• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Oupsie: *krama* FAst det där chocktillståndet tror jag ALLA hamnar i, hur planerat/oplanerat lätt/svårt det har varit att bli gravid!


    Vi tog till exempel tre test innan vi riktigt vågade tro att de stämde! Vi behöver lite sådanahär postiva överraskningar i tråden!

  • MSW

    Nu såg vi förresten Daniels tal på tv, både jag och maken fick rejält med tårar!

  • MSW

    Oupsie: Det är juh bara att börja göra "som man ska" nu så blir det säkert alldeles bra!! Men hur mår du då? Och om du tänker på när sista mensen var, vilken vecka kan det då vara?

  • MSW

    Ja det kan säkert ställa till det, men då är du juh typ v6-7 nånting.. Och sen är det juh lite lagom förvirrat med veckor och dagar hit och dit (om man är 6+3, 6veckor och 3dagar, säger man juh att man är i vecka sju)!


    Grattis igen!


    Nu ska jag gå och sova, ska köra tidigt imorn!


    Och så har maken semester denna vecka, så är itne säker på att jag kommer vara inloggad så mycket! Men kommer läsa..


    Kramar och !!

  • MSW

    Har en liten stund för mig själv nu, har inte läst ifatt alls, utan bara kollat hur det gått för oupsie, snigeln och pb! Och som vanligt pendlar allt i den här tråden mellan hopp och förtvivlan!! Pb: fan vad jag blir ledsen för att du fått minus!! :( och arg för att man inte har rätten att själv bestämma hur stor ens familj ska vara! Jag är tyvärr inte lika bra som du på att skriva precis rätt saker, så jag skickar en stor kram!!!

  • MSW

    Snigeln: tråkigt att läkaren var så stressad, men skönt att allt såg bra ut! Oupsie: grattis igen!

  • MSW

    Pb: *kramar* Bs: tycker ni kan fråga Kolmården utan att skämmas.. Lycka till med Jocke! Här är vi på väg hem efter två härliga men fullspäckade dagar! Avslutade med att handla saker i shoppen för över 900:-! Vi har verkligen haft det jättebra, men det ska bli riktigt skönt att komma hem!

  • MSW

    Tittar bara in för att önska alla en superbra midsommarafton, med påföljande helg!


    Pussar och Kramar till alla!!

  • MSW

    hej hej!!


    Hoppas alla har haft en riktigt bra midsommar! Vi firade med bland annat mina föräldrar, och det blev en rätt så lugn kväll! Men vi var dödens sega i går iaf! Idag är här riktigt härligt sommarväder!


    Lite dumt är att A har börjat halta lite, (och vi vet inte vad som kan ha hänt), men hur vi än böjer och trycker klagar han inte över att det gör ont, men eftersom han haltar BÖR han juh ha der.. Fast det var bättre i eftermiddag, men vi får väl se hur det verkar imorn, om vi ska ta oss in till vårdcentralen eller.. Ett annat problem är att min mormor, mer eller mindre konstaterat, har ett problem med alkholkonsumtionen... (det har varit ett halvdiffust problem ett rätt bra tag...) Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite om det, men nu vill jag inte prata mer om det!


    Tinga, jag har funderat lite på hur det går med ätandet hemma hos er nu? Var ett tag sen du skrev ngt om det!


    MrsB: Så länken funkade? Vad bra! Hoppas jobbsituationen snurrar färdigt snart och löser sig på absolut bästa sätt!! (Är lite lagom nyfiken på vad det är för olika turer hit och dit..)


    Nu kommer maken hem! (han har varit och jobbat några timmar)!


    På återseende!


    Kram!


     

  • MSW

    Tinga: vad tråkigt att aldrig kan lossna ordentligt! Lycka till på invägningen! Piggelin: fy vad obehagligt! Hoppas som alla andra att han/ni kom lindrigt undan!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen