Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

     


    Lapinette skrev 2010-06-09 12:08:09 följande:
    pb - vilken resa!!!Vad skönt att sonen verkade ha haft det bra när ni var borta och supergrattis till embryot ... vi får väl hoppas att han/hon sedan har alla kroppsdelar .

    Ja, jag var ju såklart tvungen att fråga om just det hur korkat det än låter...
    Jag frågade även ifall man redan nu kunde veta att det inte blir tvillingar. Men det var som jag misstänkte, att det visst kan vara enäggstvillingar fast man inte ser det än.
    Det undrade jag dels för att det står på alla preparat att "risken för tvillingbörd ökar med behandling av Pergotime" etc. Och dessutom för att sambons syster fick enäggstvillingar, så jag är nyfiken runt tvillinggrejen och hur tidigt man vet just vid enäggsdito.

  • passionsblomman

    Men hörni, HUGA vad läskigt med Ciccis lilla Skorpa och stolen! Anmäl till försäkringsbolaget och gå till tandis! (min son har just fått ut en skadad permanent tand efter att ha fått mjölkisen utslagen för två år sedan. Det lagas bara med plast nu och får han i vuxen ålder problem så betalar försäkringen fortsatta lagningar.)

    Och stackars lilla Iris! Har ni inte haft så det räcker nu för typ ett par år BS? Usch vad jobbigt!

    Och så var det testikeln som var ur funktion på Tingas Piff, eller var det Puff? 
    Tråkigt som fasen iallafall!

    AM, den där ALS-historien får en ju att vilja gråta-och att hämta hem barnet till sig själv...

    Mugglan, såg att du kände dig bitter här nyssens. Det är väl för bövelen inget konstigt?
    Hur långt har du nu hunnit i ruvningen? Börjar det närma sig TD? Isåfall har jag all förståelse för vilka känslor som helst. Jag tyckte väntan bara blev värre och värre ju längre tiden gick.

    Lappis, jag fatatr ju att det är viktiga frågor att ha tänkt över i proccessen, men SHIT vilken mangling det är denna adoptionsresa! Jag blir alldeles matt!
    Och TYPISKT med inställt möte när ni nu laddat upp för det!

  • passionsblomman

    Vid nattningen ikväll sa sonen "I förrgår hade jag jätteroligt och igår hade jag också jätteroligt. -Jag tycker det var bra att bilen gick sönder."

    Eh, mja, jag vet inte riktigt om jag håller med dig på alla opunkter där unge man....




    viktualia skrev 2010-06-09 21:35:21 följande:
     PB - vilken story!!! Galet! Heja eskimån och heja sonen som pallade hela grejen!
  • passionsblomman

    Klart det är fosterrörelser Snigel! Jag kände också tidigt. Tänk vad kul h*n måste ha det just nu, med gott om plats att plaska runt.

    Vickan och Ore, vad gulliga ni är som stillar mina "jag-är-en-hemsk-och-usel-mamma-som-lämnar-min-son-ensam-hemma"
    Hade vi från början bokat in med någon av hans kompisar hade jag ju inte känt så, men eftersom han nu ville rå sig själv med hyrfilm och sådär, så tyckte vi att det räckte med grannen som back-up.

    Hon är förövrigt underbar! (det är samma som kommer med öl och kantareller och som passade huset vid förra IVF:en. Hon har förresten också genomgått hormonbehandlingar och en massa jobbigt i barnkarusellen)

  • passionsblomman

    EA, min son har kommit på att han behöver ha en hund.
    "Jo förstår du mamma, nu när ju jag är det enda barnet så vore det bra med en hund för mig. För då kan jag leka med den. Och jag kan gå ut och gå med den också och lära den saker"
    Grannen har hund och de hade lekt först på eftermiddagen i förrgår. Sedan skulle sonen ner på fotbollsträning. Hunden blev skitdeppig när han gick...

    ...för att sedan gå helt i taket av lycka när han kom tillbaka. De lekte som galna och det minskade INTE längtan efter en egen hund det minsta kan tilläggas.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen