Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

     


    Mia 77 skrev 2010-04-25 21:59:49 följande:
    Vad kommer era m2b ha på sig? Min kommer ha kostym med väst under

    samma här, den blir nog brun med lite grå melering i, och så vit skjorta och fluga. Han kommer vara så snygg


  • KatjaB

    vi har skaffat allt till dukningen, och provdukat. Lite tyg till löpare fattas fortfarande men det ska komma närsomhelst enligt ellos.

    Det enda som är kvar att köpa till dukningen är dels blommor förstås, men ljuslyktor. Hade en tanke på att göra själva med spets som man limmar på glaskoppar, men hittade riktigt fina för 29,50 för 3 st, så det blir såna på alla runda bord, och kandelabrar på honnörsbordet


  • KatjaB

    ceke: enkla buketter kan vara nog så fina. En kompis till mig hade bara några stora callor liggande över armen som var ihopbundna med sidenband och lite "gräs". Superfint var det.

    jag hämta ut min ring idag, toklycklig över hur fin den är Och så är jag lite impad över hur stora stenarna är, hade fått för mig att de nog var lite mindre.

    Var även iväg och provade klänningen. Den satt bra runt midjan nu men jag har fortfarande för stor byst, så de måste öppna upp den lite så att den går att få igen helt. Korsetten passade under som tur var också


  • KatjaB

    zemra: har du inget låt i skivsamlingen bland artisterna ni lyssnar på annars som kan funka?

    korallbruden: jag köpte också på etsy, har inte fått den än men på bild ser den riktigt fin ut, iofs ingen blomma men det finns massor av fint där.


  • KatjaB

     


    NightElf skrev 2010-04-27 20:25:05 följande:
    Min M2b ska ha frack på sig Har bokat hotellrum nu och det skiljde ett par hundralappar bara från ett vanligt rum med utsikt mot vattnet och ett med bröllopspaket så det ska vi ha. Då ställer de upp mousserande vin (som vi antagligen inte kommer dricka då mitt i natten men iallafall), exotisk frukt och choklad på rummet, sköna morgonrockar, finare frukost på rummet och sen utcheckning. Känns bra! Nästa vecka ska jag träffa frisören, har bestämt frisyr men vet inte vad jag ska ha i håret... Ska till Paris i helgen, kanske hittar nåt kul där!? Har lagt upp två bildeer på frisyr i mitt galleri, den mörkhåriga känns verkligen som jag. Ni kanske har idéer om vad som skulle passa till den? Jag ska ha slöja vilket kan vara bra att tänka på kanske... Kram på er, så skönt att ha ett gäng som är lika fanatiska som jag ^^

    fin frisyr! vad tänkte du att du skulle ha i mer än slöja? blommor eller tiara?
    Själv tycker jag en sån frisyr är väldigt fin utan hårblommor och bara med slöja och kanske nån söt tiara/krona på huvudet


  • KatjaB

     


    JollyO skrev 2010-04-28 00:50:15 följande:
    Idag har jag varit i Tyskland och handlat vin mm till bröllopet. Det tog exakt hela dagen och jag är helt slut. Kan rapportera ytterligare om fynd imorgon :) Natti natti!

    vad gick allt på? vi ska till tyskland snart o handla vi med


  • KatjaB

    vi bor ju i örebro så vi har åkt till vingåker några gånger.. det är ju inte så långt. Det finns massor av fint där, och det är uppdelat i märken så att det blir lite "butikskänsla" när man går och tittar efter ett visst märke, sen har jag för mig att det fanns skjortor o sånt bara upphängt på stänger i mängder, så där var det bara att leta som en tok. Man kna fynda iallafall. har själv hittat snygga skjortor och kavajer från tiger och mexx för 100-200 kr.


  • KatjaB

     


    JollyO skrev 2010-04-28 13:00:38 följande:
    Haha, det gick nog på 10000 för allt. Tur att allt inte var till mig. Mamma, pappa, kompisar, svärfar med flera ska också få en del av kakan! Hoppas på att de frågar mig när de är nere nästa gång.

    oj, ja det blev ju en slant. är det inklusive resan då?


Svar på tråden Juli 2010