• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jag TROR att p-pillerstoppet för ammande kvinnor beror på att mjölken kan sina. "Alla min" BMs har sagt att man inte ska äta p-piller och amma, men minipiller har gått bra. Men kanske är detta numera inaktuellt!? Tror ju inte att Telis BM skulle ha sagt så om mjölken riskerade att sina?

  • fru AM

    Angående högvakter och uniformer, prinsessbröllop osv så går jag och hoppas på att min mans reservsofficerssällskap ska samla ihop så många intresserade att de får vara med och "bilda häck" för Victoria och Daniel den 19 juni (sällskapet har blivit tillfrågade så jag hoppas många vill!). 5000 militärer av olika rang ska vara med har jag läst ...

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 16:16:04 följande:
    många som inte kan dricka champagne i sommar, vad ska vi hitta på då? TROCCADEEEEROOOOOO WOHO!     hörrninini, Maken har bett mig fråga "oraklet" (alltså tråden) om gravidförsäkrning. Vad har ni och varför eller varför inte?
    Du kanske får med dig Cicci på Trocadero

     


    JAg hade ngn gravidförsäkring fr trygg-hansa för 1000kr som gällde fram tills barnet var 6 månader. Pga allmän oro och nervositet. Vågade inte utmana ödet. 

  • fru AM

    Telis: ! Men hur kunde hon göra så fel, din BM!? Herregud - från och med nu måste vi alla fråga Tråden om en second opinion när det gäller ALLT!

  • fru AM

    Tinga: vad roligt att du kommer till Champagnepicknicken! Det är ju extra kul när ni som bor utanför Stockholm tar er "ända hit". Ska bli så skoj att träffa alla!


    Kl 12 kanske är en passande tid att börja då - så spiller vi ingen tid i onödan!


  • fru AM

    Snaily: jobbigt värre för "Bajskorven"! Och för er! Tror du han skulle må bra av lite nyttiga bakterier i form av Acidofilus, A-fil, eller liknande yoghurt? Eller man kanske inte kan göra så med hundar?

  • fru AM

    Lappis: inför din NYC-resa måste jag bara tipsa om två fina affärer - den ena med vintagekläder, fast omgjorda, omsydda, uppdaterade: http://nymag.com/listings/stores/what_comes_around_goes_around01/


    och den andra med SÅ fina barnkläder - om du t ex ska köpa ngn present till något barn eller så - eller bara för att titta (jag gick runt där jättelänge fast jag då "bara" hade en son som var för stor att köpa kläder till, dessutom var jag singel och hade inga förhoppningar om att få något till barn): http://www.buandtheduck.com/info.html


     


    ÅH jag vill också åka till New York!!!!!!!! Men det får bli om fem år eller så när barnen är stora nog att lämna hemma med lämplig barnvakt.

  • fru AM

    Men Snaily: finns det inte preparat med aktiv bakteriekultur som inte är mjölkbaserade? För människor alltså ... som kanske funkar på hundar?


    Angående artikeln du länkade till så har vi nu förklaringen till mina kompetenta könsgissningar: alla mina högskolepoäng! (259 senast jag kollade) Visste dock inte att jag hade poäng i häxkonster

  • fru AM

    Cicci: se upp det kanske är spottings!


     


    Tyvärr har jag bara fått se reservofficeraren/löjtnanten i uniform en gång! Skandal!


     


    Snigeln: Detta med hjärtljuden har jag ju försökt avvisa SÅ många gånger redan. Att ingen lyssnar på mig!

  • fru AM

    Kvällens valborgsmiddag inställd pga sjukt barn hos värdfamliljen Vad trist det blev! De är så trevliga och nu måste vi vänta hela två veckor på att ses igen.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen