Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

     


    sarahkka76 skrev 2010-05-25 00:49:59 följande:
    Eriane: vad roligt, och vad bra att det var mindre fel bara.   Jag är såå lycklig! Nu blev det klart att min pappa och faster ska komma! Att det är så viktigt för mig är för att de bor utomlands och jag har inte sett de sen 98. Min pappa har jag sett totalt 6 dagar på 20 år! Så det är jätte viktigt för mig att de kunde komma till bröllopet och lära känna A Är det ngn som vet om det finns stödstrumbyxor? Tänkte att det skulle hjälpa mig mot svullnaden eftersom jag har lätt att svälla upp i värmen. Amningen har inte lyckats för min del så jag tror att jag ska börja joina er i viktminskningskampen

    Apoteket har stödstrumpor i stay ups. Kommer inte ihåg vilka färger bara..  Det är prisvärda kan jag säga! Jag köpte på en skobutik på Danderyds Sjukhus, betalade det tredubbla priset för istort sett samma stödstrumpor.

  • Vi 3

     


    sarahkka76 skrev 2010-05-25 14:18:27 följande:

    Var inne och kikade på stödstrumporna idag, då jag tänkte ha det själv när vi gifter oss. De på apoteket finns i svart och den vidriga färgen beige. (Dvs "solbrun") Jag ska ju ha en klänning som slutar mitt på vaden (om jag nu får hem den i tid....) och då blir det inte så snyggt med svart eller beige kan jag tänka...

  • Vi 3

     


    sarahkka76 skrev 2010-05-25 20:58:03 följande:
    Det beror på hur den beiga färgen passar ihop med ens eget hudfärg. Min klänning är lång så då syns de inte. Det skulle vara om man drar upp klänningen när man ska dansa så att skorna syns och då lär beige var bäst i mörkret

    Mmm, får fundera på det där... Jag hatar ju verkligen de där "solbruna".

  • Vi 3

    Hej tjejer.

    Idag är det en inte fullt så glad brud här  hemma. Vi hade ju planer på ett överraskningsbröllop. De ändrade svärfar igår på E´s dop. Han kunde helt enkelt inte hålla sin stora trut stängd. Tack för den.

    Han hävdar att han försa sig, till minst 3 personer. Vid olika tillfällen. Min svägerska försökte tysta honom, men utan resultat. (Låter som hon försökte mörda honom, det gjorde hon inte. Jag däremot hade lust att försöka.)

    Så sjuuuuukt besviken på karlfan! Inte nog med att han lyckades förstöra vår överraskning, han tog även bort en del av glädjen på dotterns dop. Det finns inga snälla ord i världen att säga om den karln just nu.

  • Vi 3

     


    miris skrev 2010-05-30 09:39:52 följande:
    Vi 3 - näää, så tråkigt!! :( Vet alla om det nu då? Eller ska de tre som fick veta vara tysta om det nu? Tråkigt om ni får ändra era planer!

    Alla släktingar vi (jag, det är min sida) inte ville skulle veta (konstig mening där..) vet nu. De han berättade fär han en tendens att göra saker såååååå stort och så "fint" (gärna lite fisförnäma och knäppa andra på näsan..) och det var det jag verkligen ville undvika. Så BM ska prata med sin far idag, även om det är helt meningsöst. Han har ju ändå sabbat det. Men vi får se hur vi gör. Min pappa har försökt prata med de som fick veta igår och förklarat hur vi vill ha det. Ingen ville berätta det här för mig under dopet, förstår inte varför.. Då hade jag nog strypt honom inför alla.

    Jäkla gubbe och ta död på glädje.

  • Vi 3

     


    Korallbruden skrev 2010-05-30 10:17:54 följande:
    Han hade aldrig någonsin fått veta något av mig i förtroende igen...

    Nej jag sa det till sambon. Han blev ledsen för sin pappas skull, men helvete heller. Klarar gubben inte av att hålla tyst, då får han heller inget veta. Just nu känns det mest trist för sambon. Han ville dela det här med sin pappa, men uppenbarligen klarar inte svärfar sånt..

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-05-30 10:20:42 följande:
    Floristen sa nåt om ca 7-8 st stora kallor, och ja den ska ligga på armen. Vi gifter oss på en mindre ort och ortens ända florist eller eg trädgårdshandel ska göra buketterna. Har tänkt att tärnan ska ha en mindre bukett med små kallor vet inte hur många och nåt grönt. Ok men om man räknar med 1200:- för allt (inkl. sån liten blomma på kavajslaget för både bm och marskalk) kan det vara rimligt? Va snäll du är som hjälper.   Vi3: Näääääääää men gud så förbannad jag hade varit, visste han inte er önskan????  miris: Låter som en härlig dag.   Sarisen: Härlig dag för dig med.  

    Han visste mkt väl, dessvärre. Han hävdar att han "skäms" men va f*n han har ju pratat med FLER om det!!! OK, om han försäger sig till en, men nu är det ju som sagt flera. Vet att de kommer vilja komma hit snart och överlämna E´s doppresent och jag vet inte hur jag ska tackla det... För egen del vill jag aldrig mer se svärfar, dock är det mer som hänt bakåt som ligger till grund för det..

  • Vi 3

     


    Mia 77 skrev 2010-05-31 14:37:11 följande:
    Har nu verkligen gjort allt för att få tag på vår gamla cateringfirma. Mailat, ringt flertalet gånger, men antingen trycker hon bort en eller så svarar hon inte. Sambon ska försöka en gång till imorgon, men sen tycker inte jag att vi behöver göra något mera?

    Nej verkligen inte!! Hon har ju verkligen bränt sina skepp. Väldigt konstigt beteende måste jag säga.

  • Vi 3

     


    Korallbruden skrev 2010-06-04 15:04:56 följande:
    Vi har fått vårat första gästfrågetecken... en vän till oss har träffat Sveriges snålaste flickvän... vi har innan vi insätt detta bjudet på övernattninger, lånat ut kläder, goda middagar, bra viner, lånat ut mr Koralls roliga bil till dem och gjort allt vi kunnat för vännerna. Nu har vi fått erfara att dom är snabbat att tacka ja för "Gratis är gott" ... Hmmm...

    Lägg av???!! Sa de så???? Man slutar aldrig förvånas över hur korkade andra kan vara...

  • Vi 3

     


    CeKe skrev 2010-06-04 19:16:14 följande:
    Ojojoj, Kece håller på och startar en ny tråd om brudöverlämning. Haha, för att retas med en massa "moraltanter" här inne. Suck. Går inte att stoppa Ska bli skoj att följa utvecklingen! Men ni här i tråden... tro inte ett ord av det han skriver!!! Min galning till blivande man!!!

    Haha, det är ju underbart! So far har han bara lycktas reta upp en, men det är ordentligt!

Svar på tråden Juli 2010