Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

    CeKe: Grattis till huset!!

    Tjejer, jag behöver lite åsikter... Vi har fått menyförslag, och jag tycker det känns... pinsamt. Vi ska betala 200 kr / pers och då få:
    Grillbuffé med följande innehåll:
    Fläskfilé
    Kycklingklubbor
    Potatisgratäng
    Tzatziki och bearnaisesås
    Mixsallad och hembakat bröd

    Efterätts buffé
    Kladdkakor toppade med vit & mörk choklad
    Hembakade chokladbollar och kokostoppar
    Marianne, daim och dumlekolor i skålar samt geléhjärtan.

    Har redan nu satt stopp för hembakade chokladbollar o kokostoppar och godisdelen. Det känns som det blir billigare att fixa själv, vilket var tanken från början. Andra menyer i samma prisklass innehåller:
    Bifteki
    Moussaka
    Grekisk sallad
    Minipaj med lammfärs & fetaost
    Potatissallad
    Tzatziki
    Spenat & fetaostpasta
    Yoghurtsås med rostad paprika
    Pepperoni
    Grekiskt lantbröd
    Frukt/Brie/Kex

    Jag tycker vi får skitlite, är det bara jag? Sen ligger kaffe o thé utöver, hur är det för er??

  • Vi 3

    Jamen precis så känner jag med! Fast jag inte förstod det förrän nu skrev det. Har dessutom förvarnat om att vi har 2 vegitarianer, men inte tillstymmelse till det. Skrev i följande mail just att vi behöver ha veg.alt men hon verkar ignorera det..

    Börjar känna mig som en bridezilla.


    sarahkka76 skrev 2010-04-01 16:50:43 följande:
    vi 3: jag hade föredragit den första buffen, men jag kan hålla med att det är lite lite kanske. Hellre ta bort godisdelen och lägga till något mer i matbuffen.Vi betalar 210kr /pers och får detta:Skagen på kavringssnittarHonungsstek lax med citrus-cremefraicheSojamarinerad kycklingbröst med någon såsOst- och broccoliquicheTillbehör:Rostad potatis och rotfrukter olivolja och timjanCesarsalladSmör och brödBrieost med kexDet är egentligen inte så mkt mer än vad ni får men kanske lite mer variation, fisk, fågel, veg.Korallbruden: fy vad jobbigt! Hoppas att ni kan lösa det!
  • Vi 3

    Jag känner att jag inte är helt nöjd med cateringen... Dessvärre är man tvungen att ta maten därifrån om man ska hyra lokalen, och inbjudningarna är skickade sen länge.. När vi bokade lät det helt annorlunda.. Men vi ska åka upp dit och prata med dem face to face, känns som det blir enklare. Mamma ska vara med och betala en del så hon får följa med, hon känner dessutom henne vi har som kontakt. Men det lär hjälpa föga känns det som.

  • Vi 3

    Jag försökte ju med det, men hon menade på att det gjorde ingen skillnad. Konstigt tycker jag. Hon menade på att det var så små summor det handlade om så det skulle inte bli ngn annan rätt..

  • Vi 3

    Stämmer så bra, har lokalen också, och deras krav är att man tar maten via dem. Antagligrn därför lokalen är så billig (1800)


    KatjaB skrev 2010-04-02 09:04:09 följande:
    Vi 3: Å andra sidan om det är nån tröst så låter ju efterrättsbuffén god tycker jag Men visst skulle ni ha lokalen via dem också, så byta kanske inte är ett alternativ.. eller har jag hittat på det där själv? I så fall kanske ni kan köpa kallskuret till själva, behöver ju inte bli så dyrt, beroende på vad ni ska ha, lönnebergaskinka/ ost / fläskfilé / rostbiff... finns ju en hel del att välja på, o det upplagt på fat kanske gör att det känns som mycket mer mat.
  • Vi 3

    Är det ngn som hört från Sarahkka? Jag har en bestämd känsla av att hon fått bebben iom att hon inte hörts av på jättelänge.

  • Vi 3

    Oh herre j*vlar så har inte jag tänkt... Nu slog paniken till lite..
    Tur att BM inte är hemma, så han ser mig. Sist skrattade han så han grät när jag fick bröllopspanik.

    Nu längtar jag verkligen till början av juli, först bröllop sen 2 dagar efter får vi se vår lilla skrutt i magen!


    KatjaB skrev 2010-04-19 20:51:15 följande:
    jag fick lite smått panik idag, tänker lite i antal löningar innan bröllopet, haha.. kom på att om tre löningar är det dags, shit! hinner vi verkligen med allt vi ska
  • Vi 3

    Usch, nu har jag brutalångest gällande klänningen. Skulle ha åkt till brudmix.se i helgen för att prova och beställa. Hon avbokade idag pga sjukdom och ger inget svar om när jag kan komma dit. Hennes leveranstid är 4 veckor, och då kändes det som jag hade ganska bra marginal för att hinna justera den om den inte var helt som tänkt.

    Har mailat till Matildas fest och se hur lång leveranstid hon har.

    SÅ ont i magen nu!!

  • Vi 3

    Igår beställde jag min klänning. Hon skulle försöka få den "akut" iom att det är hon som skjutit upp besöket ett par ggr. Det blev en blandning av 2 klänningar och sen lite egna idéer. Nu är jag sjukt otålig! Hon skulle höra av sig så fort hon hört från sömmerskan. Känns som jag sitter klistrad vid mailen..

Svar på tråden Juli 2010