Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

    Men va konstigt, är det olika "förordnade" eller vad det heter? Här ute kunde alla viga var som helst. Usch vilken surtant!!!

    Har precis kommit hem från en shoppingrunda, GUD så mkt fint det finns för småttingarna.. Planen var att jag skulle handla till mig själv, men på ngt sätt slutade det med att jag bara handlade åt sessan...


    sarahkka76 skrev 2010-03-19 10:15:51 följande:
    Vi 3 skrev 2010-03-19 09:58:02 följande:
    Dessvärre är hon den enda i vår kommun som kan viga på annan plats. Hon jobbar inte ens kvar på kommunen utan är pensionerad men ville ändå ställa upp. Så vi har inget val om vi inte vill gifta oss i kommunhuset vilket vi inte vill.Det får lösa dig. Hon skulle maila mig hennes text som jag skulle väva in i våran och sen får vi helt enkelt hitta en annan som läser resten. Men man undrar vad man ska med henne till egentligen.Ja, nu är det drygt, nu vill jag att den ska komma ut!
  • Vi 3

    Haha, va roligt!Visste inte om att ni skulle vara med men såg den igår och tänkte på dig!


    KatjaB skrev 2010-03-19 15:58:54 följande:
    idag får ni köpa eller smygtitta i veckorevyn.. artikeln med tjejer som friat till sina killar, som vi är med i, har kommit ut till affärerna nu
  • Vi 3

    Ibland blir man ju löjligt glad av små saker. Har mailat fram och tillbaka med fotografen, han kommer retuschera våra bilder. Det hade inte jag förstått! Inag dubbelhakor på bilderna!!

  • Vi 3

    Det är j*vligt fräckt att göra så!! Skriv till henne och be henne ta bort bilderna till o börja med, sen kolla om du ska skydda bloggen från högerklickningar? Även om ctrl+c fortf funkar så borde det ändå minska?

    Undra om det inte går att skriva till de som har bloggportalen kan göra ngt också?


    KatjaB skrev 2010-03-22 09:59:18 följande:
    Är på lite dåligt humör.. har ju min blogg som jag tycker är mest för min skull och så är det kul att kunna inspirera och bli inspirerad av andra, men nu så var det någon som läst/läser min blogg som snott bilder på mina stolsöverdrag som jag sytt och fotat själv, till sin blogg. Hon varken frågade eller skrev nåt om att det var mina, och jag känner ju att det där är ju mina alster.. det är ju inte riktigt samma sak att kopiera upp en bild från något kommersiellt, som att ta någons personliga bilder. Ju mer jag tänker på det, desto mer retar jag mig. Det är ju rätt fräckt att göra så.Vad tycker ni?
  • Vi 3

    Åhåh!! Åh va roligt! Är väl helt galet att gå ut med det redan nu men jag som nygravid blir sååå glad för din skull!!!

    Jag kommer troligen gifta mig med en bulle på magen. Har inte riktigt smält den faktan än...


    sarahkka76 skrev 2010-03-25 19:25:27 följande:
    Hej tjejer! Ser att det händer en del för er men har inte så mkt ork att kommentera. Har börjat få förvärkar nu och har så lite energi. Ligger mest och vilar och förbereder de få sakerna som är kvar inför bebisens ankomst.
  • Vi 3

    Kärleken: 2:a. Så magen kommer väl vara ganska stor när jag är i 4:e månaden.. OM jag är i 4:e månaden då dvs. Ska inte ta ut för mkt i förskott. Känner bara att tack gode att jag inte beställt klänning än!!

  • Vi 3

    Kärleken: Planerat.. Vet inte hur jag ska svara.. Vi ska tydligen inte kunna få barn, enl sambons onkolog, men dottern kom till på försök 1 efter p-pillerstopp. Den som är på bakning nu kom till efter första mensen efter förlossningen. (Hans onkolog har alltså sagt att det är istort sett omöjligt och att jag ABSOLUT inte behöver använda skydd). Vi visste att det kunde hända och gjorde det det så var det inte hela världen. Nu blev det kanske liiiite snabbare än vi tänkt men men..

    hade hoppats på att vara smal på bröllopsdagen, men det återstår att se. Sessan är 8 mån (idag!

  • Vi 3

    Katja och Kärleken: Tack, vi har smärre panik över att det blir så tätt. Dottra är ju så liten fortf, känns som hon fortf är i så stort behov av oss. Sen försöker jag tänka att andra har klarat av det, både att ha barn så tätt och att få syskon så snabbt. Allt löser sig, på ett sätt eller annat

  • Vi 3

    Det ÄR stort! Hoppas bebben kommer så du får gosa bebis snart!


    sarahkka76 skrev 2010-03-26 12:42:29 följande:
    kärleken: tack Det är första barnet.casmel: tack vi 3: oj! vilken lycka då att kunna få barn! Vi försökte i flera år och har några missfall på vägen så för oss är det jätte stort att ha kommit så här långt.
  • Vi 3

    Tack fina ni för alla gratulationer!

Svar på tråden Juli 2010