• Tinga

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jäklar också, Fru E! {#lang_emotions_nalle} Angående test, så trodde jag att det ingick i ivf-paketet att få ett sådant med sig hem, efter insättning.

  • Tinga

    Sweet - för mig är rabarber mer än frukt än en grönsak, pga att man äter den i "söta" sammanhang, typ i desserter. Det gör man ju oftast inte med grönsaker (bortsett kanske från morot då, men det är ju en rotsak ).

  • Tinga

    EA - mina allra varmaste sympatikramar till dig, vännen! {#lang_emotions_nalle}{#lang_emotions_nalle}{#lang_emotions_nalle} Jag tycker iallafall inte att du är ett våp som stannar hemma ikväll; har man sovit dåligt och inte är mentalt i god form är man värd att få stanna hemma och ta hand om sig istället. Tänker på dig!

    Nu måste jag sätta full fart här på jobbet; blir bara halvdag idag, för Piff har ögoninfektion och Puff feber, så det blir inget dagis för dem idag. Fredagskram till er allihop!

    En extra kram till Snorkis, förresten! Det lät jobbigt med tråkiga besked, men hoppas att det inte påverkar er alltför mycket. Kom snart tillbaka.

  • Tinga

    Nenne - fast om rabarbern är inbakad i en paj borde det väl funka att frysa in den i formen? Annars kan du göra sådana tårtor/pajer som jag tipsade om i dina aluminiumformar, och sen frysa. Tårtan är god även efter att den varit fryst, och där är ju rabarbern defintivt inte i någon större kontakt med formen.

  • Tinga

    Muggles - skickar några varma kramar och håller tummarna för de tre ägg ni fick ut. {#lang_emotions_nalle}

  • Tinga

    EA - jag är så ledsen för din skull. Apropå något helt annat - jag såg i tidningen imorse att Kvänum Kök i Malmö skulle sälja ut ett antal visningskök med 40-50% rabatt. Kanske kan vara värt ett besök för er, som ska köpa kök just nu? Kramar!

  • Tinga

    Här är det inte heller så himla muntert - maken åkte med Puff till sjukhuset för en stund sedan, efter att han idag gått in på femte dagen i rad med feber. Tidigare dagar har han varit feberfri på morgonen men haft mellan 39.5 och 40.5 grader på kvällen. Imorse, däremot, vaknade han med 40 grader, så nu tyckte vi att det var lika bra att åka in. Han hostar förskräckligt också, så några kräkningar har vi också hunnit med.

  • Tinga

    Muggles - hoppas att det är OK att jag tar mig friheten att meddela att det i eftermiddags fortfarande inte hade hörts något ifrån kliniken. I det här fallet är ju inga nyheter goda nyheter, så jag antar att det finns anledning att fortsätta hoppas (om det nu inte hänt något sedan dess )

    Puff har dubbelsidig öroninflammation konstaterade doktorn idag, men nu får han antibiotika, så jag hoppas att det snart ska rätta till sig. Skönt med en diagnos iallafall. Lungorna var OK iallafall, så ingen lunginflammation.

  • Tinga

    PB - det konstiga(?) är att Puff inte alls har ont i öronen; maken har provat att trycka honom på och runt öronen de senaste dagarna, för att kolla om han reagerade, men inga signaler alls. Därför trodde vi inte alls att det var öroninflammation som var problemet; hade vi misstänkt det hade vi gått till doktorn tidigare. Å andra sidan är det ju skönt att han inte har ont, så jag klagar inte.


    September - vad skönt att kroppen verkar ha fattat galoppen snabbt igen, och redan verkar vara på banan vad gäller ÄL. Tröttheten kan ju mycket väl vara en signal till dig att det är läge att ta det lugnt ett tag till. Kram på dig!


    Telis - när Piff & Puff väl hade fått en dygnsrytm och vi lade dem för natten vid halv åtta-tiden började maken och jag gå ut och äta på restaurang lite då och då. Vi nattade barnen i vagnen istället för i sängen, och sen sov de gott där medan vi intog vår middag i lugn och ro. Funkade jättebra många gånger. Nu är de ju så stora att det inte är ett alternativ att sova i vagnen medan vi äter, men när vi var i Göteborg förra helgen fick de följa med ut och äta på kvällen, och det gick fint. Visst, det blev ingen jättesen middag och vi nöjde oss med två rätter, men de var nöjda med att sitta med vid bordet, smaka på lite av varje, och flörta med alla människor runtomkring.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen