• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Fru E, stora, stora kramar!!

  • Telis

    Håller tummarna stenhårt för muggles ägg!!

  • Telis

    BS, Televinken sover jättebra och äter bara en gång per natt och det beror väl till en viss del på att han får ersättning, det sägs ju att dom blir mättare av det. Men till den allra största delen tror jag att det beror på att vi har haft en otrolig tur! (Hittills peppar, peppar!) Han har ju sovit väldigt bra ända från början så vi har inte behövt göra något alls. Och jag skulle definitivt aldrig använda mig av Anna Wahlgren efter att ha sett videon med hennes "buffning" på Youtube.


    Men inte sjutton sitter jag uppe och dricker vin på kvällarna, här är det sänggång kl 21 som gäller. Eller jo, jag var ju på jobbet och drack champagne igår men då var jag hemma till halv åtta så jag gick ju och la mig i vanlig tid för det.

  • Telis

    Oupsie, ditt lilla lyllos! Om det är något jag saknar från tiden före Televinken så är det just att gå ut och äta. Och att kunna gå på bio när man vill.

  • Telis
    snaily skrev 2010-05-29 15:08:23 följande:
    Stor KRAM till Fru E! Det är ju förjävligt, rent ut sagt! Vet inte varför jag läser Aftonbladet egentligen, men om det är sant så är det ju hur sjukt som helst.www.aftonbladet.se/nyheter/article7208995.ab Nu ska jag ge mig ut många mil på vägarna för att jobba... filten och soffan lockar betydligt mer.
    snaily, helt sjukt! Lika sjukt som det här, också i Aftonbladet:
    www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab

     

  • Telis

    Idag har jag varit en dålig människa. Jag blev så himla sugen på rabarberpaj efter att ni pratat om rabarber häromdagen så jag var tvungen att köpa det när det fanns på affären idag. Trots att den kom från Tyskland. Allvarligt talat, vad är det för puckon som kör rabarber från Tyskland till Sverige nu?!


    Men jag lovar, som kompensation, att njuta alldeles extra av pajen.

  • Telis

    Aaah, Hattis, vad spännande! Ska genast logga in på mejlen och ladda upp din bild. Jag mejlar dig länken till galleriet!

  • Telis

    Pffff, nu får jag inte komma in på min mejl. {#lang_emotions_death}

  • Telis

    Nu så, nu finns Hattis i galleriet!


    Hattis, nu har du lite att göra, det är lite drygt 200 bilder i galleriet. Börja memorera namn och utseenden till tråddejten!

  • Telis
    viktualia skrev 2010-05-29 18:29:15 följande:
    Telis - jag unnar dig verkligen en god rabarberpaj!!! *kram*
    Tack! Får försöka att inte ha alltför dåligt samvete. Fast det får nog bli paj imorgon, jag hade tydligen fått hjärnsläpp i affären och köpt vit choklad istället för creme fraiche som det ska vara i pajen, hur man nu kan blanda ihop dom två sakerna. *kram tillbaks!*
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen