Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

     


    Mia 77 skrev 2010-05-02 09:55:40 följande:
    Har alla här fått betala allt själv, eller har ni kommer ni få hjälp av någon närstående? Bara nyfiken

    Mamma betalar delar av maten, resten står vi för.

  • Vi 3

    Idag är det 2 månader kvar.. Konstigt nog känns det såå lugnt. Lite otålig att se klänningen bara, men konstigt nog känns tom det lugnt.

  • Vi 3

     


    Korallbruden skrev 2010-05-03 23:41:38 följande:
    När vi ändå talar om resor: Har alla bokat bröllopsresor? Vart och när åker ni? Vi har ingen stor resa i vår budget och tycker att det är kul att höra om era tankar och resmål.

    Vi kommer nog åka en helg till Riga, helgen efter. Med E. Jag kommer ju vara i v 20 så det känns lagom.

    Får slå på stort när båda barnen är tillräckligt stora för det. Vi planerar att göra det när vi fyller 30, att slå ihop det firandet med en rätt sen bröllopsresa. (Då ev kryssning i Karibien.)

  • Vi 3

    Usch, jag är såå osäker på den tjejen som ska göra mitt hår o smink. Vi sa att vi skulle göra konsultationen nu på söndag. Nu messar hon och tycker vi ska ta en FIKA och prata igenom vad jag vill så tar vi provsminkning och sånt närmre bröllopet. För mig känns det som hon är osäker på att genomföra det. Hon har varit svår att få tag i hela tiden och nu känns det bara jättekonstigt... Ska jag återigen behöva leta efter back up?

    vad tycker ni??

  • Vi 3

    åh va jag blir avis på era hippor. Jag lär inte få ngn iom att det är ett överraskningsbröllop, det är först nu jag har börjat sörja det... :-/

    MEN, idag är (nog) en bra dag! Min klänning har kommit och ska åka och testa den ikväll!! Åh va jag hoppas att den är som jag vill!!

  • Vi 3

    Min BM vet jag väldigt gärna vill ha en, kollade lite med min bror om han trodde man kunde styra upp en i efterhand... Vad tycker ni? Blir det konstigt? Han var emot hela överraskningsgrejen just för att han ville ha en svensexa, sen insåg han hur mkt pengar vi faktiskt sparade på att slå ihop allt..

  • Vi 3

    Ja jag är sjukt nyfiken. Hon sa att det inte hade med de stenar som jag hade beställt, men jag var lite tveksam till dem och lät min kompis övertala mig, så det känns inte spm hela världen. Åh vill åka dit nu!!

  • Vi 3

     


    Korallbruden skrev 2010-05-20 10:25:43 följande:
    Idag har jag fått köpa chokladfontäner av en snäll brud här på bt. Så den delen är jag glad för.   En av mina bästa vänner/ tärna/toastmadam´s mamma föll ihop och dog igår. Så nu känns inte bröllopsplannering så viktigt... livet är inte alltid rättvist...

    Åh fy så hemskt. Livet är oftast allt annat än rättvist.

    KRAM till er allihop

  • Vi 3

     


    Mia 77 skrev 2010-05-21 13:43:30 följande:
    Jaha, kan nog känna mig blåst på skorna jag vann till Maja på tradera. Har inte hört ett ljud från henne än och nu har det ju gått 5 dagar sen auktionen slutade

    Har du kontaktat henne? stod alla info i vinnarmailet eller var det bara Traderas vanliga?

    Trist om det skulle vara så 

  • Vi 3

     


    Mia 77 skrev 2010-05-21 14:23:26 följande:
    Har skickat henne 2 mail... ingen info i vinnarmailet.... och hon skulle ju ha betalt senast 3 dasgar efter avslutad auktion...

    Va skumt. Det fanns inge tel. nr? Men skönt att du inte blivit blåst på pengar iaf. Man vet ju aldrig, det kan ju ha hänt ngt oförutsett.

Svar på tråden Juli 2010