Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Åh pust, trodde att jag blivit påtvingad en BT-fri dag när det stod att de höll på att byta server och att man skulle återkomma imorgon men det var uppenbarligen gårdagkvällens meddelande.


    PB, eh, nix, hela rabatten är stendöd vad jag kan se, inte en växt blev det något av. Dyrt nöje det här.


    Tilläggas ska faktiskt att även om det verkar så så är jag faktiskt, FAKTISKT, inte heeelt som den idiot jag verkar vad det kommer till trädgårdsväxter, jag har lyckats anlägga två väldigt fina rabatter som jag är helnöjd med sedan vi flyttade hit, i år har först alla vårlökar blommat, nu blommar vit dvärgförgätmigej och akleja, pärlhyacint och röd backsippa har precis blommat ut och iris och något mer är på väg upp. Sedan är det lite lugnt över sommaren eftersom vi är borta då men sedan hoppas jag att höstblommorna ska börja komma. Jag har satt buskar också - forsythia, magnolia och syrénhortensia och de har klarat sig. Plus jordgubbsplantorna i trädgårdslandet de har minsann klarat sig allihop. Det är bara nu när jag skickat efter istället för att ta mig till trädgårdshandeln som det misslyckats. Bara så att ni vet!


    Nenne, japp, tror en trädgårdskurs vore på sin plats efter detta...

  • BrudSommar2006

    Piggelin, grattis! Jag säger som de andra, jag trodde att ni skulle ha ett bara.


    Muggles, jag deppar ihop när jag hör att ni börjar bli blöjfria.Jag trodde att vi skulle kunna jobbat på det förra sommaren men här är vi nu, inte ett dugg närmre den förbannade pottan eller toaringen än då. Piss.

  • BrudSommar2006

    AM, hm, vad har vi gjort för att få sådana omöjliga barn!!! Fast Iris har iofs aldrig kunnat vara blöjfri ens på dagis så för er finns det väl hopp?

  • BrudSommar2006

    AM, det är verkligen en bedrift, jag tycker de där hortensiorna (?) brukar klunka i sig så förbaskat mycket vatten att det är omöjligt att hålla dem vid liv.

  • BrudSommar2006

    Sweet, livet är verkligen för jäkla orättvist.

  • BrudSommar2006

    Jag kan ha fel men när vi skulle köpa flytväst till Iris förra året så har jag för mig att maken hittade ett test där Clas Ohlson var med bland de som var bra.


    Suck, den här veckan har typ hela släkten nästan helt plötsligt fått förhinder av olika slag och tänker inte komma på Iris kalas på söndag. Så trist när tårta redan är beställt och allt till fiskdammen redan är inköpt. Inga av våra vänner som hade kunnat hoppa in verkar vara hemma heller.


    Till råga på allt så fick Astrid avslag på sin försäkring igen så igår var jag riktigt ledsen. Om hon var sjuk på något sätt hade jag kunnat förstå det men här sitter vi med en fullt frisk bebis. Skit.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja visst ja, studentmottagningarna har ju en risk att tömma stora mängder runtikring nu.


    Ikväll tror jag att vi hade slagit ihjäl Iris om det hade tillåtits, eller kanske inte men bra nära. Helvetes jävla skitunge rent ut sagt. Nåja, nu har hon somnat och lugnet har infunnit sig innan ungjäveln vaknar igen imorgon.


    Vi hade i alla fall trevligt på hästlekiset/mini-4H och de fick rida en sväng, imorgon ska Iris få åka häst & vagn för att ta igen den gång hon missade förra veckan när hon var sjuk. Och så har vi så klart hälsat på hennes kaninunge, lille Jocke. Tycker faktiskt att det är den sötaste i hela kullen hon ska få ta hem!

  • BrudSommar2006

    God morgon, har Astrid sovandes i knät för Iris var ju bara tvungen att väcka henne när jag lyckats få henne att somna i vagnen så att jag skulle kunna städa så klart.


    Igår låg hon i saccosäcken med en blöja så blöt att hela ryggen var blöt, fötterna var svarta efter att ha gått barfota i två dagar och hon hade smuts från hästlekis upp över armbågarna plus att det närmade sig läggdags. Men tro inte att det gick att få in henne i duschen trots att jag till sist slängde ut säcken genom dörren och låste. Efter någon timmes fullt krig lyckades i alla fall maken med våld få av henne kissblöjan och in i duschen.


    Ikväll ska vi ha fest i samfälligheten och sitta ute och grilla, kommer att fungera riktigt dåligt för mig som gör mig i ordning för att gå och lägga mig med Astrid så fort Iris lagt sig vid åtta...

  • BrudSommar2006

    Vi hade en picnicfilt men den drällde vi bensin på förra sommaren när reservdunken började läcka i bagaget. Det är ju himla bra att ha en så jag skulle gärna skaffa en ny om jag hittar.


    Nenne, men det är ju Elsa som hoppar genom luckan på den där sidan! Kan man programmera luckan så att kissen bara får komma in om hon först spottar ut musen ur truten??

  • BrudSommar2006

    Ha, fridag utan Astrid, fria fem minuter medan jag duschar är väl så långt det sträcker sig här!!! Fast hellre har jag ju onekligen Iris-fri tid... Trist bara att Astrid börjar vägra vagnen nu annat än för att sova. Borta är tiden då man kunde gå ut och visste att hon skulle somna i vagnen, suck. Nu lunch.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen