• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    BS, ja jag såg det! Det är uppenbarligen inte bara amerikaner som är puckon.

  • Telis

    BS, neeeeej, jag vill inte ha tips på ännu fler ställen man måste åka till i England!

  • Telis

    AM, eller hur! (om musiken)


    Vad är det för spruta där reaktionen kommer så länge efter?


    Stackars lille T bara sover idag, han är väl trött efter sin igår.

  • Telis
    fru AM skrev 2010-06-15 13:45:25 följande:
    Nej precis - det var därför jag föreslog Irland
    ooowaoh owaoahhhh *slår händerna för öronen*
  • Telis
    fru AM skrev 2010-06-15 13:48:37 följande:
    Det är den där Röda hund, mässling, påssjuka. De kan få som minivariant av röda hund efter tio dagar.
    Ja just det ja, det är den där också ja.
  • Telis

    Usch, jag hinner ju aldrig skriva något här längre. Så nu har jag glömt allt jag ville kommentera utom två saker.

    För det första, stora kramar till PB!! Fy vad tungt du verkar ha det just nu. Björnkram!

    Och för det andra, jag är grymt avundsjuk på AMs mammagrupper! Tjejerna i min grupp är trevliga men jag säger som Ore, det har inte klickat med någon direkt. Häromdagen satt dom och pratade dels om att det hade gått lite fortare att bli gravid än vad dom tänkt sig och dels att det är sååååå många som blir gravida när dom adopterar för då slappnar man ju av. Gaaaaaaaah. Dom tillhör den där gruppen som inte hade hört att man ska äta folsyra när man vill bli gravid och är osäkra på om det heter IVF eller IFV typ. VAD har JAG gemensamt med dom?! Herregud, jag känner mig som en professor i fertilitetsvetenskap i jämförelse.

    Vad händer annars? Jo, jag var ute igår kväll och drack vin med lite fd kollegor och det var himla trevligt. Jag satt på tunnelbanan hem och såg framför mig hur jag skulle komma hem, smyga in på Televinkens rum, pussa honom lite försiktigt på hans sovvarma kind och sen kunna sitta lite med maken i soffan och prata. Men ungefär 500 meter från huset så hörde jag att inget av det där skulle gå i uppfyllelse, Televinken hade skrikfest så det stod härliga till. Stackarn blev verkligen otroligt hängig och gnällig efter vaccinationen i måndags men idag har han varit glad och fin igen.

    Idag har vi varit på Polaren och Pyret och handlat lite större kläder på deras rea. Jag begriper inte hur Televinken kan växa så snabbt. (AM, det var tyvärr inte så mycket av Hektors avlagda han kunde ha men järnvägar vilken succé han gjorde i kepsen på festen i lördags! )

    Imorgon ska vi åka kommunalt till andra änden av stan för att äta lunch med lite andra fd kollegor. Det blir spännande.

  • Telis

    AM, äsch det är inte så farligt med det. Han kan ha en del av kläderna även om dom sitter lite tajt, det var nog bara mer att jag hade hoppats på att han skulle kunna ha en storlek ett tag. Han är ju bara fem månader och har gått igenom 50, 56, 62, 68 och börjar nu växa ur 74 också (förutom PoP, dom har rejäla storlekar). Jag sparar kläderna till en eventuell Televinken 2.0.


    Fru E, ha det riktigt mysigt i Spanien!


    Ore, trist med din mamma, jag hade inte heller velat göra det. Kram!!


    En annan grej om min föräldragrupp, en av tjejerna berättade att hon och barnet skulle vara ensamma hemma i helgen och dom skulle bara myyyyyyysa och det skulle bli så härligt. Jag fattar ingenting. Hur myyyyyyyyser man med en liten femmånaders? Barnet lär ju knappast äta tacos och dela en flarra rosé. Kan man verkligen känna så eller försöker man bara intala sig själv att det ska bli mysigt? Jag skulle ha svår ångest hela veckan om min man skulle vara borta en helg och inte se det minsta myyyyyysiga i det.


    Men nu måste jag säga att dom ändå är väldigt trevliga och inte det minsta så där självcentrerade och pratar-bara-om-sig-själva-oavbrutet-så-ingen-får-en-syl-i-vädret som det kan bli i grupper ibland. Jag gillar dom, vi har bara lite olika referensramar.

  • Telis

    muggles, var det någon här som berättade om en tjej som inte använde tampong för "det är så jobbigt att ta ur den varje gång man ska kissa"?

  • Telis

    nenne, ja eller också skulle jag bli skitmysig av att dricka upp en flaska rosé på egen hand. No worries, man, liksom.

  • Telis

    muggles, synd att det inte var i vecka 28 du skulle vara ensam med Moa för då är vi i Göteborg så då hade vi kunnat hålla er sällskap. Eller är hon fortfarande lite skeptisk till främmande karlar i glasögon?


    Nej, nu måste vi göra oss i ordning för lunch med fd kollegor. Ha en härlig fredag och fuldansa lite åt mig med!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen