• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    nenne, det finns säkert massor med folk här som har finfina listor att dela med sig av. Men som svar på dina frågor:


    tvättlappar - jag vet att många här rekommenderade Euroshoppers billiga men jag märker inte så stor skillnad på olika märken. Vi brukar ha Änglamarks men köp vilka som helst till att börja med.


    skötbädd - vi har Ikeas billiga i plast med deras frotteöverdrag. Kan inte tänka mig att dyra är så värst mycket bättre men vill man lyxa till det så...


    termometer - örontermometer ska man inte använda förrän dom är lite större så rövvarianten är att rekommendera.


    Annat som är bra att ha hemma, fick inte Parnassia (eller var det Vickan?) en bra lista av AM?


    Barnvagn är ju en bra sak. Sen skötbädd, blöjor, tvättlappar, våtservetter, barnolja, Inotyol, Renässans pipetter, amningskupor, bröstvårtskräm, nattbindor, bebiskläder plus liten mössa, filtar (galler ), ev sängkläder till vagnen, nån slags skötväska ...

  • Telis

    Där sa Vickan ett sant ord! Galltvål måste du ju ha för böfvelen!

  • Telis

    Iiiiiiiiiih, tänk att det ändå är så nära nu, nenne!! Lite trådträff, lite midsommar, lite semester och tjoff är ni småbarnsföräldrar med nattvak, kräks och blöjbyten! Och bebislukt och världens små sötaste fötter och små tjocka lår med veck på.

  • Telis

    Vi väcktes inatt av att mr T låg och kiknade av skratt i sömnen.

  • Telis

    Vickan, myggnät i fönstren så att dom aldrig kommer in?

  • Telis

    Vickan, ja det är väl som med Lergiganet. Vill man att det ska bli bättre så får man anstränga sig lite först. Vi har myggnät i dom fönster och dörrar som vi brukar ha öppna, inte i alla.


    muggles, jag har sagt det förr, jag testade plus på dag 13 så det behöver inte vara för tidigt.


    cicci, fy tusan vad läskigt med lilla Skorpan och stolen!! Var det en sån Brio som ser ut som Stokke-stolen? Den har ju fått bäst i test så vi hade tänkt att köpa en sn.

  • Telis

    En fördel med myggnät jämfört med andra mygglösningar är ju att näten håller ute även getingar, nattfjärilar och annat otyg.


    Snälla, säg att det är ett spindelår i år annars måste jag nog flytta för då har vi bosatt oss i spindelhuset from hell. Jag HATAR spindlar och fy tusan vad vi har spindlar här.

  • Telis

    Stackars Televinken är dålig i magen. Jag tror jag har satt världsrekord i antal blöjbyten. Hur länge kan dom vara magsjuka utan att man ska bli orolig?

  • Telis

    Vickan, ja vi får väl se, jag är inte oroad än. Han äter bra och ser pigg och alert ut. Men håller det på för länge (vad nu det är) så ringer jag även om han inte ser sjuk ut.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen