• Tinga

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hm, skrev ett inlägg nyss som inte kom med. Hursomhelst:

    MSW - självklart gör vi sällskap från centralen till vart vi nu ska ses på picknicken. Vet jag bara vart vi ska, ska det nog inte vara några problem att hitta dit.

    Lappis - jättegrattis i förskott på födelsedagen! Hoppas att ni får en härlig resa till New York. Ser fram emot en reseberättelse sen. Hälsa Sweetan om du träffar henne.

  • Tinga

    Göteborgsfolk - nu får ni göra en utryckning; jag försökte boka bord både på Mañana och Sjöbaren, som Muggles rekommenderade, men det var fullt på båda på lördag. Nu är jag i akut behov av tips på någon annan bra restaurang i Göteborg, som förhoppningsvis kan klämma in sex vuxna och två barn.

  • Tinga
    muggles skrev 2010-05-19 11:03:08 följande:
    Pirr: hej hej *vinkar* (viskar: sjukskriven - nr 2 på gång?) EA: härligt härligt med ett toppembryo! Är det fler celler denna gång än förra (det var väl en dag kortare odling förra gången)? Snart ska jag iväg på äggtitt. Jag är inte så nervös nu, just nu känns det som att det får gå som det går, jag kan ju inte påverka det ett skit. (Önskar att man kunde känna så hela vägen.) Jag tror och hoppas att vi får skåla för EA på tråddejten! Tinga och MSW (och Ore) - vi ses väl på Centralen? OMS: har tyvärr missat vad som hänt med din dotter men skickar storkramen, låter lite läskigt med ev sjukdom!
    Muggles - du kommer väl till Centralen ungefär samtidigt som MSW och jag, så visst gör vi sällskap. Men Ore skulle väl komma först en timme senare, eller minns jag fel?
  • Tinga

    Muggles - åh vad skönt att där var ett gäng blåsor på G. Där ser du; helt gammal och mossig är du inte.

    Pirr - det var inte igår! Kul att se dig här!

  • Tinga

    PB - det där köket lär passa kanon i ert sagoslott. Fint!

    Muggles - då tycker vi olika om något i inredningsväg alltså; jag är inte så förtjust i Marbodal Gallery. Jag skulle få ångest av att behöva ha allt så himla snyggt och välordnat i skåpen att det skulle ta sig bra ut i det där lilla fönstret.

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-05-19 14:04:43 följande:
    Tinga: äsch du tänker så praktiskt Har jag inte funderat på men jag hatar också när saker bara är snygga och inte praktiska. Förmodligen har jag inte sett nackdelarna för jag har inte funderat allvarligt på det - det är ju absolut inte aktuellt för oss att byta.

    Vi har planer på att byta kök om något år, men det lär inte bli Gallery iallafall. Just när det gäller sådana saker som förvaring brukar jag försöka tänka praktiskt, eftersom det ska vara i många år. Fast ibland blir det vurpor ändå förstås.

    Samma sak blir det när det gäller skor; jag älskar högklackade skor och tycker att det är jättesnyggt, men ändå slutar det oftast med att jag köper lågklackade varianter, för att det är mest praktiskt.

  • Tinga

     


    snaily skrev 2010-05-19 14:11:50 följande:
    AMDefinitivt foto i ansökan om du söker jobb som fotomodell eller filmstjärna tycker jag... Själv har jag aldrig ens kommit på tanken att bifoga foto med någon ansökan, men så har jag ju världens mest oglamorösa jobb också där det verkligen spelar NOLL roll hur man ser ut...

    Tror du inte att korna och hundarna blir ledsna nu, när du säger att utseende inte spelar någon roll för dem?

  • Tinga

    AM - låter som jitterbuggare? Det är gott! Hur går det med din kolhydratfria diet, förresten? Har du gått ner mer? Trivs du fortfarande utan kolhydrater?

    Pirr - grattis till nummer 2 på gång! Gick det fortare den här gången än sist? Trist att må så illa.

    Porchez - äsch, har det dragit ut på tiden tidigare så är det säkert det som är anledningen den här gången också till att de inte hört av sig. Jag tror att de ringer på fredag förmiddag, så att du sen kan hålla helg med frid och glädje i sinnet.

    Här har vi också riktigt kvavt väder; nästan så att man längtar efter åska för att det ska lätta lite. Fast imorse var det soligt och fint. Och vilken milstolpe - första morgonen det här året som jag kunde cykla utan vantar till jobbet. Skandal bara att det dröjde ända till den 19:e maj!

  • Tinga

     


    fru AM skrev 2010-05-19 20:22:05 följande:
    Tinga: Min strikta diet är ett minne blott Jag gick ner så pass att jag kommer i favoritjeansen och en större del av min garderob så då fick det räcka. Jag äter "typ LCHF" till frukost och middag och lite nyttiga kolhydrater till lunch. Ibland slinker det ner en godisbit eller en mördegskaka. Funkar rätt bra.

    Grattis till att ha uppnått "nöjdhet"! Det är ju faktiskt det viktigaste. Det är en skön bekräftelse när man kommer i sina gamla kläder igen. Tycker att du gör helt rätt som unnar dig lite godsaker inemellan också, annars blir tillvaron alltför tråkig (om du frågar mig ).

  • Tinga

    Men vad är ni för några som inte kan somna om på småtimmarna? Själv kan jag sova hur länge som helst, oavsett om det är ljust eller mörkt.

    Cicci - trist att höra om sjuka barn igen, men det verkar ha varit bra fart på er ändå. Kul att du också dyker upp den 12:e!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen