• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Men.. avdelningen Vickan funderar: Mellan 11.50 på centralen och 12 vid Svampen hinner vi väl knappt shoppa picnicmat OCH förflytta oss..

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-11 11:29:31 följande:
    Vickan, hade du en DVD jag kunde låna?
    Den norpades av min brorsa och hans höggravida fru, vet dock att de tittat på den redan så jag kanske kunde låna ut den vidare. Snurr snurr - får återkomma!

     


    Ego - hade tänkt att gå på stan här i hemstaden idag.. men med det här ösregnet känns det ju sådär.. får nog bli bilen till ett av externa köpcentrumen.. trist men praktiskt med barnvagn och allt.

  • viktualia

    Pling pling!


    Jag kom iväg till stadens centrum.. Trollet gillade inte shoppingrundan och hans mamma blev lagom matt. Hittade det jag sökte i alla fall!


    Ska snart grilla tillsammans med en gammal polare! det är så BRA att vara hemma i hemstaden!!! *tjohooooo*

  • viktualia

    Mugglan - borde gett dig en extra kram.....


    Tack till er alla!! SÅÅÅ skoj att ses! Är åter hemma hos päronen och Trollet blev lite förvirrad när  jag dök upp.. mormor och morfar är nog "för" bra barnvakter.. ha ha ha! Nu myser vi i alla fall och inväntar några kompisar till mig!


    Ha en ljuvlig lördagskväll! Och tack igen AM med fam för att ni släppte in oss!!

  • viktualia

    Jag slappar som attan.. väderomslag i luften och jag blir alltid däckad... har inte gjort många knop alls.. om ens något idag...


    *vinkar till alla*

  • viktualia

    Parnassia - jobbigt med bilen!!! *tycka synd*

    passionsblomman - ang femårsfesten hos dig så stämmer det mugglan skrev ordagrant med vad vi diskuterade på träffen!! Och det är ju SJÄLVKLART att vi kör knytis! Det är ju "bara" ert hus och trädgård vi vill åt.. he he he he! Allvarligt: Det vore OTROLIGT skoj att ses!!!!


    Ego - har varit och hälsat på en gammal kompis idag. Och fått en dos av tvåbarnschocken. MAJ GAAAAAAAAAAAD!!! Näe... inte tätt mellan barnen... eller.. jag vet inte.. men hugaligen vilken tillvaro!!


    Annars styr Trollet och jag oss hemåt imorgon. Och jag kommer sakna min hemstad tills nästa besök..

  • viktualia

    Cicci - hittills har vi kört med Libero mest och lite Pampers, men Änglamark funkar riktigt bra plus att de har våtindikator utanpå! skoj med sån hightech!


    *KRAM på er alla*

  • viktualia

    Mugglan - maken och jag var i Dubrovnik för några år sedan och det var en helt ljuvlig semester!


     


    Ego - känner mig hemskt nöjd över att Trollet sov hela vägen hem i bilen, dvs 2,5 h. Himla skönt att slippa fastna nånstans på vägen. Här hemma möttes jag av nya fönster i vardagsrummet = stilig insats av min bror och maken! Mycket najs!

  • viktualia
    sweetstreet skrev 2010-06-15 17:17:00 följande:
    Cicci, haha jag garvade åt ditt fylleinlägg också! Obetalbart! Insåg att jag vekrligen gick miste om ngt skoj där som inte kunde vara med på er tråddejt...   och Page gumman! Hade varit såå kul att träffa dig också igen! Well, jag kanske får flytta tillbaks till Sverige igen ....??
    Japp, det är bara att komma hemstörtandes!!! Om inte annat får du ju sikta in dig på 5 årsfesten hos Passionsblomman!!! *ler och vinkar till Sweetan*
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen