• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Godmorgon! Snigel som ser ljuset i tunnelns slut här! Snart är det måndag! Att regnet vräker ner gör inte så mycket.


    Vickan
    Härligt det där lät!
    Du har inte läst min status på FB förresten? Jag är så bitter över att alla andra lever fantastiskt sommarliv just nu så jag knappt kan gå in där och läsa allt fantastiskt folk har för sig... Men om några veckor, då jäklar!


    September
    Kul att er resa varit lyckad! Bamse barnklubb nästa gång, det blir grejer det!
    Vi ska på RUL om drygt en vecka. Vi fick ett extra UL innan alltså, men vet inte om det förtjänar att kallas organscreening...? Snabbt som attan gick det, fast läkaren verkade nöjd med att ha sett de viktigaste organen så det känns rätt ok ändå.


    Ore
    Fyy för UVI! Du kan troligen lugnt dricka vin ändå, om du inte äter Flagyl eller tetracykliner (och det gör du antagligen inte), de flesta andra antibiotika är helt ok att kombinera med alkohol. I måttliga mängder förstås.


    PB
    Har nog inte heller hunnit kommentera att er midsommar lät alldeles underbar! Där skulle man gärna varit gäst! Men klart det ligger vrålmycket jobb och planering bakom för att det ska flyta på. Hoppas det blir en trevlig tradition framöver men att sambon då inte jobbar nästa år.


    Koko
    Hej! Vad har ni för planer för resten av sommaren?


    Ååå det var säkert en massa mer jag skulle skrivit men har ju varit rätt bortkopplad den här veckan. Drömde en fruktansvärd stressdröm om jobbet inatt där jag var så vidrigt arg och ledsen på mina kollegor - tur att det inte är så illa i verkligheten, men jag tror jag vill ha semester snart!!!


    Nu ska vi se vad den här söndagen bjuder på i jobbväg...

  • snaily

    Vickan
    Å fyy vad hemskt ja (din förra sommar), det minns jag ju hur vidrigt det lät på dina beskrivningar, får vara såå tacksam för att jag mår fysiskt bra bortsett från lite trötthet!! Hade nog inte pallat det här jobbet annars.
    Så jag förstår ju att du njuter i fulla drag nu, menar verkligen inte att misunna dig (och alla andra) ert sommarnjut!, bara det att det är en liten aningens synd om mig just nu.


    Nåt sånt... hoppas ni fattar.


    På tal om jobb, dags att åka iväg på sånt nu. (Måndag kväll, var ääär du?)

  • snaily

    Muggles
    Kram på årsdagen!


    Porchez
    Filar du på hämnd?


    Tinga
    Kul med dina Japanrapporteringar, fortsätt gärna!


    Lappis
    Mja, vädret har varit sådär, inte lika varmt och soligt som hos er fast helgen var rätt varm. Regn i söndags morse men det blev fint på eftermiddagen. Idag är det kallt och mulet. När det är varmt på sommaren blir det nästan alltid åskväder framåt eftermiddagen här uppe, det är lite trist. Men nu jobbar jag ju ändå bara så det är ok.


    PB
    Håller med Hattis om att din beskrivning av restaurangbesöket lät väldigt härlig! För övrigt var jag där inatt, promenerade längst hamnen och såg restaurangen där ni åt, Kalmar såg för övrigt ut som nån riktig lyxresort på rivieran...


    Har haft fler livliga drömmar också, fast av det otrevligare slaget.
    Vi fick ett barn alldeles för tidigt, det var pyttepyttelitet, inte mer än 4-5 cm långt. När vi kommit hem från BB fick vi besök av min familj och en del avlägsen släkt (helt ologiskt), vi hade inte städat utan huset såg ut som kaos! Och jag hade inga byxor på mig. Bebisen förvarade vi på ett bullpapper på köksbordet, där den låg och vred sig och snodde in sig i sin långa navelsträng (!). Min syster frågade om hur amningen gick, och om bebisen tyckte om att dricka vatten, och jag insåg att man kanske borde försökt ge den något att äta och dricka... I nästa del av drömmen hade vi börjat mata bebisen med en löjligt liten flaska med nån skum välling, men matade den alldeles för sällan. Mellan matningarna sov den bara och vi förvarade bebisen tillsammans med vällingen i KYLEN! Fast det hann jag glömma bort hela tiden så ibland fick jag panik och sprang omkring och letade efter den överallt innan jag kom på att den låg i kylen.
    Gaaaaaaah vilken ångestdröm!!

  • snaily

    Oj vad ni skrivit idag, kul!


    Själv har jag fått en kalvspark på en handled med ett kraschat blodkärl och en härlig stor blödning som följd. Tur att inget värre gick sönder, skelettet verkar helt. Förresten tar jag hellre en liten handledsfraktur än en spark i magen, DET vore hemskt!


    Sen har Korven nyss lyckats välta ner den enda snygga fönsterlampan vi har i hushållet, som såklart var av frostat glas som gick i tusen bitar. Hå hå.


    Bra med rapport Snorkis, men det låter inge vidare att vara du i värmen just nu! Du får komma hit upp till svalkan, 11 grader och ösregn. Hoppas bäbisen behagar titta ut snart! Skickar kramar!


    Oo vilka intressanta och bra sexlivsdiskussioner ni haft! Tar verkligen emot att erkänna det, men hos oss är det verkligen total torka. Vill inte ens tänka på hur länge sen det var. Avundas alla som begåvats med ökad lust under graviditeten, dit hör verkligen inte jag. Sen hör det definitivt till saken att sexlivet blev rätt uppfuckat ( ) av plusjakt och IVFer, och så mina päckliga underlivsproblem med vaginos och UVI på det. Ändå tänkt att jag borde ta tag i det och se om det finns NÅNTING att väcka till liv - och när jag funderade som bäst på det så fick jag en liten liten blödning häromdagen (inte sexorsakad alltså), den gjorde mig alldeles livrädd och nu vet jag inte om jag vågar längre. Men, lite pussar och kramar och närhet har vi kvar i alla fall, även om jag känner mindre behov än vanligt av det också nu.

  • snaily
    porchez skrev 2010-07-06 19:44:31 följande:
    måste berätta om en bekant till mig som får orgasmer i sömnen om hon inte fått det på "rätt sätt". För några år sedan var hon och reste  ca 2 månader utan pojkvännen med med en tjejkompis, och vaknade då mitt i nätterna av en orgasm. den andra tjejkompisen låg sött och sov bredvid... 
    Det där är min stora skräck när jag delar rum med någon annan än maken, det brukar nämligen hända mig också ibland! Men tror jag visar det rätt diskret utåt som tur är.
  • snaily

    Min man brukar också vägra pannkakor om det inte finns (hemlagad) ärtsoppa också, det är inte mat enligt honom utan efterrätt. Och även i kombination med soppan blir det aldrig vanliga tunnpannkakor, utan ugnspannkaka eller raggmunkar.


    Porchez
    Förstår lite vad du menar tror jag. Hoppas du reder ut dina känslor för "idioten".

  • snaily

    Hejar också på Holland! Fast sängen kallar nog nu.


    Piggelin
    Fy för foglossning! "Tur" att det är mindre än halva tiden kvar (om man ska vara jobbigt positiv...). Vilken vecka är du i nu?


    Porchez/Piggelin
    Jag hade också en sån historia, en kille som betedde sig rätt svinigt mot mig flera gånger dessutom, men som jag ändå inte kunde släppa riktigt i tanke och hjärta, kändes som vi hade något speciellt på nåt skumt sätt... kanske kände varandra i ett tidigare liv?, om man tror på sånt. Sen har han dock sonat sina synder och gått och blivit buddhistisk munk!

  • snaily

    Oj vad det blev action på en kort stund! (Både här och i fotbollen!)


    Gosnosen
    !!!!????!!!!!???!??!? GRATTIS!!!!?? Väl?? (Förvirringen är total!)


    Fru E
    Men hej, det var inte igår! Hur känns det med huset nu? Har du semester?


    Oms
    Kloka ord där!

  • snaily

    Ååå vilken cliffhanger! Får läsa ikapp om gosnosen imorgon för nu måste jag gå och lägga mig!


    FruE
    Njut av kvarvarande semester! Alltså, jobba lagom hårt med huset!

  • snaily

    Gosnosen
    Ååå vad kul för er!! GRATTIS igen!


    Hattis
    Hoppas det inte blir en butter bebis i slutändan nu!


    Parnassia
    Stackars lilla H med sprutorna!


    Oupsie
    Jobbigt med dåliga nyheter hemifrån när ni är så långt borta! När åker ni hemåt igen?


    Parnassia och Oupsie
    Havandeskapspenning är en fullkomlig självklarhet i mitt jobb, och jag hoppas och tror att FK håller med. Har inte kunnat skicka in ansökan än eftersom barnmorskan vägrar skriva moderskapsintyg innan jag varit på RUL - det är ju så himla osäkert med datumen när man gjort IVF, liksom... *suckar och himlar med ögonen*
    Nån slags omplacering funkar inte, eftersom vi har jour så ofta och då kan man inte styra ett dugg över vad som händer och inte händer tyvärr.
    OM OM det fortsätter gå bra med graviditeten och barnmorskan inte vansinnesflyttar mitt BF-datum så går jag på ledighet i slutet av september.


    Det var bra med sexlivsdiskussionerna här igår då jag fick en spark i ändan att ta upp det med maken - i teorin i alla fall! Och prata är ju alltid bra!
    Tack till den som tog upp ämnet, PB tror jag det var.


    Oj, bråttom bråttom...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen