• FruCicci

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hejsan svejsan!

    Nu har även jag hittat hit! Kanonstart BS...

    Vi har haft en fin helg vi med! Underbart!
    Maken spelade golf i morse, sen kom han hem och tog barnen så jag kunde göra en ny ansiktsbehandling,. efter det var vi i parkenohc hade picknick och spelade boll med barnen. Så mysigt! Jag älskar de faktum att våren är här. I morgon ska det bli 15 grader.

    Kokosen, hoppas det gick fint med läsningen på dopet
    Jag vill görna komma till min Kokos, om du har kokos i botten på ngt gott kommer jag som ett skott He he rimmade
    Jag ska kolla torsdag, ev har jag lovat bort mig, men det kanske löser sig.....'

    vad för man på valborg nu för tiden, Känns jobbigt att gå ut och kolla eld närdet är mitt i barnens goda sömn....

    AM, det lät fantastiskt gott! Du är ju helt brilliant i köket.... jag är impad. Min man gör föresten också alltid köttet, det är typ det ända.... ja ja... han gör annat istället

    Oj nu börjar parlamentet!

    Tjing

  • FruCicci

    Om man inte har som ett hus mitt i stan som vi har, för jag kan gå ut genom balkongdörrarna i köket i morgonrocken jag med och dricka kaffe eller slänga på en köttbit på min egen grill samt låta barnen leka i sin egen sandlåda 1 meter från köks fönstret.
    Svårt att hitta större lägenhet som motsvarar det vi har idag...
    Hade jag inte bott i sthlm så hade jag kunnat tänka mig hus, men inte annars

    Nåväl.... gott med brunt med kokos då Kokosen! ha ha... dregglar redan

    Jag har med babyvakt, men vi har inte använt dem alls mycket. Jag fick av mamma o pappa, det är värsta modellen som man får in polisradio på
    Tror inte de kostade mer än 500 kronor.
    Men känner man att man avänder dem mycket kanske man ska satsa på någon bra modell, vi har walkie-talkie variannten som räcker 800 meter. Om barnet jag har med mig när jag handlar sovit, så  har jag lämnat ungen i bilen med en sådan o gott o handlat men hur ofta kommer jag ihåg att ta med mig? not very often... men de är bra på så vis... och när man låter dem sova ute och kanske inte hör när de vaknar, alla ungar skriker ju inte....

  • FruCicci

    Maken fegade ur Kokosen
    Jag är jätteledsen för det, för den var verkligen kanon för oss och hade lätt rymmt ett barn till... Nu sitter jag och retar mig som bara den och har sökt på nätet för jag ville veta vad den gick för, det var ju ett kanon pris med, med tanke på adressen! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *surar*

    Så vi blir kvar här ett tag till o nästa gång vi hittar (läs jag) något, så kommer det vara mycket dyrare.
    Jag är pang på rödbettan, men maken fegis.
    Likadant när jag hittade bra priser på flyget till Dubai, innan han fått tummen ur röven och sagt att vi kunde åka allihopa, (han ville ej att jag skulle åka själv med barnen, då hade jag ju annars bokat in mig själv) så hade iaf priset gått upp med 6000 kronor, typiskt honom!
    Fast det är ju bra att han bromasar mig ibland... men denna våningen var verkligen en Ciccivåning! Och den hade typ det vi har nu... nästan... inte riktigt lika bra som denna men nästan och det är ju okej.

  • FruCicci

    Spännande Lappis!
    Lägenheten ovan för oss (i och för sig topprenoverad) gick för 2,5 miljoner mer än vad vi betalade för vår Gött!
    Vi var inte ens med i budgivningen, maken fegade ur innan... Vi var på 2 visningar och han var lite av banan redan då så jag skret i att skriva upp mig på listan... maken verkade ju ändå inte redo att flytta. Det är inte jag heller, jag älskar verkligen vår lägenhet och dess location, men jag inser ju att vi måste börja se oss om efter större, det funkar max ett år till! Barnen behöver mer yta nu!

    I morgon fyller min gamle gubbe år
    Vi ska ge honom kaffe på sängen och sjunga skön sång (he hehe, han läääär vakna iaf) och ge paket.
    Det blev en Ralph Lauren jacka, sen ska han få lite golf prylar, duschgrejor, Ralph lauren boxers, en stege med 5 steg och en stekpanna ha ha ha De sista presnterna tycker jag att jag behöver, så han får det....jag är mycket nöjd. Det mesta inghandlat på NK och de hade dubbla poäng fram till sista april, så man känner ju nästan att man har "tjänat" lite....
    Middag i morgon, eftersom ni andra babblarom godsaker....
    Förätt, hederlig avokado med Skagenröra (som jag köper över disk på NK, finvarianten med handskalade räkor)
    Middag, Fläskfil´med chevre, balsamvinägersås, råstekt potatis och tomatsallad
    Efterrätt, Daimglass! ha det gillar jag...
    Skitgott och lite Svensson! Me Like! Nsätan som en sylvester meny
    Ska kanske gå till sängen o slökolla burken lite....

    So long....

  • FruCicci

    Hej alla!

    'Gött Tinga att han äter igen!! Tjohooo....

    Sweet, jobbigt värre. Hoppas du mår hyffsat iaf!

    Nenne, vi hade babybjörn från början till Skorpan, men hon var så pass stor. Victor var ju mini, 47 cm när han föddes, så de var lite förlitet. Riktlinjerna för Babybjörnen är 53 cm lång. Victor var inte det förrän vid 2 månaders ålder.
    Sen har jag faktiskt inte använt den alls mycket till något av barnen, Skorpan har suttit i babybjörnen max 10 ggr på ett år. Vi hade ingen bärsjal, jag gillar inte det konceptet alls. Men vet att koko gillade det, passar ju särskillt till bebisar som har ont i magen, hoppas hon kan svara, för hon provade ut i butik.

    Am grattis igen till Hektor!
    Otroligt att det har gått ett år. Skorpan fyller ju 1 26 maj!!! My god! Min lilla prinsessa är snart 1 år!!! Jag måste ha en trea!!

    Grattar även jag jubilaren i tråden! Hurra hurra hurra hurra!

    Ska ni sälja bilen Mugglan! Spännande.....

    Såg att Iris har varit på ponnyridningen nu, gud vad roligt att det blev så lyckat! Jag ska ta med mig barnen till skansen någon dag nu när solen skiner, Victor är mycket intresserad av djur nu o på dagis fokuserar de på fåglar ju nu, han kan jätte många sorter, helt sjukt när han talar om att det är en bofink dör i busken mamma... osv.... inte ens jag kan fåglar!

  • FruCicci

    Nenne, tycker verkligen du ska åna Kokos sjal, det är ju dumt att köpa om man inte behöver. Hon har rätt i det hon skriver, gillar inte barnen vagnen eller ligga ensamma så kan det vara bra med en sel/sjal. Mina ungar har aldrig haft problem med att ligga i vagnen och jag har varit mycket ute och gått med dem. För mig var babybjörnen helt onödig, Victor satt endast i den när jag hade storhandlar och lastade alla matkassar i vangen när jag skulle hem. Annars fattade jag inte vitsen med att bära ungen och sen köra vagnen framför sig som man ser på stan. Måste ju bara vara jobbigt om man inte behöver alltså.
    Den gången jag flög till alperna med honom och checkade in hela vagnen och sen blev flyget sent, då var det skönt att hänga honom i babybjörnen ett tag, men annars har jag inte använt den alls, den bara ligger och skräpar.

  • FruCicci

    Ska svara Nenne och Oopsie:
    NEJ ja har inte testat och jag vet inte när jag ska göra det, men antagligen om en vecka eller 2. Jag har inte fått tanten ännu, så det är lite skumt. jag har haft ordentlig nästäppa, senast i kväll, och då tänkte jag inte ens tanken på graviditet, förrän jag läste i kapp o nenne undrade om jag hade det.... gahhhh
    Men som sagt, sannolikheten är ju verkligen mini mini, så jag tror bara att tanten har blivit lite upp o ner i samband med dagen efter pillret!
    Men om jag skulle vara gravid får vi en ny bebis i mitten av december, atnagligen i början eftersom jag föder barn tidigare...
    MEN som sagt, jag väntar verkligen på att tanten ska komma nu... *orolig* Kom för fan!

  • FruCicci

    Mugglan, fantastiskt roligt att ni kör IVF!!! Grattis till det beslutet och det 'är ju kanon att dra det på bruttolönen!
    Kul att ni har fått ny dagisplats till Moa med!

  • FruCicci

    Jag tror tanten är här - tjohooooooooooooooooo vad jag är lycklig! Om det nu ät tant vill säga.....

    Tack för idag Frullan!!! SÅ perfelt ställe o grattis igen till röda leo....

    12 juni! SKÅL

    Snigeln! Det är en kille, tror jag!

    Nu sängen, vi ses hos kokosen i morgon, om inget drastiskt händer.

    AM, reservofficerare, yammie!

  • FruCicci

    God kväll.....

    Jag har med städat hela lägenheten, 2 gånger!! Victor skulle ju hjälpa till, så det blev att städa upp efter honom. Hade inte tänkt skura golvet, men det fick bli så då han gick lös på spannen med vatten

    Annars har jag skrubbat 94 trätrallar och alla satans brädorna en och en, detta tog 2 dagar. Jag har såååå ont i ryggen. Jag har varit jätte duktig, gjort ett hästjobb på våran ute terass!
    Efter kokosens fina lunch tillställning i torsdags var jag och barnen på plantagen och handlade blommor.... sen planterade vi! Jätte kul tyckte min son det var som fick hoppa i jord och vatten, så tvättmaskingen gick varm sen med, för Louise spydde ner sig i bilen, hon blevåksjuk.... ja ja

    Nu är det sååååå fint både inne o ute, så jag var tvungen att skryta lite!

    OCH nu vaknar Skorpan för första gången... 4 more to go minst

    Måste ta henne....

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen