• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    MSW skrev 2010-06-12 16:26:36 följande:
    Tack för en jättetrevlig tråddejt! Roligt att få träffa de "riktiga" människorna bakom nicken! Nu sitter jag på tåget hem, men pga stor brist i lokalsinnet fick jag ta hjälp av tunnelbanan!
    Glömde juh tacka AM för att fick vara hos dig, och tycker att din make var modig som över huvud taget vågade visa sig!
  • MSW

    Här har vi haft sovmorgon ända till nio! Skönt! Bs: vi har nog tagit över febern! A hade 38,9 idag! Se vad det ska bli av!

  • MSW

    Här lugnt idag! Alla vilar upp sig sen igår eller?


    HÄr kämpar vi på med febern! 39,2 hade han innan han fick alvedon igen, nu när den börjat verka är han lite mer som vanligt! Har han så hög feber imorn med så blir det nog att ringa till vårdcentralen (igen)!


    Dagens bästa var dock när A sa: "Mamma söt" och jag bara smälte och fick tårar i ögonen! <3!


    Annars har vi verkligen haft en riktig slappdag, har inte gjort någonting vettigt alls, men på något vis har dagen gått iaf!

  • MSW

    Liten: Tack för komplimangen! Jag förstod att det var lite jobbigt där ett tag, men jag visste inte riktigt vad jag kunde göra för att underlätta! Jätteroligt att du kom med, och skönt för dig att du fick "stänga in" mindre sen! HUr gamla är mindre och minst?


    Tönt/page: Jag var långhårig fram tills för en dryg vecka sedan! Annars var jag juh en av de du träffade mest nästan, eftersom jag var med ända från stationen!


    Knytis 5års jubileum hos casa Passion låter super(!!) härligt!


    Annars har vi haft krångel med sömnen idag (dvs A har inte sovit mer än fem minuter typ), så jag har bara hunnit läsa ikapp lite sporadiskt under dagen! Ikväll har vi varit på sommarfest med dagis! Och eftersom han somnade i bilen när vi åkte därifrån, så har vi lite problem att få honom att sova nu.. Han har inte haft någon feber idag, men varit rätt rejält gnällig imellan åt.. Jag funderar på om det kan vara sista omgången kindtänder, för han dreglar så in i h*lvete! Tror ni det kan stämma? Kommer det några runt 21månader?


    Nu ska jag försöka läsa ikapp de sista sidorna också!

  • MSW

    AM: *Fnissar* 


    Lappis, skönt med ny tid inbokad!!


    Och Parnassia: skit tråkigt med bilar! Hade man bara kunnat hade jag gärna sluppit ha en bil.. Men bor man som vi så är det inte mycket att välja på..


     


    Porchez: Härligt med ny gymägare/drivare!!

  • MSW

    AM: Håller med om att 500månadersfest låter som en bra idé! Och grattis till tipspromenadvinsten!

  • MSW

    Tittar in bara för att visa att jag lever idag också! A har äntligen somnat, men vet inte hur länge han sover, och borde egentligen städa.. Vi hade en rätt besvärlig kväll/natt igår med, då A helt plötsligt vaknar och är mer eller mindre otröstlig! Förmodligen har han ont av att en av de fyra sista kindtänderna är på G, eller har han en inflamation i tandköttet, har försökt med alvedon, men verkar inte hjälpa nämnvärt! Hoppas att den kommer igenom snart!


    Vad är det annars jag tänkte kommentera..


    EA: Tråkigt med regn på övningskörningen! Men bra att du kommer lite bättre överens med motorcykeln!


    JAg undrar också vart sommaren är? HÄr har det varit hyffsat med sol i går och idag, men temperaturen har knappt nått upp till 20grader!


    Och förresten, Nenne, vilken SUPERFIN mage du har!! Varken särskilt stor eller liten tycker jag!


    *håller tummarna för pb*

  • MSW

    Nu har jag städat, och nu kom min kompis så vi ska bege oss till: www.barnsemester.se/index.php&Itemid=44&func=detail&visa=0&id=738


    Bs: Skönt att ni överlevde sprutorna! Hur gick samtalet med dagis, eller när var det det var?


    Fattar heller inte hur man kan skicka tillbaka ett barn? SOm man förmdoligen(/Förhoppningsvis??) dessutom längtat JÄTTEMYCKET efter..?


    Jag har varken varit på Irland eller i Storbritanien! Hade kunnat tänkt mig båda.. Men i år blir det nog ingen utlandssemester.. VI hoppas juh på det där huset... Hade lite funderingar på att åka ner och hälsa på min kusin i norra Italien, men det blir nog inte det heller..

  • MSW

    Godmorgon! Oms: kul med shopping! Här har vi precis skickat iväg födelsedagsbarnet till jobbet, och ska sedan möra upp för utelunch! Här ser ut att bli helt ok väder idag! Kramar till alla! (särskilt hård till pb)

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen