• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> Snorkis: Vad jobbigt att livet snurrar på alldeles förfort! Skönt att du trivs med magen förtillfället iaf!


    Nenne: Jag tyckte att det var ännu mer knäppt när jag kom på att "nästa år har vi en nästan ett åring" än att det skulle komma en bebis!


    Ikapp!!

    Och idag är det inte vilken fredag som helst!! För idag (om en dryg halvtimme närmare bestämt) tar jag och A sommarlov!!

  • MSW

    AM: Det där stället i hagaparken verkade juh himla trevligt! Har de ingen uteservering? Fast det är klart, de är väl kanske inte så sugna på att man dricker medhavdt bubbel!


    Ang dricka, så antingen delar jag gärna med någon/några.. Annars fixar jag nog med en halvflaska eller så...


    Nu ska jag rita/klippa ut lite fler tyg-kvadrater som vi ska ha med på 50års fest på lördag!

  • MSW

    Mitt sommarloov, så jätteskönt, mitt sommarlov ska bli...


    Så det är alltså så många man ska våga träffa: *skyndar in till galleriet för att plugga namn*


    Lappis
    Tinga
    Snaily
    Fru E
    Am
    Bs
    Koko
    Cicci
    Ore
    Mugglan
    MSW
    Vickan
    Nenne
    Porchez
    Frejis
    Oupsie
    Page (var också säkert eller?)
    ------------


    Ev Hattis

  • MSW

    MrsB brukar juh vara intresserad av tråddejter med? Har du någon möjlighet? Var det inte någon som försökte övertala henne på FB?

  • MSW

    Undrar också hur det är med EA och mugglan?!


     


    Slänger in en "varning" inför den 12:e, blir tydligen fnittrig av bubbel, drack ett glas av ngt mousserande igår och fnittrade rejält ett långt tag!


     


    Nu önskar jag trevlig helg, för nu är det dags att äta flintastek och färskpotatis!

  • MSW

    Här är vi trötta idag! Var på 50års fest igår och var hemma kring halv 2, sedan kom inte A till ro förrän 4-5ngn gång, låg och snodde sig, sparkade och hade sig.. Sedan upp igen vid 9 och så har vi firat mammor hela dagen, (hela familjen hann sova en timme i mellan iaf), så nu blir det nog snart sängen, skönt att jag och A har sommarlov iaf, annars hade jag varit knäckt av att missat så mycket sömn, men nu vet jag juh att vi kan ta igen det..


    Googlade bimjälte igår kväll och hittade en jätteintressant typ avhandling om min sjukdom, som var uppdaterad eller "släppt" (eller vad man ska säga) 2010-03-01, har bara kollat lite snabbt på den, men jag tycker såklart att det är jätteintressant! SÅ det ska jag roa mig med när jag har lite tid över!


    Vickan: *fnissar* Jaa... Men så att ni vet vad ni kan förvänta av mig! *börjar nog inse att det är dags för träff och börjar bli nervös*


    Vilket påminner mig, måste juh kolla in Hattis i galleriet!


    Mugglan: Åh så härligt med fyra fina celler i magen och fyra i frysen!! Verkligen kanon resultat av äggen! Skönt att ni känner er bestämda med hur långt ni vill gå också!


    Snaily: Vad det låter mysigt med din akrobatik! Och att du försöker tänka positivt! Klart att det kommer bli en alldeles perfekt liten mini-snigel!

  • MSW

    Snaily: gott med nybakt bröd! Gjorde nog ingen akrobatik, men kände efter livmodern har jag för mig att jag gjorde!!


    Hoppas också på att alla sjuklingar piggar på sig! A är också hängig, lite snorig, hade lite feber i fredags, och känns varm i mellan åt. Så vi får väl se hur det utvecklar sig, skönt att inte behöva fundera på dagis eller inte..

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen