• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nenne
    Aha, men det stämmer ju rätt bra då, v 14+4 idag! Ingen av de jag oftast träffar behöver fråga för de vet ju sen långt tillbaka, jobbarkompisarna och maken alltså Men på kursen i helgen kändes det lite knepigt att tacka nej till vinet - första gången jag gett "utomstående" anledning att misstänka något.

  • snaily

    Grattis till eskimån PB, kul!!


    Muggles
    Förstår dina våndor ang att testa eller ej och att det upptar alla tankar just nu.
    Jag testade ju exakt 14 dagar efter ÄP och det var ju svagt men tydligt postivt, antagligen hade man kunnat se det ännu tidigare. Jag skulle ju få besök av Kokisen den helgen och resonerade som så att jag inte orkade gå och grubbla och känna efter symptom hela helgen när vi hade besök, så tog hellre risken att få ett minus men åtminstone VETA, innan helgen. Och skulle det blivit ett minus så tänkte jag försöka supa Koko under bordet. Typ.


    Kram till BS, Cicci och Tinga med febriga, blåslagna och testikelskadade barn! (Hoppas jag inte glömde någons sjuka barn nu...)


    Vädret på lördag ser ut att bli lite svajigt, hoppas de hinner ändra sig! www.yr.no/sted/Sverige/Stockholm/Stockholm/helg.html

  • snaily

    Telis
    Tips: istället för myggnät: spindelnät som myggen fastnar i. Kan ni inte dressera era husspindlar att väva täta nät över fönster och dörrar? Fast just det, ni hade ju redan skaffat myggnät...

  • snaily

    Telis
    Jag tror inte du behöver oroa dig så jättemycket så länge han äter bra och verkar piggelin för övrigt. Men annars ringer du såklart om du känner dig orolig!

  • snaily

    Jag kan också gärna tänka mig ansluta till något promenadgäng, tar nog tunnelbanan från söderförort till centralen. Om det inte blir regn för då funderar jag faktiskt på att krångla mig fram med bilen så Korven kan sitta i den sen. Även fast jag fullkomligt avskyr att leta parkering i innerstan... *dansar soldans*  


    www.yr.no/sted/Sverige/Stockholm/Stockholm/helg.html

  • snaily

    Nenne
    Gud så omoget av din kollega! Förstår att du irriterar ihjäl dig på henne, hoppas det går att hitta någon lösning!

  • snaily

    PB
    Jösses vilket äventyr! Så typiskt när ni lämnat sonen hemma och allt! Men grattis till lilla embryot, hoppas de tre cellerna blir många fler snart!


    Lappis
    Men, vad snopet med mötet! Desto mer kaka åt er, dock.


    Vädret ser verkligen inte kul ut... fasen! Hoppas de har fel fel fel!


    Idag har jag fått tre kommentarer på jobbet om att jag börjar få lite mage! (Börjar du få lite mage? frågade kollegan. Nej, jag kan bara inte hålla in den, svarade jag. Vet inte ens själv vad jag menade med det! )

  • snaily

    Telis
    Vilket häftigt sammanträffande med bloggen! Coolt!
    Jag har egentligen inget emot vare sig Agnes eller Skifs, däremot låtskrivaren - börjar tröttna på hans svulstiga Idolhits som brukar spelas sönder och samman på radio, men får hoppas att han kanske har överträffat sig själv den här gången.


    Lappis
    Bra gjort med översättandet!

  • snaily

    Å vilka goda drycker som diskuteras! Jag tänkte köpa något alkoholfritt bubbel, tips? Någon som vill dela?


    Svårt att förstå att klockan är över 22 när solen skiner. Den går inte och lägger sig förrän kl 22.55!, lika förvånad blir jag varje sommar...


    Känner mig rätt ur gängorna efter ett jobbigt PU-samtal på jobbet idag, och sen fått argt massmail från en kollega ikväll, pust. Ska göra ett försök att gå och lägga mig istället för att älta allt det där!


    Godnatt!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen