• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nu ska vi tydligen "gå ruonda med peden" =A ska åka på sin trehjuling och jag ska skjuta på! tittar in senare för att kolla hur det går för oms! Jag har förresten skickat en bild till telis från festen, men jag gissar att det tar ett tag innan den kommer upp!

  • MSW

    Hej hej!


    Omsan: skönt med minus, och snabb gyntid! Hoppas att resultatet av det besöket blir så bra det kan vara..


    Oupsie: Jag måste säga att jag tycker att det är riktigt roligt att du är den i tråden som blev gravid som du blev, med tanke på vad du kallar dig!


    Annars skickar jag svalkande kramar (Finns det?) till alla!


    Ikväll har jag bokat våra hotell till skåne resan! 2 nätter strax utanför Helsingborg, 2nätter på ett typ B&B mellan Malmö och Trelleborg och en natt i Kristianstad! Nu ska v i bara få ordning på vad vi vill hinna med att göra/se.. Förhoppningsvis ska vi hinna hälsa på MrsB bland annat!


    Nu ska jag försöka göra mig i ordning för sängen och hoppas att jag kommer i säng i hyffsad tid, så jag kanske känner mig lite mindre trött imorn!

  • MSW

    September, nej han trampar inte själv, men den är ganska låg, så han når ner till marken och "sparkar" sig fram! Nu tycker A att även jag ska äta frukost!

  • MSW

    Åh, Snaily! Bara berätta hur det har gått!!


    Funderar förresten på om vi inte lika gärna skulle kunna slå ihop trådarna, verkar inte riktigt som vi klarar hålla isär dem så länge till..


    Här sitter jag med och nästan fryser är juh bara strax över 20 grader inne och strax under ute..


    Nu ska jag posta och hoppas att Snaily skrivit hur det gått!

  • MSW

    BF-lista

    Snorkfröken 28/7 2010
    Nenne 10/8 2010
    Blivande fru Muffins 13/8 2010
    Piggelin 2/11 2010
    Snaily 6/12 2010


    (ok?)

  • MSW

    Eftersom jag har glömt allt jag har tänkt kommentera så skickar jag bara kramar till alla!

  • MSW

    Trevlig resa tinga!! Oupsie: vi var juh på bröllopsresa i Thailand när jag var i vecka 9-13, och jag längtade också hem mycket!

  • MSW

    Godmorgon! Jag köpte heller inga särskilda trosor, och så vitt jag kommer ihåg så funkade det bra..

  • MSW

    Vinkar lite lagom slött! Har varit på kvällsdopp i närmaste sjön! Skönt, fast där var lite mer folk än förra kvällen vi var där! Kramar till alla! Och hoppas lappis och make har det bra i bergen! Imorn har vi släktens årliga kräftskiva!! Ska bli kul och gott! Morfar sa att vi blir 42st.. Och i fjor var vi tydligen 47! *hejar på herr och fru E i renoveringen* när var det ni ska flytta in?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen