• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    åh! Nu efter de uppdaterat så kan jag!

  • MSW

    Hej på er!


    Försökte skriva ett längre inlägg på mobilen på vägen hem igår, men då gick det inte längre! *suck* Jaja, det blir nog ingen ny mobil förrän frammåt hösten iaf! Vi behöver juh köpa ny vagn, och tydligen nytt (del av?) avgasrör till vår andra bil och så har jag tänkt köpa nya träningsskor och byxor och sen går det en massa mer pengar över sommaren iaf!


    Sweet: roligt att du tittar in! Besvärligt med greencardet dock! Kan man inte beräkna hur stor chans ni har att få det innan ni bestämmer er om det är värt det eller inte..?


    Cicci: Testa för fan!! SÅ vet du juh vilket sedan! Jag hade kanske tänkt som du om jag varit i situationen att man ska vänta, men jag hade blivit knäpp om jag verkligen hade väntat! *testa testa testa*


    12juni, är juh nästan så man blir lite sugen, men det är juh lite långt till sthlm, och jag har juh inte träffat någon av er innan.. Hmm....


    Idag står det läsa en bok på engelska på plugg schemat, Yaay*or not*.. Vet dock inte riktigt vad i boken jag ska läsa, står bara 167, och jag vet inte om det är fram till sida 167, från sida 167 eller bara 167 valfria?! Väntar på svar från någon ang det.. men får nog börja ändå..

  • MSW
    Fru E skrev 2010-04-28 09:44:34 följande:
    Lappis-vi åker till spanien den 18 en vecka med makens alla bröder m familj och sedan sneglar vi på att besöka en kompis i danmark med mcna sista helgen i maj....... MSW-följ med oss upp!!! Bara att hoppa på tåget säger hon som inte bokat än Tinga-ohhh 18.21 hade ett riktigt bra pris!Vad är skillnad på sov och liggplats
    KOllade upp vad det skulle kosta med tåg för mig, 504:- ToR, hrrrrrrrrrrmm.. inte så farligt.. Fast då kom jag upp på kvällen.. Skulle iofs kunna sova hos svägerskan m familj förmodligen, fast då vill jag nog ha med mig make och son att sova... *hrrrrrrrrrrmmm igen* Tåls att tänka på och diskutera med maken..

    Nahe, LÄSA var det!

  • MSW

    Ja just det, det var det jag skrev om från mobilen igår också.. Vi hade selen mest hemma, typ när A inte ville ligga själv och man ändå ville få något gjort, eller om han var ledsen och man inte förstod varför så kunde det funka med selen.. En gång när han var skrikig (förmodligen pga trötthet) satte jag honom i selen, stoppade i öronproppar och gick runt och grejade/vaggade tills han somnade!


    Jag gillade inte minipillerna (cerazette).. Funderar på kopparspiral "efter nästa".. Men är rädd för ökade blödningar, då jag haft min beskärda del av det pga trombocyterna (så skönt nu när det nog är halverad mängd ungefär)

  • MSW

    Planterade förresten sthlms-idén hos maken nu, så får vi se om han nappar.. Fast vi åker till Kolmården helgen efter....


    ..och om ni undrar så går det skit bra med läsandet!

  • MSW

    Försäkringar: Vi hade folksam under graviditeten (betalvarianten) och fick ut pengar både för att jag förlorade mycket blod och något mer! Sen nu har vi försäkrat honom (och oss) i trygghansa..


    Ujuj, är sugen på tråddejt alltså.. får ta en riktig funderare på det hela!

  • MSW

    Godmorgon!


    Tinga, EA: Jag gissar på att tåget går så att jag isf kan hoppa på samma tåg.. Vilken beslutsångest jag har!!


    Har varit på inskolningssamtal nu, kom inte fram så mycket nytt, konstaterade (för mig själv) att jag fortfarande inte har kommit över att A blev biten, för av någon anledning kunde jag inte låta bli att ta upp det, fast att jag inte hade en tanke på det innan! Och när jag gick hem igen kände jag att fan vad jag vill vara klar med utbildningen och vara ute och jobba! Men som sagt, känns det så så bör jag juh vara på rätt utbildning iaf!


    Snaily: Jobbigt med korven, skönt att det är bättre!


    Frullan: Grattis till katten, vart är det du ska iväg den 12?


    Nu ska jag fortsätta läsa i min trevligt *hrm* bok!

  • MSW
    Lapinette skrev 2010-04-29 09:25:24 följande:
    Cicci - så tanten kom i allafall?! Jag trodde faktiskt du var gravid igen. Frullan - ja tänk om det var min bror som red högvakten. Han gjorde lumpen för typ 30 år sedan och ska åka in och se sin son idag på sin nya motorcykel (50-års kris). Vad skoj att vi blir så många på picnicken och speciellt att så många reser in. Ego - min mobil är avstängd sen igår. Har tagit ut simkortet, provat i annan mobil, provat stänga av och på. Insett att jag fortfarande kan surfa men inte ringa eller få sms. Så jag ringde Telenor nu på morgonen och fick veta att den är avständ pga obetalda fakturor! Jösses, vad har hänt?! Rättare sagt, det har aldrig hänt tidigare och mina mobilfakturor är knappast på några hiskeliga belopp. Så jäkla typiskt att den ska stängas av när maken är bortrest och vår enda kontakt är via mobilen.
    Hur har dte hänt? Så besvärligt!
  • MSW

    Vilka är det egentligen som kommer den 12:e? Just nu lutar jag åt att jag och A åker upp på fredagen och bor hos svägerskan till lördag.. Fast jag är inte helt säker på att jag vågar åka tåg själv med A..

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen