• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    muggles, hur var citronkladdkakan?


    nenne, men åh vilket rikspucko du jobbar med! Tur att det inte är så lång tid kvar.


    Att det inte funkar så bra med katt och uppblåsbara skötbäddar är ju en sak men jag vill nog ändå slå ett slag för frotteöverdragen som finns till om man har en sån. Fördelen är ju att dom ligger på plats vilket inte frottehanddukar gör och dom kostar ju inte många kronor heller på Ikea. Jag har bara två som jag alternerar mellan men Televinken är kanske inte så kladdig av sig för det är inga problem. 


    Stackarn är för övrigt fortfarande dålig i magen och kommer väl snart att se ut som en babian i rumpan.


    Nu finns det nya bilder på Omsan och hennes familj i galleriet!


     


     

  • Telis

    AM, när det började hade han ätit morotspuré i ett par dagar och det hade han inte fått innan. Vi bytte då till blåbärspuré som är lite stoppande men det verkar inte hjälpa. Han får ju fortfarande så lite också så jag vet inte hur mycket den maten kan påverka.


    Men han äter fortfarande bra och är pigg och glad så det är nog ingen fara på taket förutom att han börjar se röd ut i baken. Smörjer på med Inotyol så det ska nog bli bra det också.

  • Telis

    nenne, köp en till Nancy och en till Pricken!

  • Telis

    muggles, aha, så morot är stoppande också. Ja, då borde det verkligen inte bero på maten.


    AM, han har lite hosta också så det kan säkert stämma!


    Bra tips med att låta kladdkakan stå en natt, det blir den bara godare av! Jag har förresten gett det där receptet till en fd kollega också. Han berättade att det blivit så populärt hos dom så han har i sin tur spridit det vidare så nu bakas det citronkladdkakor så långt bort som på den amerikanska västkusten. j


    Humpf, jag vill också gå på tråddejt.

  • Telis

    nenne, jag tycker att du jätteduktig som tar den där fajten med kollegan. Hoppas att er chef kan hjälpa till på något vettigt sätt. Heja dig!b

  • Telis

    PB, vilken historia alltså! Skönt att allt gick bra och att sonen tog det så bra!

    Lappis, men vad trist att mötet blev inställt. Skönt iaf att citronkakan inte var värre än att det gick att äta den. Fast det är klart, man måste ju gilla citron om man ska gilla kakan.

    snaily, om inte du tar bladet från munnen så gör jag det. Det är ju ¤&/%!"(#+ SJUKT att dom ställer in ett program som Halv åtta hos mig för en bröllopsstudio! Ett jäkla snackprogram om ett bröllop flera veckor innan det äger rum. *suck* Fast Agnes och Björn Skifs har jag inga synpunkter på, det är inte mitt bröllop.

    AM, vilken bra sajt!

  • Telis

    Vad liten världen är ändå! Jag läser en blogg sen rätt länge som jag hamnade på av en slump. Tjejen som skriver bor i en helt annan del av landet och jag har ingen aning om vem det är men så la hon ut ett foto på sin man idag och då visade det sig att det är en gammal klasskompis till mig från nio år i grundskolan.

  • Telis

    mugglan, skickar stora stora kramar här också!


    Jag fattade nästan ingenting av Ciccis inlägg igår men tolkar det som om ni hade en fantastisk tråddejt. Vad roligt!


    snaily, det låter som om det är mina jeans som har letat sig norröver! Får jag låna tillbaka dom om det blir aktuellt?


    Nu måste jag gå och lägga mig, är så fantastiskt trött efter födelsedagsfirande i dagarna tre. Lilleman har uppfört sig exemplariskt men jag har lovat mig själv att jag nästa gång faktiskt ska säga nej när en massa människor vill hålla i honom. Det är ju roligt att så många vill träffa och hålla honom men det känns lite taskigt mot honom när han flyttas runt mellan en massa okända människor, han är ju inte så stor än den lille plutten.

  • Telis

    Page, tur att jag vet att muggles är så himla snygg i håret annars hade jag verkligen undrat vad du menade med att man bara vill kamma hennes hår.

    PB, underbar kommentar om att traktorkillen skulle öka lite!

    Lappis, bra att ni fått en ny tid! Är det sista träffen?

    Förresten, det där med att Televinken uppförde sig expemplariskt på festen i lördags var en sanning med modifikation. När det var tio minuter kvar innan alla gästerna skulle komma och vi precis fått på oss finkläderna så valde Televinken att, för första gången någonsin, bajsa så att det täckte hela ryggen ända upp till nacken.

    Festen var jättetrevlig och höll på från lunch till midnatt (trots öppet hus till kl 17 ) så sen var man rätt mör i huvudet efter allt pratade och socialiserande (och vindrickande ). Och det var nog lite jobbigt för Televinken även om han tog den mesta uppvaktningen med ro. Svärmor var hemskt nöjd och glad över både festen och vår present så det var ju kul!

    Idag hade jag egentligen lovat Televinken att vi bara skulle vara hemma och ha det tråkigt men då hade jag glömt bort femmånaders vaccination. Stackars, stackars lilla pluttgubben, det var ingen rolig upplevelse. Han skrek så att han tappade andan så länge att jag blev riktigt rädd. Han är dessutom fortfarande risig i magen men rumpan är fin igen efter Inotyolbehandling.

    Förresten vill jag gärna att vi ligger lite lågt med min ÄD. Det var en sak innan Televinken fanns men nu gör han det och nu känns det som om det är hans "hemlighet". Det borde vara han som ska få bestämma vem som ska få veta det och när. Nu ångrar jag faktiskt, för hans skull, att jag pratat om det så mycket, det borde jag inte ha gjort. Det var inte min sak att berätta om det.


    Nu dags för blöjbyte numero artonhundraförtiåtta....

  • Telis

    BS, usch, hoppas det går bättre för Astrid imorgon!


    Lappis, hon fick en Nespressobryggare. Min man köpte en till sig själv för ett tag sen och är lyrisk över hur gott kaffe det blir. Svärmor är också en riktig kaffedrickare men ingenting för dig och mig alltså.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen