Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    start september skrev 2010-07-13 09:06:12 följande:
    Hej hej! Sommarens varmaste dag idag kanske? Och så jobbar man denna vecka typiskt. Fast det är rätt svalt inne och jag njuter av att få undan saker. Hej hej Nenne, är det alltså "bara" en månad kvar?! Tjoho! Hörde att åskan kommer till södra Sverige och Dalarna idag, men kanske inte just till dig då.
    jupp, en månad till (minst)! Känns ganska långt bort fortfarande, att det ska komma ut en liten krabat och bo med oss. Jag tycker det är rätt skönt att jobba också, det är svalt här till skillnad mot hemma. Och ingen av oss är någon soldyrkare (jag bränner mig och maken får värmeslag) så någon strand hade ju ändå inte lockat om den inte ligger i skugga. Vi hade papper hemma till BFA (barnen framför allt), men vet inte någonting om dem egentligen. Bra att ni ställt er i kö!
  • nennesjuttioåtta
    Oupsie skrev 2010-07-13 09:32:12 följande:
    Ska alla i tråden hälsa på Nenne i sommar? Ska ni ha fest eller . Behöver man planera in ett besök ?
    Det verkar så! Lovely!
  • nennesjuttioåtta

    men var kan en spiral ta vägen?!?!


    EA – oj, vad ni stretar i i huset, och i värmen dessutom! 


    oupsie 5000 dollar?!??! Annars tänkte jag skriva det Oms skrev, moderkakan tar väl inte över förrän v ... ja nu minns ajg inte. Men inte så tidigt att du inte märkt att du är gravid iaf. 

  • nennesjuttioåtta

    PB – en vän till en vän bor i ett annat land i sydamerika och där gör de UL varje månad, så min vän trodde jag skojade när jag sa att jag bara gjort två, vilket är dubbelt så mycket som man brukar. 

  • nennesjuttioåtta

    PB – ja, jag tror inte heller det är helt ofarligt. 

  • nennesjuttioåtta

    Hej Ore, hur blev det med diskbänken? Bestämt er än?

  • nennesjuttioåtta

    hojtala!


    PB – så där har jag också funderat – vad skulle hända om jag som utomstående "lade mig i". Barnet(n) borde ju bli helt chockade men får man tack av föräldrarna eller blir de fly förbannade?


    nu har vi varit och tittat på vitrinskåp till vårt vardagsrum. Igen. men nu tror jag vi bestämt oss äntligen... Bara ett år efter att vardagsrummet blev klart.

  • nennesjuttioåtta

    till på torsdag ska vi (jag) ha skrivit ett förlossningsbrev. Hur gjorde ni? Vad tog ni med? 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen