• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    BS: fast jag tror fortfarande att det är min ålder som ställer till det så statistiken i tråden hjälper nog inte.


    PB: jag är lite deppig över ditt minus faktiskt. Stora stora kramar till dig!


    Ego...


    det här känns okänsligt att skriva (kommer ihåg mitt utbrott förrförra veckan med skam *rodnar*) men...


    Jag har ett gammalt dockskåp som jag fick av min morbror och moster när jag var liten. Det ser ut som en liten röd stuga med vita knutar och ett grönt tak som går att lyfta av. Inuti var det tapetserat och heltäckningsmatta på golven och tom belysning mha ett batteri. Det har ju farit lite illa med åren så nu ska jag renovera det tänkte jag - nya tapeter bla. Var på ett ställe och fick ett tapetprov - gratis! - få se om det räcker. Ett mattställe hade stuvar men de tömde tydligen alla stuvar på måndagar så jag får åka dit i slutet på veckan istället. Det är så roligt att jag tänkte på att spara dockskåpet till "ifall jag får en dotter" (iofs kan väl killar leka med det med!) och nu har jag det!

  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2010-06-21 14:33:02 följande:
    Muggles, fast om ägget redan finns och är befruktat så borde ju det problemet vara ur världen, fästa borde det väl kunna göra ändå.
    Ja men ägget är ju från nu när jag är 39 år. Och bara för att ägget är befruktat så är det ju ingen garanti för att det fortsätter utvecklas rätt, annars skulle ju alla som gör ivf och får befruktade ägg bli gravida. Jag tror att mina ägg är på gränsen så att de klarar befruktning vissa av dem men de klarar inte hela vägen. Annars skulle jag väl för 17 ha blivit gravid igen, jag vet ju att vi har prickat ÄL i stort sett varje månad. Hade jag bara blivit gravid en gång förut så hade det kunnat tyda på tur bara, men iom att jag blivit gravid 2 ggr ganska så snabbt så tycker jag det tyder på att det borde ha funkat - om jag inte hade varit för gammal.
  • muggles

    Jag är en nostalgiker och har sparat lego, dockskåp, gamla Bamse, gamla Starlet(!), Wahlströms gröna och röda böcker, Barbie-dockor och kläder, min gamla älsklingsnalle. Min mamma hade sparat lite klänningar som jag har haft - ska se om Moa kan ha en av dem snart. Det finns ett kort på mig i den klänningen - vore lite kul att ta ett kort på henne i samma klänning


    Jag fick Barbiekläder från 60-talet (rymddräkt till Ken bla!) från en av min mammas väninnor när jag var liten. De har jag också sparat - det finns härliga 50-60-talsklänningar i den samlingen också. Det är ju superkult tycker jag att ha det kvar. Men det får Moa inte leka med än, för det är sköra grejer.


    Totalt super-ointressant - jag vet...


    Liten: synd på huset! Det är verkligen svårt att hitta rätt...

  • muggles

    Men hörrni - är jag helt senil nu eller har Snaily varit inne och rapporterat?

  • muggles

    Usch nu blev jag ju riktigt orolig för Snaily. Det får inte hända ngt mer tråkigt nu

  • muggles

    Snorkis: oftast får man inte ta halva sem-dagar. Snarare får du väl ta hälften av dagarna som semester i så fall (dvs typ 5 av 10)


    AM: våtrumsfetichist


    Nenne: har ni köpt plastad frotté? Jag köpte dels till barnvagnen och spjälsängen men även till vår säng och sov med det den sista månaden - ifall vattnet skulle gå på natten. Man vill ju inte förstöra sängen... Sedan la vi det på sätet i bilen när vi åkte till BB - vilket var tur för jag läckte en hel del vatten på väg till BB.

  • muggles

    Snaily: jag blir lite upprörd när jag läser om läkaren som inte riktigt ville svara på frågorna, jag tycker ni borde fått bättre behandling. Men hoppas nu att ni får ett bättre RUL!

  • muggles

    PB: åååhhh, vad jag lider med dig Motion är ju bra när man känner sig deppig (otillräckligt ord!) så gräsklippning och gråt är kanske inte så dumt just nu? Hade jag befunnit mig närmare hade du fått världens bamsekram!

  • muggles

    PB: väldigt bra att du sa till, hade du inte gjort det så kan det ju inte bli bättre el hur? Ibland får man världens bästa behandling efter att man har klagat - så man vet aldrig!

  • muggles

    Jag pratade med grannen som bor tvärs över gatan igår. De köpte sitt parhus för 3,2 milj och i våras såldes ett likadant för 3,9... Helt galen prisutveckling på bara ett år. 


    Det här var väldigt fint renoverat tycker jag: www.hemnet.se/beskrivning/706496

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen