• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Am: ha det så himla härligt! Hoppas du och maken lyckas komma någon vart!

  • MSW

    Har förövrigt låtit A vara utan blöja nästan hela dagen och 4/5 gånger har det kommit på okey ställen och alltså bara en "olycka".. han verkar känna hyffsat när det är på g, men säger inte till..

  • MSW

    Hattis! Vad glad jag blir! *tårar i ögonen* stort, stort grattis!! Åh vad här hålls tummar för att det ska gå bra denna gången!!!

  • MSW

    Godmorgon!


    Hattis: Grattis igen!! JAg tycker det är skönt att du vågar vara glad för det, och jag förstår att du längtar efter maken!!


    Tinga: Härligt att killarna fick "godkänt" på vägningen!


    Och när man bara smygläser (mer eller mindre) och kommenterar lite sådär ibland så blir det svårt att komma ihåg vad man vill kommentera, eller vad man redan har kommenterat!


    Men har nog inte skrivit ngt till Pb om att midsommaren lät väldigt härlig, men förstår att du är helt slut nu efteråt!!


    Här går det förövrigt ganska hyffsat för A att springa utan blöja! Rätt vad det är så smiter han ut till gräset och kissar, eller säger själv "kissa gräset".. VI får väl se hur det går fortsättningsvis!

  • MSW

    Tittar in för att tala om att vi lever!


    Bs: Skönt att du blev färdig med packningen tillslut! KAn tänka  mig att det är en hel drös med grejer som behövs!


    Pb: Lät som en riktigt härlig sommarkväll med familjen!


    Tinga: Tokyo låter galet, och väldigt roligt!


    Pussar och Kramar till alla!

  • MSW

    Tinga: jag tycker också det är spännande att läsa om Japan! allas bad och andra sommarsysselsättningar låter härligt! Mugglan: trist med en sådan årsdag, men skönt att du känner dig i hyfsad balans! FruE: hur går det med mc'n, flytten och hur var resan? Eller har du skrivit ngt om det? Och hur mår du annars, känns som det var länge sen du kikade in nu.. Kram! Sen funderar jag och maken på att hyra stuga/vandrarhem eller liknande, nere i Skåne på hans semester.. Har ni några tips på några stugor och eller ställen? Ellekanake jagvakulle skriva icresetråden ist! Om detta sista blir öite konstigt beror det på att jag inte ser texten, av någon konstig anledning!

  • MSW

    Åh, hoppas ni förstår även det sista! Tråkigt med att inte radbrytningarna fungerar när jag skriver på telefonen!

  • MSW

    *sällar mig till skaran som inte är helt nöjd med sexlivet* Skulle vilja vilja mer (som ni varit inne på tidigare).. Men vi är hyffsat duktiga på att pussas och ta i varandra.. Och kramas och klämmer ibland också!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen