• Red Scarlet

    Secret boc på möhippa, bra eller inte?

    Nä jag hade inte heller velat göra det på min möhippa, min secret box hade jag full kontroll över. Både vart vi var, klädval (eller brist på ) och vilken fotograf jag använde. Jag förstår tanken och är det rätt tjej kan det vara superkul, men det är inget man ska pressas till att göra bara för att det är en möhippa. Många gör mycket mer än vad de egentligen "vill" bara för att göra sina vänner nöjda på en hippa, just en sådan grej tycker jag att man ska kunna få välja själv om och när man gör den. Ett alternativ skulle ju kunna vara att ge bruden fotograferingen som en gåva från er alla i slutet av möhippan, att datumet typ är inbokat och allt är betalt, så ska hon bara ta sig dit.

    Men som sagt, för vissa brudar kanske det här är perfekt, för andra (oavsett om man blir uppfixad först, att man är ensam med fotografen etc) kan det bli rena rama mardrömmen - ÄVEN om bruden väljer att just då inte visa någon besvikelse/skräck. Efter min möhippa har jag envist framhärdat att allt var perfekt och att jag var supertacksam, vilket jag också var. Men det fanns pinsamma moment som jag nu i efterhand gärna klarat mig utan, även om de var få. Men det kommer jag aldrig säga till mina vänner, för jag vill inte såra dem som kämpade så hårt med att hippa mig.

  • Red Scarlet
    Aleta skrev 2010-04-01 13:14:27 följande:
    Men vet ni vad, det behöver ju inte vara just secret box och halvnaket!Jag skulle tycka att det vore jättekul att få leka riktig fotomodell, bli stylad och ha snygga kläder och sedan få som en liten modellportfolio som minne.
    Ja det tyckte jag lät som mycket bättre och något jag säkert gärna gjort själv! Det finns ju studios som anordnar särskilda grejer för möhippor och även studios som fixar hår, makeup och tar snygga kort på modellen i studio gratis - man betalar bara för de kort man vill ha. Sedan är väl korten säkert rätt dyra, men om man bestämmer sig för att hon får välja ut mellan 2-4st kan man ju komma undan med ett rätt hyfsat pris. Det är ju möhippans totala upplevelse som spelar roll, och då vill man kanske hinna mer lite fler saker
Svar på tråden Secret boc på möhippa, bra eller inte?