• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hej och hejdå liksom... nu drar jag till jobbet igen!

  • snaily

    Lappis (tror jag det var?)
    Jag ska INTE jobba i helgen, tack och lov! Jobbar heldag imorgon men sen blir det faktiskt lite lugnt midsommarfirande med mina päron.


    Å vad mycket musiknostalgi ni spottar ur er! (spottar på ett positivt sätt alltså )
    Mitt ex och jag hade en "vår låt", nämligen


    Men maken och jag har ingen riktigt... vi har nog för olika musiksmak... Jo förresten, möjligtvis den här, som sjöngs på vårt bröllop!

  • snaily

    Fy vad jag borde packa istället för att sitta här! Men det är ju så trist att packa, särskilt när man inte packat upp än sen förra Stockholmsvistelsen...

  • snaily

    Porchez
    Man ska aldrig sluta drömma! Eller vad det är man brukar säga...

  • snaily

    Mäh, så har jag inte haft tid att hänga med er här idag HELLER! Och inte har jag hunnit skriva mitt jobbiga byråkratiska utlåtande (som ska hålla för granskning i rätten dessutom) jag borde gjort, blää, nu får jag ha det hängande över mig nästa vecka också. För vägrar skriva det under midsommarhelgen! Hoppas myndigheten i fråga har tålamod att vänta lite till...


    Nu ska jag skynda mig hem från jobbet, maken har redan åkt hem så känner mig lite stressad för jag har inte packat klart och vi ska åka iväg så fort som möjligt. Undrar om jordgubbarna är slut på affären än...?


    Vinkevink till Piggelin! Rivieran lät underbart!


    Nenne
    Just det, har glömt svara - hur ser huden ut där Nancy saknar päls på nosen? Kan vara så mycket olika saker. Hon har inte skavt bort lite päls bara? Eller är det sårigt under? Du får maila en bild!


    Ha en superhärlig midsommar allihopa!!

  • snaily

    Vill bara titta in med ett lätt oengagerat inlägg (sorry!) och säga Hej!


    Midsommarhelgen var mycket trevlig även för oss. Umgicks med pensionärer som vanligt, passar maken och mig, hobbypensionärer som vi är. Mastodonttur i nationalpark på lördagen, lunchpaus på superfin och nästan öde sandstrand, doppade tån i Bottenhavet (kallt!). Efter 6 timmar och 12 km stenig, brant, svår terräng var Korven inte särskilt trött, jag ganska trött och maken tröttast.


    Nu har jobbkaoset dragit igång med varannandagsjour och sjukt mycket att göra. Inget njuta av solen och sommaren här, tyvärr... För tidigt att ha nedräkning till semestern, men det är inte SÅ många veckor kvar i alla fall... tror jag. Ska nu fortsätta jobba. Om ni inte ser mig här på ett tag så är det alltså jobbets fel!


    Lappis förresten
    KUL att det händer saker på adoptionsfronten! Håller tummarna för onsdagens besök!

  • snaily

    *Utmattad snigel krälar in*


    Nenne
    Brukar Nancy äta sina byten? I så fall lär hon få bandmask, men det brukar man se när de kommer ut som små risgryn bak i rumpan. Ser ni inga såna och hon mår bra, är fin i pälsen och inte för mager så behöver ni nog inte avmaska.
    3 veckor kvar till min semester, längtar så jag blir blå! Hur länge till jobbar du?


    AM
    Vilket jobbigt strul med hyresgästen! Bra att ni kopplat in advokat! *bussar Korven på duschgubben*


    Var nog en massa mer jag skulle kommenterat... säger förlåt igen.


    Bröllopsresa, för oss blev det ju en liten sväng till Lofoten. Skulle absolut kunna tänka mig att göra om den, gärna på sommaren nästa gång i så fall.


    Jag är helt slut. Efter bara två arbetsdagar av många i rad! Hur ska jag orka tre veckor till innan semestern? Däckade i soffan efter middagen för att sen förflytta mig till sängen. Bölade på makens axel bara av trötthet. Måste passa på att sova ikväll för imorgon är det jour igen. Jobba för att leva eller leva för att jobba...?? Ibland undrar man.


    För att skriva om något lättsammare - åt en skål med jordgubbar och grädde nyss och Ynglet hade sen jordgubbsdisco i magen.

  • snaily

    Telis förresten
    Jag står på din sida gällande mandelmassan!! Men om ni andra lovar att kakan inte smakar så mycket mandelmassa så kanske man vågar prova ändå...


    Tinga
    Nattliga toalettbesök hör ändå till det normala just nu för mig, så det är jordgubbarna helt klart värt!

  • snaily

    Piggelin
    SKÖNT att din pappa repat sig så pass bra! Läskigt med sånt där.
    Min mamma sa precis samma sak som din (och du) häromdagen. Men ärligt talad blir jag mest stressad av såna förmaningar för jag förstår inte HUR jag ska göra rent praktiskt. Jag tar det så lugnt som möljigt när jag är ledig, men när jag jobbar måste jag ju jobba, annars blir det ju liksom arbetsvägran... "Du får sjukskriva dig då", tyckte mamma. ! För vadå, undrade jag, har ju inte en enda krämpa. Bara lite trött.
    Nåja, det ordnar sig - inte så långt till semestern och efter den är det bara några hysteriska sommarveckor kvar innan det lugnar ner sig lite.


    Ore
    Läbbigt med magont! Hoppas de hittar något på dig! Något lättfixat förstås.
    Vi är inte kort om folk av kostnadsskäl utan av semesterskäl helt enkelt, vi är två istället för fyra just nu. Så blir det varje sommar trots att vi lyckats fixa vikarie. Fast självfinansierad, njäääää, tyvärr inte ett dugg! Jourverksamhet i glesbygd går nog sällan med vinst...


    Nu ska jag sluta tjata om mitt jobb här, och åka dit istället!

  • snaily

    Hattis
    WOHOOO!! Jättestort GRATTIS!!
    Du måste rapportera sen hur du väljer att överraska maken!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen