Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    nu ska jag steka pankisar, jag är i chock eftersom P aldrig vill äta det utan ärtsoppa *dä ä ju inge rikti maaaat* och det hinns ju inte kokas nu direkt. OM han inte köper fulsoppa på burk vill säga... 

  • nennesjuttioåtta

    PB – jag tror också att såna där saker som att ge honom en kall öl är jätteviktiga. Oväntat men ändå väntat, för sån är du liksom. Så brukar jag tänka, vad göra för att han ska se mig som världens bästa fru? Och jag vet ju att han tänker likadant (fast inte fru då). Så får han avundsjuka utrop på jobbet sen för att hans fru är den enda frun som vill titta på Mythbusters och mina vänner förundras över att han själv föreslår att vi ska åka till IKEA.  

  • nennesjuttioåtta

    PB – oh ja, har man inte haft sex på länge så förflyttas det längre ut i periferin. Man"behöver" inte, på samma sätt som när man precis träffade och det kändes som man skulle spricka av kåtslag. Men han får faktiskt skärpa sig, för du är för bra för att låta bli. men hur lägger man till ett nytt beteende så där, om man själv inte är så noga med att få uppmärksamhet och närhet? 

  • nennesjuttioåtta

    och det är döden att hela tiden vara den som tar initiativet.

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-07-06 18:09:52 följande:
    Jadu, min jag brukar säga till min sambo att han är en riktig joiner. Den där killen det är tacksamt att ringa när man vill göra något kul, för han hakar alltid på. Samma kille är tacksamt att ringa när man vill ha hjälp, för han kan/vill alltid komma. Kanske för att han sällan har så mycket egna planer. Han blev nog plötsligt en jäkligt mycket tråkigare kille när han träffade mig och plötsligt inte var så avaliable jämt längre. Både för sina kompisar och sin familj.Men det finns gott om sanningar om hur mycket man har att själv ta tag i, både i fråga om det trista i livet-som städning, postsortering och matlagning, och det roliga man vill ska hända, som semesterplanering, sexlivet, goda middagar etc etc.Han har utvecklats en hel del under åren så det är inte totalmörker längre. Men man jkan ju inte göra om en människa, så jag måste ju välja att se det han gör för oss och den kärlek som ryms i det. Men ibland är det förbannat svårt.Och som vuxen man/kvinna så har man ju också möjligheten att välja handlingsmönster själv. Man är ju inte helt en slav under hur ens föräldrar gjort/är.
    hur sant som helst! 

    *fliping pancakes*

  • nennesjuttioåtta

    Fy fan, nu har jag hållit mig hela natten för det sista jag läste innan jag stängde ned datorn igår alldeles för sent var cliffhangern "ÄD is the shit"


    Skulle det kunna vara...?


    WOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!!! Grattis herr och Fru Gosnos! *krulltrumpeter*


    *Flämtar*

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – förstår att det känns snopet om de andra hållit käften så länge. Vafan, jaha?!? Men nu är det som det är, de kanske skäms för att de inte vågade säga något (det är ju säkert därför, att de ville vänta tills det kändes "säkert"). 


    Snaily – akta magen! Dumma kalvar!  


    Snorkis – skönt att höra från dig, du är i v 37+? nu, va? IIiiiiiihhhh!! Hoppas plutten behagar komma ut snart så du slipper lida i värmen! 


    Hattis – Butterkaka! vad häftigt! 


    Oms/PB/Oupsier – klokt skrivet!


    Ea – grattis till tillträdet! Kram på dig!


    Parnassia – hejhej! 

  • nennesjuttioåtta

    vafan, Kram på er allihop förresten, här sparas det inte på resurserna!  

  • nennesjuttioåtta
    Piggelin1 skrev 2010-07-07 09:09:14 följande:
    Här kommern en kram tillbaka, Nenne
    Göttigött!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen