Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

     


    Kärleken9 skrev 2010-05-29 18:27:00 följande:
    katja: Vet du vad vita kallor, stora, koster i juli och även små eftersom tärnan ska ha såna. Och hur mkt brukar va brukligt att ta för själva jobbet att binda, en enklare armbukett med vita kallor, lite grönt och band. Förstår de är olika men ca.     Sarah: Grattis till dem att de tillslut kunde få till rätt. Fick du någon kompensation?

    Om du ska ha de största kallorna ska du nog räkna med ca 50-55 kr st. Men du behöver ju inte mer än kanske max 10 st för de är väldigt maffiga (om din bukett ska ha såna liggande på armen tex) . Vad de tar för arbetet är jätteolika, vart bor du? I större städer är det ju i regel dyrare än på mindre. Sen så kan man ju komma billigt undan genom att gå till något inte fullt så populärt ställe. Tex blomsterlandet och plantagen har ju florster men de brukar ha vettiga priser på sina buketter.
    En handbunden bukett tar mindre tid än en i oasis, så då borde priset gå ner. Tärnan kanske bara ska ha en kalla med grönt till?


  • KatjaB

     


    Kärleken9 skrev 2010-05-29 18:27:00 följande:
    katja: Vet du vad vita kallor, stora, koster i juli och även små eftersom tärnan ska ha såna. Och hur mkt brukar va brukligt att ta för själva jobbet att binda, en enklare armbukett med vita kallor, lite grönt och band. Förstår de är olika men ca.     Sarah: Grattis till dem att de tillslut kunde få till rätt. Fick du någon kompensation?

    jsut ja, små kostar kanske 30-35 kr? annars kan ju tärnan ha en stor bara.


  • KatjaB

     


    Hante skrev 2010-05-31 17:36:47 följande:
    Måste tärnan ha en egen bukett, är det vanligt? för då vill nog våra näbbar ha med som är 10, 8 och 4,5 år.

    nej, men det är nog rätt vanligt. De är ju dock inte så stora, så att det går åt så mkt blommor, och näbbuketter är väldigt små, om man nu ska ha det.
    Annars är det ju många som har en lien korg med rosblad till näbbarna.

    jag har inte riktigt bestämt mig än, men antingen blir det en liten bukett vardera för barnen eller så får de hårblommor


  • KatjaB

    börja motionsträna så går det fort. Även fast du kanske inte går ner alla kilon så kan ju kroppen minska i cm tillräckligt.
    För kvinnor brukar det ju gå långsammare än för män att gå ner i vikt, så medans det kan vara busenkelt för en man att gå ner 2 kg i veckan, så kan det gå mycket segare för en kvinna. Men lägg om kosten, gå ut och spring eller motionssimma eller nåt liknande, du kommer nog märka skillnad fort.
    Själv tycker jag såna kilon man lagt på sig fort också försvinner fort


  • KatjaB

     


    minimis skrev 2010-05-31 21:43:15 följande:
    Jag har börjat med herbalife och det funkar skitbra, går in i vecka 3 nu. Har syndat en del på helgerna men ändå gått ner 2-3 kg. Nu lägger jag i en högre växel, sprang 5 km precis och ska inte synda så mycket mer. Räknar med att gå ner ca 3 kg till, men tror nånstans att jag kan rasa om jag går in för det ännu mer. Vet att det inte är bästa sättet, men nu måste jag ju komma i klänningen! O går jag upp en del sen så är det smällar man får ta, ska dock fortsätta med herbalife o hoppas motivationen hålls i :)

    jag testade herbalife men jag blev inte mätt på det, kände att jag kunde svept en halv drink till för att bli någotsånär mätt.
    SÅ jag har kört med nutrilett eller naturdiet, vilket är lite grynigare i konsistensen, men det håller mättnadskänslan bättre o jag går ner i vikt (just nu gjorde jag tabben o köpa naturdiet Latte som är hur äcklig som helst)


  • KatjaB

     


    minimis skrev 2010-06-01 08:07:43 följande:
      Ok, jag blir ibland övermätt på shakerna! Men jag har minskat magsäcken jättemycket de senaste månaderna då jag jobbat heltid o haft flickan med mig på jobbet + bröllopsplanerande = stress stress stress. Så för mig funkar herbalife som sagt jättebra :)Hur mycket har du gått ner Katja? På vilken tid?

    9 kg sedan november, så inte så vansinnigt form men samtidigt så har jasg inte jobbat speciellt hårt med det heller


  • KatjaB

     


    minimis skrev 2010-06-01 19:34:34 följande:
      Men det är ju jättebra!!! Tänk o lägga på dig 9 kg nu, då kanske du uppskattar det mer :)Men man är aldrig nöjd! Runt förlossningen +28 kg sa jag att jag skulle bli suuuuuupernöjd med mig själv när jag gick ner till min vanliga vikt o aldrig mer klaga. Är jag nöjd nu? Ne, nu vill man bara ner ännu mer! haha

    haha, ja det är väl så Men jag hade ju lite graviditetskilon att ta av också, nu är det midjan som stör mig, benen o rumpan o så tycker jag är bra som de är.

    IDag ringde förresten marskalken mig, fick ett datum när de tänkt kidnappa honom o så fick jag veta lite vad de tänkt göra också. S har ju aldrig gjort lumpen, så nu ska de kidnappa honom med en militärbil och i full mundering, och så ska han få "göra lumpen". De har en polare som är med i hemvärnet som fixat kläder tydligen.
    Tror han kommer ha en riktigt rolig dag


  • KatjaB

    ceke: tycker du/ni gjorde rätt val, vita rosor är ju jättefint och tidlöst dessutom Blir snyggt med snöret (o de där snörena luktar ju så gott)

    korall: skönt att klänningen satt bra!

    nu gifter vi oss: välkommen till tråden! kul med libanesisk mat, sånt är ju jättegott!
    Jag är nog inte så stressad över saker som ska fixas.. inte än, däremot är vi lite nervösa för när Simons a-kassa ska komma, de handlägger ju så långa tider så man blir alldeles galen, men snart ska det väl hoppa igång. gifta blir vi ju iallafall förstås, men det bore skönt att slippa tänka på ekonomi när man har allt annat att fixa med


  • KatjaB

     


    minimis skrev 2010-06-02 22:48:25 följande:
    Katja - har för mig jag läste någonstans att du köpt nåt med vin/vingård till din bm i morgongåva. Det lät riktigt intressant, kan du berätta mer om det? Men bara om du vill :)

    jo visst, hyravindrad.se rhar, finns fler också om du googlar på det. Man hyr en vinrad ett år och får med en låda vin, (man får lägga till ett par hundra för att få hem vinet också men en kul grej tyckte jag


  • KatjaB

    det beror ju helt på vad det är för klänning man ska ha, min har ju mängder med tyg och jag har en vit korsett under med spetskanter på, det var inga problem alls, dock ska man ju ha i beräkning att det tar ju lite plats att ha "tjocka" underkläder också. Men hudfärgat måste det ju inte vara, det är ju bara att prova sig fram med klänningen på


Svar på tråden Juli 2010