• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Japp! Karre med barbecuesås och sallad - undvek de flottiga stekpotatisarna helt.

  • muggles

    Har lagt ut en grej på Blocket och hade helt plötsligt 96 mejl i min inbox... tror jag la ut det för "billigt"

  • muggles

    Jag körde lite mansdiskriminering och valde att ringa till första kvinnliga namnet

  • muggles

    visst var det intressant info?!


    vettni - imorgon är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!


    jihaaa...

  • muggles
    fru AM skrev 2010-06-17 16:10:13 följande:
    MEn Mugglan vad är det du säljer???
    Jag avslöjar det när annonsen är borta, vill inte bli identifierad...
  • muggles

    Ore: tungt! Men hon lugnar sig säkert snart.


    PB: ruvningskram!


    MrsB: tack för kramen och stort lycka till på intervjun - vad roligt!!! Hoppas du får det!


    Snaily: bara 3 dgr kvar nu...


    Ibland blir jag så förvånad hur lite folk vet om att få barn. Men klart, man behöver ju inte veta ngt när det bara funkar med en gång. Det var ju en kvinnlig kollega till Piggelin (som har två barn) som inte ens visste  hur många äggstockar man har!!! ("Har man inte tre st?")


    Min manliga kollega som väntar sitt andra i augusti var väldigt spänd inför RUL för att de skulle få en noggrannare tidsbestämning på BF än vad de fått via BMs uträkning. Detta pga att hans fru inte trodde på BMs uträkning då hon upplevde att hennes mage var mkt större än den borde ha varit. När jag då sa att man oftast är större andra gången än första vid samma vecka, så blev han vääldigt förvånad.

  • muggles

    Telis: nej det där känner jag inte igen!


    *rumpsväng*


    Telis igen: jag tror faktiskt att en del känner så! Fast jag känner mer som du. Det hade känts mer jobbigt än kul och det gör det fortfarande fast Moa är så stor och leker mkt själv. Tex ska jag vara f-ledig v27 för att dagis stänger och maken tar semester först v28 (vi tycker eg att tom v28 är för tidigt, vi brukar ha haft senare semester) och det känns både roligt men samtidigt lite ansträngande att jag ska vara "ledig" med henne själv. Nu sover hon ju ingenting på dagarna och jag vet att det blir intensivt med att hitta på saker. Det blir inte mkt av att sitta i soffan och dega (en favvosysselsättning!)...


    När Moa var 3 mån åkte maken på en veckas kurs i Stockholm så jag var ensam i 5 dygn och då på den tiden vaknade hon ju varannan timme för mat. Men det var inte det värsta, utan jag kände bara "gah, vara ensam hela kvällarna med Moa - måste ha vuxensällskap!!!" så jag bjöd hit min kära mamma som kom och avlöste mig lite.

  • muggles

    Det var det där med tampongkisseriet jag inte kände igen, om det blev otydligt.


    Igår nästa skällde jag ut min snälla mamma som började med den här harangen igen: "men nu tror jag att det är jätteviktigt för dig i sommar att inte stressa utan ta det lugnt jada jada". Jag: "jag blir bara så TRÖTT på att höra det här - det är den mest vanligt utbredda myten men det har INGEN betydelse för mina ägg om jag är stressad el avslappnad". Mamma: "ok, jag ska inte ta upp det igen". Tystnad.


    Stackars morsan som bara försöker vara snäll och förstående. Men vaffan kommer den här myten ifrån????????!!!!!!!!!! Jag har hört den från varje tänkbart håll; från väninnor som inte ens har sett skymten av barnskaffande tex. Är det en konspirationsteori som talibanerna har spridit ut så att vi i västvärlden ska gå under av depression för att vi inte kan slappna av tillräckligt mkt för att få barn...?

  • muggles

    Nenne: 500 spänn taget! Men jag tror att du redan har en sån...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen