• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    muggles, jag vet inte men kanske ämnet i Ovitrelle liknar hcg? Det hänger kanske också ihop med att man kan få utslag på ägglossningstester när man är gravid.


    nenne, jag vill också ha mejl!

  • Telis

    PB, ååååh neeeej, vad tråkigt!! Stora tröstkramar!

    BS, tyvärr går det ju utför med fertiliteten redan från 25-års åldern och mellan 35 och 40 dippar den rejält (för att inte tala om efter 40...), och det beror ju inte bara på att äggkvaliteten försämras med åldern utan också på att livmoderväggen, slidsekretet osv blir sämre. Och på att man får rubbningar i ägglossningen.

    På min front börjar jag bli så förbannad att det snart kommer rök ur öronen! Jag har försökt nå min husläkare i FYRA veckor och det GÅR INTE!! Hon har telefontid 45 minuter per dag och det är bara upptaget. Eller också är det en jämrans telefonsvare som säger "jag har telefontid mellan ...". Allvarligt talat, har inte läkare bättre arbetsuppgifter att utföra än att boka in patienter? Kan inte sjuksköterskor (eller sekreterare) göra sånt? Och på 2010-talet - hur kan dom inte ha ett sånt telefonsystem där man knappar in sitt nummer och sen blir uppringd?!

    Jag behöver bara förnya ett recept, man ska väl knappast behöva sätta sig på akuten för det va?


    snaily, vad skönt att det såg bra ut!!! För inte käkar man thailunch och köper nya underkläder om man fått dåliga besked.

  • Telis

    Gah för stressiga läkare!! Men hoppas att det känns bra nu då så att ni inte behöver oroa er (mer än vanligt)!

  • Telis

    Hahaha, "gå till din vanliga gyn" - jo, tjena, min vanliga gyn har en väntetid på 3 månader. Efter att man ägnat två veckor åt att konstant ringa mottagningens nummer åtta timmar om dagen bara för att få den där tiden.


    Vilken tur att du fanns kvar i rullorna, AM!

  • Telis

    Vickan, eftersom jag har en ny husläkare (och vårdcentral) efter flytten så vill hon inte förnya receptet utan att ha träffat mig. Efter tre veckors försök via telefon kom jag på att man kan beställa tid via Vårdguiden på nätet så jag loggade in där men efter mer än en vecka så har dom fortfarande inte hört av sig med någon tid.


    Man skulle vara veterinär så att man kunde fixa sånt själv.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-21 17:01:03 följande:
    Här får man knappa in sitt telefonnummer och så säger de "vi ringer upp dig omkring kl **:**" och det brukar stämma på minuten. 
    Ja, det är för att ni är normala där uppe! Så var det på min vårdcentral inne i stan också men här ute på landet verkar man vara tjugo år efter.
  • Telis

    Och det där jädrans SMHI har ändrat midsommarprognosen från sol och varmt till regn, mulet och drivis. FÅR man verkligen göra så?!

  • Telis

    Hoppas mr T vaknar snart, han bajsade för flera timmar sen men han sov så gott, och gör det fortfarande, så jag har inte haft hjärta att väcka honom. I normala fall sover han ju bara 45 minuter men nu har han sovit i tre timmar! Crazy!

  • Telis

    Fast snart kommer det att ringa på dörren när dom kommer med vår matkasse, då kanske han vaknar.


    Vad gillade ni provkassen, AM?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen