Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Snaily – eller hur, varför skulle hon annars låta så där? Men det var ett konstigt sår, rätt genom tassen, fast långt ut mot klorna, som i simhuden. Så det tog "bra" trots allt. Inget muskulärt eller sena eller så. Och hon haltar inte lägnre men hon går som en orm med huvet från sida till sida (kaske för att se bättre?!?) men då fastnar hon ju i dörrposter och allt möjligt och sen har hon inte riktigt fattat alla gånger hur hon måste göra för att ta sig förbi "hindret". kan det ha varit en trut eller något? Det var det enda djuret min svägerska såg när hon sprang ut och de är ju rätt stora. Den hade en fisk dessutom. Äh, svårt att spekulera, och det spelar ju ingen roll egentligen... 

  • nennesjuttioåtta

    Hur få rman i henne medicin på bästa sätt då? Det är ju sån där salva med spruta som ska in i munnen. I morse hade hon salva fulla kragen.. Men hon slickade ju i sig den (lite rökt sik hjälpte till) så jag tror hon fick det hon skulle. Men så mekigt...

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – vad gulligt!  


    Snaily – jo fast borde vi inte hört den andra katten då? De brukar ju inte vara tysta när de fajtas direkt. Nej, det blir till att köpa en sån där kamera som tar en bild i minuten som sitter på halsbandet. Hon har ju inte ens lärt sig säga Pappa än (MA MA går bra) så jag tror det är kört att få henne till att återberätta hela storyn.

  • nennesjuttioåtta


    Så gör vi med henne p-piller, tar favvogodiset, trycker in ett halvt inuuti och så hoppar hon och tar den. det godiset tuggar hon inte ens. Så vi funderar på att göra samma sak här, fast göra en korv med senap-version. 


    Lappis – hur fajtas kaniner? Är det bara baktassarna som gäller?

  • nennesjuttioåtta

    just det, hon kräktes ju också efter att hon bet P i fingret. Blev nog lite väl stressad där med en massa folk som skulle hålla i henne och ge henne en spruta (igen...) Världens största kräk-korv. stackaleliten!

  • nennesjuttioåtta

    eller också var det av P hon spydde av, bläää !


    hahah, ojojojojojojo! 

  • nennesjuttioåtta

    mjau?!?! HA! Amatör-katter! Nä här är det "MEH MEH MEEEH" eller "geck-ouuuuuu", "Ma ma?" eller aoooo som gäller.

  • nennesjuttioåtta

    lappis – jepp. En vecka till bara! 


    Mig är det också synd om. jag ahr fått en självspricka mellan lill- och ringtån. Aj.

  • nennesjuttioåtta
    snaily skrev 2010-07-18 17:58:14 följande:
    NenneKatter mår illa av det lugnande medlet och kräks nästan alltid en stund efter de fått det. Det är då en del katter kan göra det underliga oj-oj-ljudet.
    ja fast hon hann ju spy innan hon hade fått sprutan. Sen sa hon inte något alls utan P tog henne i famnen och så somnade hon. Men hade hon sagt ojojojoj hade jag också skrattat åt eländet.  
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen