Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    hej på er! hinner inte med lika mycket tid här nu, försöker hinna med allt som ska sys o donas med nu på kvällarna.

    Fick en hel kasse med ikeas ljuskoppar (de för 10 kr/4 st) av mamma. de hade kvar sedan deras 30-års bröllopsfest för några år sedan. Ska köpa hem spetstyg och spraylim och pimpa dem lite imorgon tänkte jag. Hade ju hittat andra ljuskoppar som var fina de med, men nu är de här ju gratis. O gratis är gott


  • KatjaB

    casmel: tror det skulle vara fint med den frisyren. läckert med flätan runt

    mia77: jag skulle också blivit irriterad och nog kollat efter en annan catering. Blandar jag ihop nu, eller var det inte er catering som höll på o strulade förut också?

    Jag har lagt upp en bild på våra placeringskort på bloggen. Filmklapporna vi ska ha


    q
  • KatjaB

    Usch vilken dag det här har varit.
    Jag tror inte jag berättat det förut, men S biologiska pappa är lite märklig sådär, och de har väl haft en ganska komplicerad relation alltid. Han har helt enkelt inte varit den mest närvarande pappan under uppväxten och S uppväxt är kantad med en rad besvikelser från pappans sida. Så nu för ett år sedan så hyrde vi hans torp, som det var tal om att vi skulle ta över sen. Vi skrev kontrakt på ett år och skulle renovera mot att vi också skulle få en del av kakan ifall den någon gång skulle säljas. Sen när vi slitit som djur hela sommaren så bryter han kontraktet helt sonika, säger att han ska sälja det och vill ha 3-dubbla priset mot vad han själv betalade för det. Värdet är inte ens så pass högt.
    Såklart besvikna och att han skötte allt så dåligt gjorde ju relationen rätt frostig. Sen har han slutat höra av sig över huvud taget.
    Han ringde för kanske 4 månader sedan för att "prata ut" men istället dyka upp med sin nya kärlek för att visa upp sina barnbarn till henne. Jättemärkligt! och så hörde han veckan efter av sig och tyckte att han kunde hänga med S på hans innebandyträning. S sa att de skulle prata ut om allt som hänt innan de började umgås så mkt, det känns ju liksom rätt konstigt. Då hör han inte av sig mer alls, inte ett ljud har vi hört. Jag har varit arg, besviken ledsen och ja, allt! Tycker liksom att han har ju alltid varit den vuxne och som pappa borde betee sig annorlunda.
    Nu när vi inte fortfarande hört ifrån honom o S inte velat skicka inbjudan till bröllopet innan de ens pratat med varandra, så tänkte jag att nåt måste ju ändå hända. Tänk om S ångrar sig i framtiden att hans pappa inte var där? Så jag försökte ringa men han svarade inte i vanlig ordning, och istället skickade jag ett sms, för att förklara varför inbjudan inte kommit och att S vill att de ska prata om en del saker. Att det känns jättekonsgit att skicka inbjudan när han inte ens hör av sig. Att det vore väldigt tråkigt om han bara försvann helt ur S liv för det här. Men näpp, inte ett ljud.

    Så nu idag, när OSA datumet går ut på måndag o S farmor fortfarande inte hört av sig ringde S för att kolla att den kommit fram. Då säger hon att hon känner ett solidariskt ansvar att stå på pappans sida och inte kommer hon heller. Att vi mobbar ut pappan och att det är synd om honom. jahapp... S är såklart jätteledsen, arg och känner sig orättvist behandlad. Och själv undrar jag vad f-n det är för fel på den sidan av hans släkt.. alltså allvarligt, såhär gör man väl bara inte?


  • KatjaB

    bara en parantes så den jag annars brukar kalla svärfar är alltså plast-pappan som är en helt annan person och underbar


  • KatjaB

     


    Casmel skrev 2010-05-08 09:22:52 följande:
    KatjaB: Men fy, jag kan inte mer än hålla med er. Jag skulle inte heller skickat inbjudan (vilket jag inte heller gjort då jag har en dålig kontakt med min far) Men att farmorn ställer sig på pappans sida tycker jag är för jävligt rent ut sagt! Jag förstår att ni är ledsna men försök stänga av och tänk att det är deras misstag. Hur kul skulle det vara att ha farmorn där när hon tycker så...Om hon hade haft något i huvet och lite hyffs hade hon varit neutral i frågan och inte blandat sig! Tragiskt när alla ska blanda sig o tycka hela tiden! Kul att du gillade frisyren jag förhoppningsvis ska ha Men vilken otur alla har o oflyt Hoppas det vänder för er alla snart!

    Nej, det är ju jättetråkigt och det tar ju såklart kraft från oss båda. Förstår inte hur de båda två kan välja bort sina barnbarn och barnbarnsbarn bara sådär. För det är ju det de gör, och jag kan för mitt liv inte förstå hur det kan vara värt det


  • KatjaB

     


    miris skrev 2010-05-08 10:29:08 följande:
    Hej. Får man kika in här? Jag och min blovande gifter oss den 3:e juli. Det börjar närma sig!! Känner att det vore bra att prata med andra som gifter sig ungefär samtidigt. Det är säkert en massa som vi glömt och inte tänker på att det ska göras.. Så hur går det för er med planeringen?

    välkommen till tråden och grattis till bröllopet förstås!

    För oss så rullar det på, menyn är bestämd o bokad, och nästa vecka sticker sambon tikll tyskland för att köpa hem all alkohol. Det mesta är ju bokat och köpt, det som vi letar med ljus o lykta efter är vem som ska ta våra barn under festen och eventuell serveringspersonal. Går trögt på de två punkterna men det ska väl lösa sig


  • KatjaB

    casmel: usch vad tråkigt att det gått så långt med dina föräldrar. Jag förstår att det är mycket mer som ligger till grund, du låter inte grym, jag lovar
    Jaja, det är som det är ..svårt att låta bli att grubbla men de vill ju liksom inte, så vad ska man göra. De får ju välja själva.

    Vad mycket elände jag pratat om idag förresten, hehe... sorry om jag tråkar ut er!
    Fick dessutom veta att två vänner till mig inte kan komma. de ena hade dubbelbokat sig på nåt annat som de verkligen inte kunde ta sig ur, så då går det ju inte. Synd, men det är som det är..
    Andra hade inte fått tag på barnvakt till bröllopet. O visst förstår jag att det kan vara ett problem för folk, men när hon sa att hon så otroligt gärna ville komma sa jag att det hade ju varit jättekul om de kom, o framförallt hon (det är ju henne jag är kompis med, hennes man känner jag ju mer "på köpet") men då kunde hon absolut inte tänka sig att komma själv o han var hemma med barnen. Nehepp, de gör ju som de vill men jag har faktiskt lite svårt att förstå resonemanget om man inte har riktigt små barn och faktikst ville komma.. jaja, sånt är livet.

    Var iväg till frisören idag o pratade frisyr, o det gick bra med mitt hår utan något löshår i, med den frisyr jag tänkt MEN min lugg kanske är för kort för fingervågorna,., vi ska testa sen så jag hoppas på att det blir bra, men jag tror faktiskt att hon borde få till det.


  • KatjaB

    hörrni, den där ljusslingan finns på claes ohlson också, billigare fast med färgade lampor. Man borde ju kunna köpa en sån o byta mot andra lampor bara...


  • KatjaB

    nu hittade jag inte den heller, men ni pratar väl om den slingan i svart med glödlampor? Det har funnits likadan för typ 200 kr som har färgglada lampor.
    är det rislamporna ni menar så finns det iallafall lila rislampor på slinga på claes ohlsson, var där för ett tag sedan, typ en månad sedan o då fanns det


Svar på tråden Juli 2010