem i måndags! Fina och precis som vi ville ha dem! <3 Ännu en stor sak borta från listan!

  • Kärleken9

    Vi ska psalmerna 200 och 411. 200 är "I den ljuva sommartid" och 411 är en nyare psalm. Fick mail idag från solisten att hon och kantorn skulle öva ihop och dela noterna. Känns skönt att de nu fixar det tillsammans.

  • Kärleken9

    hihih håller med om ringen, den åker ner till Halland och kassaskåpet på måndag med min svägerska. Då vet vi den finns där nere + att vi inte provar dem hela tiden. Men det känns fantastiskt att bära den.  


     


    Åhhh dessa fanatiker på bt som alltid ska moralpredrika {#lang_emotions_demon} 


     


    Jaa fatta mindre än 2 månader kvar... Gulp... Blir nog kostym idag till blivande mannen...


     


    Kram

  • Kärleken9

    Här är en till som blev helt ställd i lördags... Har inte förväntat mig någon möhippa. Min svägerska har varit här i helgen och vi har haft dagarna fulla av aktiviteter. Så även på lördagen. När vi kom hem efter lite shopping tog jag fram datorn för att diskutera lite festhäfte med henne så vips kommer en van upp på gården. Ut hoppar min bästa vän, min mamma, min syster, min tärna... Fattar på en gång att nu är det något lurt... Så det var bara att svida om till den otroligt vackra klarröda klänningen med gula blommor på, en spettsgardin som slöja och en tiara som blinkade. Sen fick jag en fin skylt med texten "Man måste kyssa en himla massa grodor innan man hittar sin prins. Jag har hittat min! Bröllop 10/7 2010" den fick jag bära på magen. I handen fick jag en bössa. Som jag skulle samla in så mkt pengar jag kunde i. Jag fick själv bestämma vad jag ville skänka pengarna till så jag valde Rädda barnen. Efter cider, pomac, ost och kex här hemma i trädgården så bar det iväg till stan i vår lilla stad, en runda där för att samla in pengar. Pinsamt men ändå lagom. Sen for vi vidare till ett shoppingcenter några mil härifrån, för det skulle vara mer folk som de sa, men efter en del snurrande där så åkte vi vidare till ett evenemangshus. Där åkte vi gokart, min tärna är en fartdåre med sina 15 år på nacken , jag kom 2:a efter nämda. Sen spelade vi minigolf inne. Jag vann. {#lang_emotions_dreamer} Fick även tigga lite pengar av alla grabbar som också var där.   Påväg hemåt så stannade vi på IKEA, så jag fick gå in där också och få lite mer pengar i bössan. Och en korv i magen. Gud så uttittad man kände sig i sin outfit. Efter detta åkte vi hem till min mamma och hämtade mat och sen vidare till en av min systers kompisar, som inte var hemma, vi åt där exotisk planka som de fixat själv och efter det så badade vi i vedeldad badtunna, super mysigt, och drack mer cider, skratta och hade mysigt. Efter bad och dusch så åt vi kladdkaka och grädde. En jättemysig, rolig och oväntad upplevelse.

  • Kärleken9

    Jag personligen vill ha ringar som är lika, eller iaf nästan lika, om båda ska ha ringar. Vi tex har likadana som förlovningsrinarna men jag har en till ring i mellan, som jag fick av min kärlek då jag fyllde 30. Vi beställde våra på www.guldklippet.se rekommenderar varmt. Vi beställde dem på måndag på onsdag hade vi dem att hämta ut på postens utlämningsställe. Jättefina va de och exakt som på bilden. Men man gör som man vill. Om det är ok för er att ha olika ringar så ha det! <3


     


     

  • Kärleken9

    vi 3: nä då blir det ju kanske svårt om ingen vet om det. Jag hade inte heller väntat mig någon men det var väldigt trevligt och jag är glad jag fick en. Håller tummen klänningen blir bra!

  • Kärleken9

    Osa är en historia för sig själv. Väldigt få har osat, officiellt. Många har sagt de kommer, några har sagt de inte vet. Nu har vi ju nästan en månad kvar till osa men ändå, man vill veta... Hade jag vetat det jag vet nu hade jag aldrig gått ut med inbjudan så tidigt eller haft osa så sent, nåt av det.  


    Igår jag jag på lchf igen, nu ska de sista kg bort. Samma med sambon, annars kommer han skjuta prällen i pannan med västknapparna. *ASG* 


    Korall: Blev nästan lite rädd att ni redan gift er då du skrev gift...  


    Jo detta med bh... Någon av er som provat nubra??? Eller silikonbh.


     


     

  • Kärleken9

    Nightelf: Ok får man fråga vad du har för bh strl?


     


    Var på Lindex idag och hittade två torsiletter, eller vad det nu heter. Köpte båda för säkerhetsskull men får lämna tillbaka den ena nu när den som jag tyckte bäst om satt som en smäck under klänningen. Och vet ni? Jag fick snöra in den ytterligare också, iiii, blev så glad så nu är jag extra taggad inför lchf, ska bli ett till indrag innan jag är klar. Skönt nu är det ytterligare en sak att bocka av på listan, speciellt eftersom jag ska göra en morgongåva till min man, då, ni vet en sån secretbox med foton på mig i underkläderna jag ni ska ha.

Svar på tråden Juli 2010