• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    BS, har ni börjat med smakportioner till Astrid? Då kanske ni snart kan byta ut ett kvällsmål mot gröt, vem vet, hon kanske sover längre på det?

  • Telis

    Det börjar bli väldigt mycket Telis på den här sidan nu. Betyder det att jag ska skaffa mig ett liv och gå och göra något?

  • Telis

    Kanske lite middag kanske, här blir det gnocchi med mozzarella, ugnsbakade cocktailtomater och marinerade svarta bönor. *magkurr*

  • Telis

    Fast jag skulle ju gärna vilja höra nåt från muggles först. Är det ett bra eller ett dåligt tecken att hon inte varit här idag? {#lang_emotions_undecided}

  • Telis

    Åh, vad skönt att inte kliniken ringt, då är ju säkert allt som det ska! Håller tummarna för ET idag!


    Tinga, ja vi hade tänkt att försöka ta med honom ut på restaurang i vagnen någon gång. Vi får väl se hur det går, han är så himla nyfiken när vi är ute så det kanske blir svårt att få honom att komma till ro. I veckan är vi bortbjudna på middag, det blir första testet om det går att natta honom i vagnen när vi inte är hemma.


    Tinga igen, skönt att inte Puff har ont i allafall!


    september, förstår verkligen att du är extremt trött efter allt du gått igenom på sista tiden. Hoppas att du snart känner dig piggare igen!


    Hmm, visserligen är Televinken en lättsövd liten krabat här hemma och han äter bara en gång på natten men jäklar i min lilla låda vad han är morgonpigg! Imorse blev det purrning kl 4.30 för stackars mamma. *gäsp*

  • Telis

    Tinga, vi brukar äta middag så tidigt att Televinken inte somnat för natten då. Det skulle bli en lite för sen middag för min del annars eftersom jag går och lägger mig så tidigt.


    Men efter att PB skrev igår att hennes son bara sov halvtimmar i taget på dagen så undrar jag om Televinken kanske sover för lite ändå, trots att jag sa igår att han sover så bra? Han sover inte heller några långpass på dagen, är det viktigt att dom gör det? Fast å andra sidan så är han ju nästan jämt glad. Om han blir gnällig funkar det ofta med att lägga honom i vagnen och så sover han 30-45 minuter och vaknar sen glad igen. Kan det vara fel det?


     

  • Telis

    Grattis, muggles!!


    Och det där med att det är surt att inte få något embryo tillbaka vet jag allt om efter att inte fått något befruktat ägg på tre IVF:er.


    snaily, klart att det inte är något fel på lill-snigeln, han var ju världens snyggaste på UL:et!

  • Telis

    Jag håller med Parnassia på alla fronter och blir salig på min tro, dvs att man ska ha tillgång till vatten. Jag hade inte velat använda enbart våtservetter pga onödiga kemikalier för Televinken, miljön och kostnaden när det går lika bra med vatten.


    På tal om kostnader så har jag räknat ut att mr T äter för drygt 1000 spänn i månaden. Det är om vi åker till Willys och köper maten, skulle vi köpa allt på vår lilla närbutik skulle det gå på 1600 i månaden.


    AM, tusen tack för den jättetrevliga lunchen och alla fina kläder! Synd att T är så lättskrämd bara!

  • Telis

    Håller på och bakar och ska strax på mammagruppsträff men måste säga:


    GRATTIS som tusan, Piggelin!!!!!! Gud vad roligt!!! Hälsa och gratta mannen också!


    Jag som trodde ni bestämt er för ett bara.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen