Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Snaily, när du kommer förbi nästa vecka (Om?!?) så kan du få låna böcker av mig! Vi skippar kursen och låter det bli som det blir.


    Hej sweetiepajsaren!  


    Oms – gött att spiralen hittats på rätt ställe!!!


    Låter som jag missat något bra med gravidtrosor, trodde det var något påhitt bara för att få sälja något som alla gravida går på för att inte tro att de gör fel. 


    Fågel numero 5 i soporna!

  • nennesjuttioåtta

    oms – ingen aning! Vi funderar på att köpa en sån där kamera man kan fästa i halsbandet som tar en bild / sek och så kan man se vad hon är med om om dagarna(nätterna...). Vet inte om hon klättrat upp till något bo för det låter otroligt att alla tre ramlat ur boet (de tre sista var samma sort, någon gulmes, typ). Men hon är ju smidig som en panter och kan hoppa högt också så hon kanske tar dem i luften? Hoppas de där ungarna lär sig flyga snart så det blir lite lugnare på gatan. Undrar bara hur hon orkade bära in skatan...

  • nennesjuttioåtta

    Hon är döpt efter en tv-serie som hette Bröderna Cartwright här i Sverige, så Nancy är bara ett smeknamn egentligen.

  • nennesjuttioåtta

    Vet inte hur vi ska få henne att låta bli fåglarna, det blir ju annars inget matande av de stackars krakarna här i vinter... Och om hon ändå kunde sluta med att ta in dem i sovrummet, vad hände med mus på farstubron?!?!?


    Men hjälper gravidtrosor mot foglossning alltså? Varför har ingen berättat det för mig??!?! Fast... De borde ju i så fall sitta åt rätt hårt och det vill man ju inte jämt. Det där bältet jag har tar jag av mig när jag sitter ned, t ex. Jag har mest hipsters också och de passar än, om än lite ... uttänjda hehe.... 

  • nennesjuttioåtta

    Oms, aha, ja jag har nog bara byxor med mudd över magen och jag tycker de har stöttat bra. När jag haft kjol (med mudd) och leggings (med mudd) så har det ju blivit fullt så ett par trosor med hög midja på det ....

  • nennesjuttioåtta
    start september skrev 2010-07-15 10:13:03 följande:
    Lite gnäll, ytterligare en kompis som ska ha ungefär när vi var beräknade nu i höst. Suck. Har inte berättade för alla jag känner om mina MA:n nu och vill inte heller tynga henne så att hon känner dåligt samvete men lite avundsjuk blir jag allt.
    Usch, ja det sticker i hjärtat att höra sånt där. KRAMAR!
  • nennesjuttioåtta

    hej gosnosen!!! hur mår du? har ni landat i det? Vilken vecka är du i nu?

  • nennesjuttioåtta

    Bs – nej vi har ingen plinga – hon blir skogstokig om hon har det och vill bara kränga av sig halsbandet. Men vi kanske får testa igen... Dunbollar! Med ketchup, låt de fånga en till dig iaf.


    Gosnosen – förstår overklighetsskänslan, särskilt eftersom jag inte hade några särskilda symptom att tala om. Hade jag inte haft mage nu så hade jag nog inte märkt något heller. Förutom att igår och dagen före så svullnade fötterna upp på eftermiddagen så jag såg ut som en hob. Det var ju inte skönt heller, även om det var rätt snyggt. Jag har världens vildaste bebis i magen, den petar ut skinnet åt alla håll men det är ändå helt surrealistiskt. Ska den verkligen komma ut, och så snart?!?! 

  • nennesjuttioåtta

    Ja, vi är ju såna tofflar så så fort hon visade agg mot något (typ åkai bur i bilen) så har hon sluppit. Tror inte det är något segerrecept inför framtida barn...

  • nennesjuttioåtta

    Gosnosen Ja det är mycket känslor i omlopp här hemma nu, det är så nära!!


    Snaily – hahaha, gör det själv-snigeln! Jag var till BM idag och hjärtljudet hade sjunkit till 130 men blodtrycket ahde höjts så nu ska jag dit nästa vecka igen för ny koll, men vi trodde det beror på att jag varit rätt stressad idag med massor av jobb som ska vara klart i morgon.


    Hattis – Neeeeej, nejnenjenjenjenejnejnejne hoppas det är faalsklam!


    Fru E – Bråkkropp! Men sköt att renoveringen går framåt!


    BS – Nu är bjällra på, efter att hon försökte komma in med en till skata på eftermiddagen här, men det hjälpte föga. Nyss var en björktrastunge på väg in genom dörren i käften på henneweeeeeeeeees¨ååååå 55555555555555t-.och det var high life ute med båda föräldrarna som skrek. Den studsade dock iväg oskadd (vad vi kunde se) efter att vi skrämt slag på vår stackars katt som inte fick koma in genom glipan  altandörren. Nu går hon omkring som en osalig ande härinne och pratar, pratar och pratar. Och pinglar. Hjäääälp!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen