• Tinga

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    PB - även jag vill ge dig mina varmaste sympatier och kramar! Hinner inte alls hänga här just nu (åker till Frankfurt om en halvtimme), men finns med dig i tanken. Kram

    Tänker på er andra också, och gläds fortfarande åt den trevliga trådträffen i lördags. Hoppas att saker och ting lugnar ner sig åtminstone litegrann i nästa vecka, men har en obehaglig känsla av det kommer att vara verkligt full fart på jobbet tills semestern börjar den 12 juli.

    Kram på er, allihop!

  • Tinga

    Telis - är det säkert att du nöjer dig med att lukta på de där nybakade rabarbermuffinsen? Låter som ett mysigt ställe.

    Oupsie - men Göta Petter; överraskningsplus är vi inte bortskämda med här i tråden. Jag antar att ett grattis är på sin plats, eller? Jag har också fått höra att man inte kan få ett falskt positivt resultat, bara ett falskt negativt, så det borde ju vara sanningen som visade sig. Men ring till en BM imorgon; man kan ju ta ett blodprov också, för att vara på den säkra sidan. Kram!

    Kan också bara instämma i tidigare talares lovprisning av Daniels tal. Så fantastiskt det var; kärkleksfullt utan att vara patetiskt, lagom långt, perfekt blandning av humor och allvar, och så framfördes det ju på ett strålande säkert sätt. Kungen har minsann en del att lära av Daniel också; det är inte bara tvärtom. Och så såg de ju så härligt lyckliga och förälskade ut, både Victoria och Daniel.

  • Tinga

    Snaily - jag håller tummarna stenhårt för både dig, maken och ÄYnglet imorgon! Kommer hem sent från jobbet (typ mitt i natten), men ska försöka logga in för att kolla läget med dig. Många styrkekramar! (Och jag tycker att du gjort helt rätt som har en lång frågelista.)

    Mrs B - lycka till till dig också!

    Sitter själv här och gör en massa beräkningar för ett projekt som måste offereras senast på torsdag, och det är hur krångligt som helst. Sen ska det gärna bli rätt också, för vi pratar ett ordervärde på flera miljoner euro. Blä, men jag lär vara fast med beräkningarna en stund till.


    Oupsie - med de symptomen du beskriver låter det ju verkligen som att du är gravid. Tänk, du var gravid på tråddejten utan att någon visste om det! 

  • Tinga

    Passar på att smita in en liten snabbis.

    Snaily - vad skönt att ULet visade att allt såg bra ut, men jag förstår att du är besviken över att läkaren inte hade tid att svara på era frågor. Utöver att få se att allt är bra vill man ju gärna få diskutera sina farhågor med någon som är expert på ämnet. Kunde du inte fått en telefontid till något tillfälle när hon hade det lugnare? Kram på dig!

    PB - vad ska man säga? Jag är så hemskt, hemskt ledsen för din och familjens skull. Skickar kramar en masse, även om det såklart inte hjälper.

    Hej på er andra också! Arbetstempot är helt sjukt här för tillfället, så jag sliter med att försöka hålla näsan över vattenytan där, samtidigt som jag inte vill lägga allt ansvar hemma på makens axlar heller, och jag vill ju gärna hinna vara lite med Piff & Puff också. Hemma från jobbet 21.15 igår kväll, och ikväll blir det säkert också några timmars arbete, om än efter barnens sänggång. Saknar er här, men har absolut ingen möjlighet att hänga med er.

  • Tinga

    Lappis - knappt tre veckor kvar, fast innan dess ska jag hinna med en vecka i Japan också. Det här året kommer jag verkligen att ha förtjänat min semester.

  • Tinga

    Hej i tråden! Tittar även jag in för ett Glad midsommar i senaste laget.

    Hej Mrs B! Long time no see! Vad är det för tjänst du har fått erbjudande om? Fast? Kul att du åtminstone fått ett "riktigt" erbjudande och inte bara löften. Trist med Maltes sjukdom under midsommar.

    Här har vi haft ett ganska traditionellt midsommarfirande hos kompisar. I år kunde vi t o m sitta ute och äta; minns inte när det hände på en midsommarafton senast. Idag har v haft en produktiv dag och klippt hela häcken runt trädgården. Jätteskönt att få det gjort. Det var en av sakerna på "to do"-listan för helgen. En av de andra sakerna som står där är att planera sommarens semester, och det är jag i full gång med nu. Det blir ca 10 dagar i Normandie, och därutöver tre nätter i Brügge, och kanske ett par till någon annanstans längs vägen. Kul att äntligen planera en lite längre trip igen.


    På jobbet har det varit brutalt mycket den senaste månaden, men nu hjälpte jag säljaren att få iväg en rejäl offert igår, så det känns nästan som att jag redan gått på semester. Fast den känslan lär ändra sig när jag kommer tillbaka på måndag; måste planera besöket i Japan veckan därefter, plus att jag ligger back med massor av saker, pga det stora projektet jag jobbat med de senaste veckorna. Om två veckor är det iallafall semester på riktigt.

  • Tinga

    Mrs B - det kanske gäller ett lite längre vikariat den här gången, då?

  • Tinga

    Piggelin - usch, vad läskigt med din pappa! Vilken tur att han/ni verkar ha haft "tur i oturen". Men jag förstår verkligen vilken väckarklocka det är; hoppas att han och din mamma tar den på allvar och funderar lite mer på framtiden, och inte bara kör en struts och gömmer huvudet i sanden. Hoppas att det verkligen var så lindrigt som det verkar. Kramar!

    Vi har också verkligen njutit av en utetillvaro den här helgen. Minns inte när det senast var så bra väder en midsommarhelg, men å andra sidan har vi i Skåne haft en riktigt usel vår, så det här hade vi förtjänat. Vi har verkligen njutit av att vara husägare och att ha en uteplats i rätt vädersträck.

    Vickan - krya på mjölkstockningen; det där är aldrig kul. Du får väl se till att "klä in" brösten ordentligt när du åker bil med AC i fortsättningen, så att resten av din kropp kan njuta av svalkan.


    Porchez - fanns drömprinsen på midsommarfesten?


    MSW - tackar som frågar, men eftersom jag knappt skrivit här alls de senaste veckorna har ni sluppit mitt tjat om matproblem också. Sanningen att säga är att det egentligen inte finns så mycket att berätta; Piff kör på med sin diet av näringslösning, mjölk, ädelost och smör, medan Puff har tagit ett rejält steg tillbaka vad gäller att tugga mat med fastare konsistens, och nu i princip klöks och kräker om vi ger honom något annat än yoghurt, gröt eller näringslösning (han tog många steg tillbaka i samband med öroninflammation och testikeloperation för några veckor sedan). Det känns verkligen träligt och vi räknar med att Piff måste ha sond under semestern (han äter i princip bara hemma och på dagis; inte på några andra platser) och Puff får vi väl vara glada om vi får vi lite näringslösning, ungefär som vanligt. På torsdag ska vi väga, så då får vi besked om den senaste månadens ansträngningar.

  • Tinga

    Kul att höra att min rabarbertårta är så uppskattad. När jag skrev in receptet här hade jag bara ätit en version som min syster bakat, men när jag själv gör den låter jag också kakan stå inne lite längre än 25 min. Fast lite "döbakad" får den gärna vara inuti.

    Lappis - stort lycka till på hembesöket imorgon! Det kommer säkert att gå jättefint, och med rabarbertårtan lär du få tanten alldeles på fall. Kram!

    Muggles - så skönt det låter med halvdagar. *vill också ha det lite lugnare på jobbet*

    AM - vilken surgubbe ni fått på halsen. På honom, bara!


    Oupsie - hoppas att du kan njuta lite av ditt tillstånd också. Förslaget med skugga och god drink låter väl inte så dumt. Då behöver du ju inte ha bikini heller, om du nu lider av din svullna mage. Hoppas att ni kommer iväg på er lilla avstickare, för Kalifornien är fantastiskt.


    Nenne - hur länge till ska du jobba?

  • Tinga

    Telis - nä, den smakar inte mandelmassa, utan mandelmassan gör bara att det blir ett gott liksom lite krispigt skal överst.

    Vart gick er bröllopsresa?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen