Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Antar att det blir hos AM idag? Ni får ha det så trevligt. Räknar med att Astrid är feberfri imorgon.

  • BrudSommar2006

    Jag har två frågor. Den första är: "Se så många blommor som redan slagit ut på ängen, gullviva, mandelblom, kattfot och blå viol". Hur går det ihop egentligen, gullviva och mandelblom blommar ju inte samtidigt?


    Fråga nummer två: Iris har inte haft några utslag men Astrid är rödprickig över hela kroppen, värst på benen, är det någon som har någon erfarenhet av sådan där tredagarsfeber?

  • BrudSommar2006

    Porchez, Öland blir det hela juli i pricip.


    Parnassia, oj, vilka sena gullvivor, alternativt tidig mandelblom. I alla fall i skärgården här finns det mandelblom till midsommar eller strax innan.


    37,8 kanske inte är så mycket men jag känner mig risig faktiskt.

  • BrudSommar2006

    38,6 igår men idag finns det hopp om livet. Barnen är friska, bara jag kvar nu om inte maken också blir sjuk, fast han klarar sig ofta. Fast idag fyller maken år och vi får ställa in hans middag. Trist.

  • BrudSommar2006

    MSW, nej inte ni också.


    Cicci, du är för rolig! Kram på dig.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag tyckte annars att dina inlägg här efteråt var rätt kul!

  • BrudSommar2006

    Pust, tror min feber är på väg upp igen men maken är på jobbet och jag måste snart gå och hämta Iris så det är som det är med den saken, får klara mig med en alvedon. Håhåjaja. Annars är det värst med halsen nu och alla blåsor i munnen. Äta är inte kul. Usch, jag bara gnäller.


    Astrid är svårtflörtad när det gäller mormor och morfar, alltså mina föräldrar, hon behöver bara se dem så börjar hon gråta, suck. Det där med barnvakt känns långt borta!

  • BrudSommar2006

    Bah, jag blev utslängd från BT och kom inte in igen.


    Lapinette, din fest var ju verkligen jättetrevlig. Nu har du dessutom hittat ett hus i min smak. Men varför ska ni sälja bilen? Ni åker ju till landet och på utflykter i den och snart kanske det blir hus och ni kommer att behöva den massor?


    PB, jorå, här grönskar det! Tre (3) plantor i min 1500-kroners-rabatt har tagit sig!


    Nenne, om svärföräldrarna inte bodde så långt bort så skulle vi nog få mer trädgårdshjälp men, men. Nu är ju läget verkligen inte så bra längre då svärmor ska opereras för sin bröstcancer nästa vecka och har fått veta att det är 50% chans att hon lever ett år efter operation. Annars har svärfar en jättefin kolonilott pålus att de har hus med trädgård.

  • BrudSommar2006

    Vem var hon som bodde i Göteborg och vars man dog? De lyckades väl på första försöket om det nu räknas.


    Parnassia, skräp med bilen.


    Muggles, jag är också nyfiken på vad AMs man skrev!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, aha, ni ska inte vara billösa utan bara byta, då är jag med!


    Just det, Clownis var det jag tänkte på, lyckades ju på första försöket, som tur var för dem för de hade ju ont om tid.


    Jag vet inte när jag började skriva här men måste ju ha börjat ungefär samtidigt som Lappis för jag var inte gravid än då utan höll på och försökte och Iris hade ju beräknat datum 28/5 2007 och så typ nio månader från det och så lite till på det eller nåt.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen