• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Liten också väl?


    Lappis
    Tinga
    Snaily
    Fru E
    Am
    Bs
    Koko
    Cicci
    Ore
    Mugglan
    MSW
    Vickan
    Nenne
    Hattis
    Frejis
    Oupsie
    Oms
    Liten


    ------------

    Ev Page

  • MSW

    Lappis: Ja vad tr¨åkigt med inställt möte.. Hoppas att det inte skjuts alltför långt fram..


    Snaily: Mysigt om magen börjar synas! Då får vi titta noga på lördag så att vi också får se snigelmagen..

  • MSW

    Nenne: Intressant läsning! Det är verkligen mirakel att det blir NÅGRA barn överhuvudtaget!


    Hörni, satt och sökte efter begagnade VÄXA-sängar, och började fundera över fördelar/nackdelar med kant? ALltså, när han klättrar över blir det juh högre att ramla ner.. Men å andra sidan kanske han ramlar ur "i sömnen" annars..?

  • MSW

    Vinkar förbi! Jag och A ska snart ge oss iväg på äventyr! Ska åka buss till doktorn! Ska bli spännande om vi kan roa oss hela vägen dit och hem! se om jag hinner in något mer idag, är lite fullt upp då vi ska fira maken i morgon! Börjar bli lagom nervös inför lördag med nu, men det ska verkligen bli roligt!!

  • MSW

    Nu är vi på bussen och A har somnat, så vi ska nog klara detta med! skulle egentligen mest säga att min filt också har ngt plastaktigt på undersidan! Och snaily: härligt med fladder!! Första gången jag kände A så kändes det som tiden stod stilla en liten stund! *minns*

  • MSW

    Bs: låter inte som ngn rolig dag idag då! Hoppas att Astrid slipper lika hög feber som syrran! Låter som att dagiset är väldigt omständligt!

  • MSW

    Jag är iaf inte allergisk.. Men vad säger ni om lite soldans ist för fuldans idag? *gör konstiga rituella rörelser* idag är det FREEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAG!!!! På mitt schema står städning, öppnaförskolan, och förberedelser inför kvällens kalas!

  • MSW

    Förresten, tinga och mugglan: ska byta tlfnnr kanske? Ifall vi inte hittar varndra? Och mugglan, hur går det med ruvningen? *håller tummarna för ingen tant*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen