• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Liten: det här kommer nog försent men jag stekte torsken rätt av i pannan. Tips från  maken var att ta lite vetemjöl på nästa gång så blir det finare färg, får se om jag orkar göra sådana konster nästa gång Det var iaf himmelskt gott!


    Urk, majskrokar för barn smakar ju absolut ingenting el möjligtvis frigolit som sagt. Ostbågar däremot - MMMMMMMM!!!


    AM: surt att bli osams med maken inför semestern. Är det han som har fel som vanligt?!


    Lappis: japp


    Åh, jag såg lite på Ullared-serien igår!! Love riktigt dåliga dokusåpor! Haha, vilka DÅRAR!!!!

  • muggles

    Lappis: härligt med mötet! Men ska det verkligen ta ca 1 år efter nämndens godkännande att få ett barn? Trodde det skulle gå fortare. Det är väl en jättefördel för ett barn att få lära sig franska redan från barnsben...


    Australien / Nya Zeeland är grymma resmål - synd att er semester inte räcker! Annars kunde jag gett lite tips...

  • muggles

    Lappis: aha det är så tiden beräknas. Jäkla skit att kötiden är så himskans lång!

  • muggles

    Tinga: men vad härligt att få så mkt beröm för Piff och Puff!!!

  • muggles

    Hattis: WOW! 1000 GRATTIS till dig och din make!!!


    PB: kul att läsa dina inlägg - det känns som om man var med!


    Tinga: härligt med viktuppgången och Japanresan!


    Oupsie: jag har hört andra som också mått mer illa på kvällen så du är nog inte ensam. Men jobbigt iaf! Jag resonerade som PB att jag berättade för de närmaste kompisarna och familjen jättetidigt för att jag visste att sket det sig skulle jag ändå behöva stöd och få prata av mig; jag kan aldrig hålla sådant inom mig. Lite klurigare om det inte är så nära kompisar men vad göra man...


    Vi har invigt vår närmaste badvik genom att cykla dit - så grymt att kunna cykla till havet när det är 26 grader och parkeringen är hysteriskt full!!! Det blev eftermiddagsbad i fredags och hela-dagen-bad i lördags. Jag älskar sommarliv med bad och grillning och jordgubbar och picknick och saltvatten i håret och solsting på huden!


    Sept: välkommen hem. Bamseklubb är ett absolut krav när vi åker på vår långresa i januari - några timmars egentid vid poolen och bara ligga och läsa och prata - YES!

  • muggles

    Själv har jag likt Vänner en packlista till Moa (fast min är lite mindre ambitiös än Vänners ) - smidigt när man ska packa. Det är bara att ta fram listan och börja bocka av, man slipper tänka på nytt varje gång (sedan får man såklart anpassa listan då och då). Å andra sidan går ju det mesta att köpa om det skulle vara kris.


    Jag fick ett spännande mejl från chefen i fredags strax innan jag stack hemåt (började semestern i fredags). Ett kundprojekt är i kris och det kan bli frågan om inställda semestrar för alla på kontoret (även för mig som eg inte jobbar i det projektet) Känns ju sådär.

  • muggles

    Förresten tycker jag den här låten är bäst på radion just nu:

  • muggles

    Lappis: det är väl ett sätt för min chef att visa handlingskraft?! Alla klutar sätts till el nåt... Men jag tror inte det blir så, men känslan var inte lika go som vanligt när jag gick på semester - att känna att det hänger över en. Sedan ÄR det katastrof för hela vårt kontor om projektet går i stöpet - mitt jobb hänger inte löst men flera av de andras...

  • muggles

    Lappis: kolla om mute-knappen är intryckt! Ser ut som en liten mikrofonsymbol med ett kryss över (oftast).

  • muggles

    PB: till nästa gång ngn spiller rödvin på en matta så häll ut potatismjöl - jag räddade en matta på det sättet en gång. Man brukar ju säga salt men potatismjöl suger upp mkt bättre.


    Tinga: gärna Japanberättelser för min del. I Thailand lägger de också upp maten otroligt snyggt - jag gillar det skarpt.


    Har haft långlunch på en golfklubb med en kompis och Moa - hon skötte sig exemplariskt. Himla skönt att man kan ta med henne på "restaurang" nu för tiden och tom sitta en stund och prata.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen