Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010

    Vi gjorde det riktigt enkelt för oss och skrev reda i inbjudan att om folk vill ge present, önskar vi oss pengar till vår båt...

  • CeKe

    tack allihopa

    Vi gjorde nog en fuling.. vi vill verkligen inte ha några grejer, det har vi tillräckligt av.. och pengar behöver vi definitivt till båten och även annat.. så vi gjorde ett rim av hela inbjudan! En del är ju lika som många andra här på BT och en del egenkomponerat Kan i efterhand tycka att det blev lite väl tiggigt, men orkar inte ens ångra det hela!

    I F kyrka ska bröllopsklockor ljuda
    och vi har den stora äran att ............
    I valfria kläder bjuda
    Den 10 juli 2010 kl 15:00 är det dags
    Då fyller vi kyrkan till max

    Med middagsbuffé, tårta, dans och sång
    i G bygdegård från kl 17:00 vi fröjda oss natten lång

    På förfrågan utav er
    om vi en önskelista skrivit ner?
    Att önska oss något till hemmet är inget vi vill
    då vi bor så litet att det räcker till

    En båt med ruff är grejen för oss
    & vi längtar tills vi som vigda kan kasta loss
    En slant önskas därför istället till denna
    så vi i skärgår´n i framtiden kan ränna!

  • CeKe

    Här händer det grejer. Var och hämtade ringen i fredags! OOoooo, jag är så nöjd! Har försökt ta kort som jag lagt upp i galleriet Lämnade den dock hos föräldrarna, för annars skulle jag inte kunna låta bli att gå o prova hela ti´n!

    Sen börjar det dimpa in grejer som jag köpt från ebay. Bland annat en caketopper och så är tydligen ett halsband på väg också!

    Känns som att vi börjar bli klar med vad som ska va på buffén också. Blir enkelt men förhoppningsvis gott... sen hinner förhoppningsvis bygdegården ordna ny musikanläggning tills i sommar, så det vore toppen, då slipper vi fixa förstärkare och mixer till vår DJ!

  • CeKe

    Korall: Ah, den är UNDERBAR! Kan inte låta bli att åtminstone le riktigt stort varje gång jag hör den!

    Mia77: KUl med inbjudningskorten! får hålla tummarna för att gubben din gillar dem också

    Tokisen: Härligt med klänningen! Bikinin: Vete 17 om jag skulle köpa en sån, men låter som en kul grej! Klart du ska slå till om du gillar den

  • CeKe

    Roses: Jag beställde inte caketoppern förrän förra veckan, så det gick superfort tycker jag Blev aldrig av att jag beställde den innan...

    Jadu, bröllopskoma.. det har inte vi hamnat i, så svårt att säga Har ni mycket att stå i kring bröllopet? Ibland är det svårt att få saker gjorda om man inte börjar känna en viss tidspress.. det löser sig i slutändan, ska du se!

    Här hemma pratas det för tillfället hus. Hehe.. har börjat komma in på tankarna att skaffa hus och ska på en visning på onsdag! Ska bli spoännande. Ett hus som eg är alldeles för stort och lite för dyrt för vår smak, men ligger superfint i byn vi vill bo, och kan bli super. Jaja, vi får se vad vi tycker när vi är på visningen!

  • CeKe

    Vi3: Fina klänningar allihop! Tror också jag gillade nr 10 mest

  • CeKe

    Åh, det där med perfektionism

    Själva är vi nog rätt bra på att ge en avslappnad bild av hur vi tänkt oss det hela. När vänner o bekanta frågar, berättar vi jämt att vi ser det som en trevlig dag/kväll, det ska va avslappnat och roligt och att inget måste va perfekt.. Så hoppas ingen har för höga förväntningar Sen hoppas vi ju självklart på att allt komemr va fint, bra, charmigt etc, men det blir det nog hur som helst

    Just nu har bröllopstankar övergått typ till 100 % i ev-köpa-hus och båtrenoveringstankar

  • CeKe

    Och vi har fått hem tjärat snöre Hehe, just nu står det uppackat och sprider hn härlig doft av vår i hela lägenheten

    Annars står bröllopsplanerna väldigt still. Har för mycket annat att tänka på med ev. husköp, banker, båtrenoveringsplaner, löneförhandling för nya jobbet etc, så bröllopet känns som att det kommer sen! Nåja, vi har ju det mesta klart, så spillerill..

    Fast en sak är kul. Folk har börjat anmäla sig, så nu tror jag vi är uppe i ca 55 gäster!

    Och så ska jag hem till roslagen på onsdag kväll (ska va i sthlm med jobbet) och prova klänningen! Spännande värre! Blir dock en snabbprovning för att sen hinna med tåget tillbaka till Gävle...

  • CeKe

    MM, inte är det väl ngn brådska med florist och frisör heller? Eller så är det jag som är laidback Vi var till en florist när vi var i Norrtälje sist, men herredjävlar va dyra de var.. funderar på att beställa blommor och sen göra buketten själv istället. För oss är inte buketten så jätteviktig, vill bara ha en bukett med vita rosor och det ville hon ha från 1500 och uppåt för. Aldrig i livet säger vi! Det kan de se sig i stjärnorna efter när det gäller oss!!!

  • CeKe

    Och vi har lagt bud på ett hus. läskigt! Men spännande

Svar på tråden Juli 2010