Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

     


    muggles skrev 2010-06-02 19:53:24 följande:
    BS: äh vaddå, vi är liksom inte "blöjfria" än, hon provar bara lite. Det kan dröja läääääääääänge än, så inte behöver du ha komplex för min (Moas) skull iaf!PB: ah höstsilverax verkar vara precis i min smak! Men eftersom jag inte ska ha några rabatter så...Förresten så är det inte samma resultat för mig som för dig för eftersom vi bara fick ut 2 ägg så långtidsodlades de inte utan vi fick 2 st fyrcelliga som iofs såg fina ut. Men man vet ju att en del fyrcelliga faller bort så i värsta fall blir det inget av dem. Med ett fint långtidsodlat känns det som att chansen är större.Undrar hur det har gått för Pirr?

    Joo, men det är det väl? samma resultat alltså? För våra långtidsodlades inte. Det var fyra prydliga celler på TV-skärmen. Ingen pratade öht om långtidsodling med oss.

  • passionsblomman

    Apropå Progg-kladd, man kan ju stoppa dem på det andra stället också hörni!
    Fast det känns ju lite spontant som fel ställe och som att det kanske gör mindre nytta, men det borde ju inte vara fallet eftersom det är valfritt. Och det kladdar iallafall väldigt mycket mindre och åker inte ut så lätt-som åtminstone jag tycker de gör annars.

    Ingen annan som gjorde lite både-och?

  • passionsblomman

    Hörni, vem har snott min ?
    Nu är jag less på att vänta. Ingen FET i helgen alltså och söndag som hade passat så bra! Och DYRT är det när man måste köpa nya test-paket för att de jäkla stickorna inte räcker. Förresten tycker jag det verkar väldigt onödigt att behöva ha en ny hållare vareviga paket. Borde de inte sälja rrefillpaket kan man tycka? Med bara stickorna i alltså.

  • passionsblomman

    Nä, bara den där tomma cirkeln. Värdo!
    Men jag har iallafall känningar och så, så det är väl på G. Hon sa ju läkaren, att det nog skulle dröja några dagar. Men jag tappar tålamooooooodet!


     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-03 08:47:05 följande:
    PB, fortfarande ingen happy man? åh så typiskt! Hoppas han dyker upp snart!

     

  • passionsblomman

     


    Fru E skrev 2010-06-03 09:22:54 följande:
    Förresten vad ska jag ha med mig till trådträffen

    Ja glöm nu inte alla mediciner ni kan byta med varandra, urvuxna barnkläder, galltvålar och annat ni kan behöva!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen