Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Om man ska grilla får man väl satsa på något som går att göra i ugnen vid hällregn. Kanske får det bli så.

  • BrudSommar2006

    I så fall vill jag att PB ska komma hit och hjälpa mig också, annars är det orättvist. Nåväl, PB, du tror alltså att det finns en chans att de klarar sig även om jag fått dem upp och ner???

  • BrudSommar2006

    Snigeln, vad är det som gör att det där värdet är lågt? Är det lågt hos vissa personer eller är det en slump mellan olika graviditeter?

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag håller tummarna!


    Snigeln, men jag förstår fortfarande inte riktigt, är det så att det är en ren slump om värdet blir lågt eller är det så att vissa personer utvecklar dåligt värde graviditet efter graviditet?

  • BrudSommar2006

    Snigeln, aha, jag tänkte om man upptäckt att det var något ämne i kroppen som saknades eller var lågt som ofta ledde till den här utvecklingen och som man skulle kunna tillföra vid eventuella andra graviditeter men det var alltså inte fallet.


    Lapinette, men tänk på allt roligt ni kommer att kunna göra tillsammans med barnet! Ni kommer att bli de perfekta föräldrarna, bli stammisar på Junibacken och allt...

  • BrudSommar2006

    Parnassia, ingen sådan erfarenhet men av att sitta på lättakuten med Iris börjar vi få erfarenhet av. Nu feber och ont i örat igen, förra pencillinkuren tog slut igår. Hej svejs, får se hur länge vi blir sittandes.

  • BrudSommar2006

    Bah, hur får man en sjuk treåring att äta?! Hon måste äta innan hon får pencillinet tre ggr om dagen och hon har redan kräkts upp morgonens dos efter att vi inte lyckats få i henne frukost. Nu har vi satt en vällingflaska i händerna på henne men inte går det åt några större mängder där heller precis...

  • BrudSommar2006

    Nu har Irir precis vaknat från förmiddagssömnen, minns inte när hon sov förmiddag sist!


    Iris på skånska, haha!


    Telis, vad har Televinken för storlek nu? Fick pressa lite för att få på 68 idag så jag tror att vi går över på 74 nu.


    Nenne, usch för sån foglossning. Hur går det med rötterna, något liv i dem än? Jag har sett livstecken från två små stackare i hela rabatten. Måtte inte resten vara dött så att maken får vatten på sin kvarn, han tyckte att det var en dålig idé att skicka efter plantor...


    Iris vill inte ens äta glass, suck, då är det illa.

  • BrudSommar2006

    Telis, 68 börjar i en del märken bli svåra att knäppa. Visst är det knepigt att allt är olika stort i samma storlek!


    Jag gav bort alla kläder i de första storlekarna till en kollega som ska ha barn efter sommaren och vet att det blir en tjej. Skönt att bli av med det. Förutom en del som jag ska spara till Astrid och Iris blir vuxna.

  • BrudSommar2006

    Äsch, glass får jag inte i henne men det gick med köttbullar, korv och ananas! Tyvärr kräktes hon ändå upp lunchdosen med pencillin så det är inte mycket som gått ner hittills av den där medicinen...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen