• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Porchez: svårt att veta vad jag ska skriva! Jag funderar också mycket på vikt och hur man uppfattar sig själv! Men som jag tycker så verkar det som att du tränar så mycket som du mår bra av ( och de foton jag har sett tycker jag du ser jättefin ut på) och om det var så att du nästan hade anorexia för två år sedan tycker jag att det låter som att din syster inte har helt bra kroppsuppfattning heller, om hon tyckte att det var snyggt smal! Sen är det juh EGENTLIGEN så att är man nöjd själv så är man fin! Men jag skulle kunna ge en hel del för att riktigt kunna se mig själv som andra ser mig! Vet inte om detta flummet ger nånting, så jag skickar också en STOR kram!!

  • MSW

    Nenne: verkar Nancy pigg annars då? Snaily: skit med gårdagen/natten, skönt med semester inom räckhåll! * vinkar till alla* idag ska jag och A på hästpremiering! Och min "vill ha en egen häst"-önskan blommar alltid upp av ngn märklig anledning!

  • MSW

    Katter är väl så, att de sover sig friska? Det är ett gäng hästägare (iår var det tydligen över 40hästar anmälda) som bedömmer sina(ung?) hästar, typ för avel och så, och så får då poäng för om de är rastypiska, fina ben och sånt! som publik är det väl inte så mycket att göra egentligen, men hästarna är fina att titta på..

  • MSW

    Här har jag tantbesök och när A var med mig på toa innan sa han att han ska köpa en snippa med blod i affären! nu ska jag titta på när maken gör pannkakor (här krävs ingen soppa eller nått till )

  • MSW

    Godmorgon! Kör försiktigt snaily! Och hälsa nenne! Här har jag precis ringt till min tandläkare, då jag har fått ont i käken, och haft det ett par dagar.. Jag kom till växeln som sa att de hade stängt, och om det var akut skulle jag ringa till en annan motagning (efter7.45).. Inte vet jag om det är akut, men jag får väl ringa, ibland är det mindre kul med semester tider!

  • MSW

    Jahapp.. Tillslut fick jag tid hos en tandläkare.. Är juh inte jättekul, men sen ska jag juh förhoppningsvis slippa ontet!

  • MSW

    Är en visdomstand och drygt 800 kr fattigare! Läser era långa inlägg när jag sitter vid datorn ist! Kram

  • MSW

    Ojoj, har inte läst så mycket, men såg att jag blivit utmanad, fick direkt lite prestationsångest.. Ska fundera lite på om jag vågar eller inte..

  • MSW

    Jag är väldigt smickrad av att ha blivit tillfrågad ang ts, och om ni inte har för höga förväntningar på mig så ska jag nog våga mig på ett försök.. Det är på söndag va? Godnatt kramar till alla!

  • MSW

    Hej hej mrsB! Vi har inte bestämt så mycket närmre men vi är i Skåne mån-lör v31.. vi har juh bokat hotell, men tänkte kolla våra planer lite nogrannare i helgen, jag hoppas att vi ska hinna med att träffa er någon dag! Stora kramar till oupsie också! Och stöd till alla osynkade (oavsett om det gäller vänner eller makar)! Håller också med om att det är konstigt när man reargerar starkare än man trott (piggelin och förlossningen)..

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen